רק שתדעו....

רק שתדעו....

יש לי מן תחביב כזה לשיר באמבטיה... השכנה שלי חושבת שהשתגעתי...ואתהההההההה הפחד המפגר שליייייי היחידי שעוצר אותייייייי.........

Bronko

New member
מצטער

אבל יש גבול למה שאני מוכן לוותר בגלל שאני פוחד למות!!! ובכלל אני לא ממש פוחד למות כי למות זה רק פעם אחת ועל הפעם הזאת אני לא מוותר. אז ממה את מפחדת אישה אחרת?

Bronko

New member
מצטער ../images/Emo58.gif

אבל יש גבול למה שאני מוכן לוותר בגלל שאני פוחד למות!!! ובכלל אני לא ממש פוחד למות כי למות זה רק פעם אחת ועל הפעם הזאת אני לא מוותר. ובגלל זה ... כולם כאן ולכן אף אחד לא יעזוב פה אז תתחילו לאהוב. אז ספרי לי מתוקה ואמרי אשה אחרת ממה את מפחדת?

Bronko

New member
הזמנה ציבורית ../images/Emo61.gif

אז את מוזמנת להצטרף לכולם עם התרגיל של החיים.

*יפעת*

New member
אולי פיספסתי משהו...

אבל בכל אופן, אני מאוד אוהבת לשיר באמבטיה, אמנם אני לא פוחדת מזה אבל אני בהחלט מתפדחת (כשאני לא בבית שלי)...

איזה יופי.. גם לי יש תחביב דומה

אבל אספר לך משהו התחביב שלי בתור ילדה קצת גדולה היה לשגע את אחי שהחדר שלו צמוד למקלחת. הייתי מרביצה לקיר, לא חזק כדי שלא יכאב לי, אבל מספיק חזק בכדי שישמע ויחשוב שמישהו מנסה לשדר לו אותות.. חח לעומתי לאחי היה תחביב מאוד מיוחד, וזה להדביק לי מסטיק לשיער <שהיה אז מאוד ארוך> באמבטיה כדי לראות האם באמת מסטיק נדבק לשיער, ולנסות להוציא אותו בעזרת גזירה לא ככ מושלמת של השיער.. אז את רואה.. כולנו משוגעים.. לא צריך לפחד מזה אלא לשמוח.. ואולי .. את השפויה האמיתית וכל השאר הם מוזרים?

chips

New member
תחביב שלי זה לשים רדיו

פול ווליום שאני נוהגת ולרקוד בין הבלם יד לברקס . כל הנהגים חושבים שchips התחרפנה לה ויש כאלה שעושים לי
או סימן של קו קו אבל לי לא אכפת!! זה התחביב שלי take me as i am שבת שלום

למעלה