רק שתהיה לכם פורפורציה כמה הם עורכים...

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
רק שתהיה לכם פורפורציה כמה הם עורכים...

יש לא מעט משימות שנחתכו בעריכה. אני אומר לכם את זה, כי אמנון כרמל, זה שגר באוסטרליה בחוף מנלי ויש לו בלוג (שמתי פה את הקישורים לא מזמן), שלח לי מייל שבו הוא מספר מה חברים שלו ראו (הם היו שם בזמן הצילומים). כמובן שהסתרתי את מה שלא ממש קשור. (המייל בתמונה המצורפת)

Freemee

New member
זה רק מוריד מהערך של התוכנית

שבעצם זה לא המשתתפים שגורמים לנצח במירוץ אלא ההפקה וחבל..

Luanne

New member
לא נראה לי הגיוני שיחתכו משימות

אחרת למה לתכנן אותן בכלל? הרי יש מספיק משימות בכל לג (יותר מאשר באמריקאי) ואולי זו פשוט אי הבנה.. בחוף מנלי היתה שילה, אז אולי זה מה שהם ראו....

ny22

New member
מנהל
תראי, אני הבאתי את מה שקיבלתי במייל ישר לכאן

אכן יכול להיות שהם לא הבינו נכון, אבל אני רק הבאתי את המקור (לא הייתי שם, אז אני לא באמת יודע מה היה), וזה מה שנאמר לי.

בשה1

New member
לא חושבת שזה משנה

אם היו חותכים משימות, זה עדיין לא משנה את התוצאות הסופיות של מי שמגיע לסוף כל קטע. זה יכול לשנות אולי את הערכת הצופים לזוגות, אבל לא את התוצאות הסופיות. אגב, אני גם חושבת שמה שהאנשים במקום רואים הם לא בהכרח מבינים. לדוגמה, ראיתי שבאיזה ספויילר שפורסם פה במשימה של הפשטידות -היו כאלו שכתבו בפורום שהם היו שם, ראו שתי בלונדיניות שיושבות ולא עושות כלום כמה שעות... הם גם לא ראו את אלו שהיו קוד.

Jason2

New member
סביר להניח שבזמן אמת

משימה יכולה להימשך כמה שעות. אנחנו נקבל רק כמה דקות, ככה זה.

JAMES DEAN

New member
רגל ../images/Emo3.gif

או בשפה מקצועית חלק ממסלול. ג'ט לג זה משהו אחר...
מה קורה אם יש דבר כזה ברגליים

אולי זה ישודר בתוכנית הקרובה?

אם הם מורידים משימות, אז זאת כנראה לא באמת תחרות ועובדים עלינו :(

shelove

New member
יכול להיות ש...

עורכי התוכנית הכינו עוד כמה משימות שהמתמודדים היו אמורים לעשות - אבל בסוף ויתרו עליהם... ממה שהבנתי פעם - אנשי ההפקה עצמם בוחנים את המשימות לראות אם זאת משימה ששווה לתוכנית או לא... ויכול להיות שאותו בחור ראה 'פיילוט' של משימה שבסוף כנראה ויתרו עליה...

למעלה