רק תאגיד עובדים עצמאי יעזור

רק תאגיד עובדים עצמאי יעזור ../images/Emo88.gif

עד שלא יקום לנו תאגיד עובדים עצמאי משלנו שייקרא : " היסתדרות המאבטחים והשומרים בישראל " , אז אף אחד לא יעזור לנו ולא בשקל אחד
, כל מנהיגי ההיסתדרות הכללית לא דאגו לאף עובד והיו מושחתים ומסריחים מכסף משוחד ו-מלוכלך כמו הדגים שמוכרים בשוק ! . מ-הימים של חיים רמון בהיסתדרות כל המנהיגים רק דאגו להקפיץ את עצמם לכסא של הכנסת ומה שהם כן היו מסוגלים לעשות זה להכין כוס נס קפה עם אספרסו במזנון של חיים בכנסת .

dobhy46

New member
תראה חמוד

בשביל להרים את מה שהארגון רוצה להקים צריך מימון מסיבי ובלי עזרא שלנו עזרה כספית לא נצליח להרים כלום ץ אני מתחייב אישית לוחצת שאחרי שאקבל את המגיע לי מבית המשפט אני תורם לאמיל סכום ניכבד.

אז תעשו כמו ש-עמיר פרץ עשה פעם !

ש-הייתי בן 18 עמיר פרץ שלח אליי הביתה " פינקס חבר " כדיי שאני אצטרף אל ההיסתדרות שלו ! . למה ש-אתם " בעצמכם " לא תחלקו " כרטיס ביקור " שלכם ל-כל מאבטח ב-כל " עמדת שמירה " שיש ! , מ-בלי ש-החברה שלו תיראה ש-אתם עושים פירסומת לעצמכם ! , כמו ש-הנוער העובד והלומד חילק " זכותונים " בכל עמדת שמירה של מאבטחים ! , ואז גם יותר ו-יותר מאבטחים ירצו להיצטרף אליכם ולהוסיף לכם עוד כוח כדי להילחם נגד הבירוקרטיה שיש היום .

avi1976

New member
כמו שכתבנו פה בעבר

אנחנו מחלקים דפי מידע וכרטיסי ביקור כל השנה (ותאמין שיותר ממה שהנוער העובד חילקו). ואגב, האם אתם חושבים שכל מאבטח או שומר קיבל "זכותון" מהנוער העובד והלומד? (-:

את ה"זכותון" עדיף לקבל מ"קו לעובד"

מאשר מהנוע"ל. הבעיה ששום ארגון "חברתי" ממסדי/קשור להסתדרות לא יעסיק את עצמו בנושא המאבטחים שהרי העניין נחשב לשולי מדי עבורם.

למעלה