רק תקראו...

רק תקראו...

לא חייבים לקבל את מה שאני אומרת.ץ..רק תשמעו.. עישון הוא לא טוב. לא טוב. רע. עישון הורג אותכם. עישון מחסל אותכם. עישון יפסיק לכם את הנשימה. אני יודעת, כי היה לי ידיד שהיה מעשן. למה היה? כי הוא איננו. ואני החלטתי לבוא ולנסות לחסוך לכם את הכאב, בעצם, לא לכם, אלא לאלה שאוהבים אתכם, האישה/ בעל, הילדים, החברים, האנשים שמסביבכם. נכון, אתם בטח חושבים, הנה עוד מטיפה, אנחנו, גבירתי היקרה כבר מכירים בע"פ את כל הקלישאות הארוכות על עישון, את כל ההזהרות והסכנות- יש דבר אחד, סכנה אחת שאתם לא מכירים, כאב אחד שכנראה עוד לא באתם איתו במגע. תחושת הכאב מלווה בתחושת פיספוס ואבדון. על מה אני מדברת? על אישה בת שלושים, מעשנת קלה, שיש לה שלושה ילדים, וסרטן הריאה. אני מדברת על ילדה בת שמונה שבעוד עשר שנים לא תזכור דבר מאימה פרט לימיה האחרונים, מלאים בייסורים. על איש ששעותיה האחרונות של אישתו לעולם לא יעזבו אותו, לראות אותה נאבקת על כל נשימה מנסה להסיר מעין מחסום שהושם על פיה. אני לא מכירה אתכם, אני לא מתיימרת להטיף לכם, אבל אני מבקשת,אנשים, אני מתחננת... תפקחו את העיניים, תסתכלו סביב, תנשמו עמוק, ותחשבו על זה שהסיגרייה שאתם מעשנים עכשיו, בסופו של דבר תהרוג אותכם... עכשיו תגידו, אתם באמת רוצים להדליק את הסיגרייה הזאת?????

sgold666

New member
אני לא מעשן סיגריות

ואני מצטער על הידיד שלך אבל זה לא מתאים לפורום הזה

ומי אמר שרק העישון הורג ?!

הסיכוי במדינה הזו להיהרג מטרור גדול יותר מסיכוי למות מנזקי עישון ! מעבר לכך,היה לי דוד עד לפני חודש וחצי שנפטר מסרטן המעי הגס. מעולם לא עישן ולו שאכטה אחת ! מעולם לא הגזים בשתייה חריפה,אלא רק במסיבות גדולות וגם מידי פעם לא תמיד. מעולם לא תפס עצבים על אף אחד !!!! אדם מאושר וחייכני תמיד ! היה... זה עוד מקרה מיַם המקרים המצערים במשפחה שלי שקרו בשנים האחרונות שבעצם גרמו לי להבין שלא משנה מה אני אעשה,בסוף אני אמות ! השאלה ששאלתי את עצמי היא איך אני אמות ?! מאושר וטוב על הלב,יודע שטעמתי קצת מהכל - או פשוט ככה למות בידיעה שכל החיים שלי פחדתי כל כך מהמוות ששמרתי על הגוף שלי בכדי שהתולעים יאכלו אותו אורגאני !!!??? אז זהו שאני כיום עושה מה שבא לי,לא דופק חשבון לכלום !!!!!! רוצה לעשן,אעשן ! רוצה לשים רייס על הכביש,יש רייס ! רוצה סתם להתבטל,אז למה לא ?! מה שאני רוצה אני עושה וכל זאת תוך כדי חשיבה נורמאלית סבירה של צעדים עתידיים שאני צריך לעשות בכדי לבנות את עצמי. ובטוח שאני לא אהיה מאלה ששומרים על הגוף שלהם נקי מרעלים שונים בכדי שלתולעים יהיה בשר אורגאני טבעי ! אז קדימה חבר'ה לעשן כמה שיותר !!!!

חברה שלי אומרת

שהיא עובדת כל כך קשה בשביל סרטן ריאות שהיא לא תסתכן בסקס ללא קונדום .

sgold666

New member
../images/Emo45.gif יפה אמרת אבל

לדעתי זה לעשות הכל לפי שיקול דעתי כל עוד אני לא פוגע באחרים ורייס על הכביש זה כן פוגע באחרים (אצלי במיוחד כי אין לי אוטו,רישיון ויום הולדת 15
)

זה לא המקום לדון בכך...

אבל אני לא פוגע באף אחד אם הכביש ריק,נכון ?!
הקיצר אנחנו חיים פעם אחת וזהו,גם ככה אנחנו על זמן שאול לא ידוע מראש,אז פשוט מה שבא לך תעשי ואל תדפקי חשבון לאף אחד,אבל תדעי לכבד את העומד מולך בכבוד המגיע לו.שלפחות כאשר הולכים מהעולם הזה,נלך עם כבוד. אדם שמת לוקח איתו וואלה רק שני דברים מהחיים שלו,לא כסף ולא כלום,רק את הכבוד שלו ואת הסודות שלו. מעבר לזה,הכל נשאר למעלה...אז...תעשי מה בראש שלך...

למעלה