רק תקשור עם מלאכים , , ? או יש עוד אישויות?

• פותח הנושא DIEL
  • פורסם בתאריך

DIEL

New member
רק תקשור עם מלאכים , , ? או יש עוד אישויות?

חדשה פה, חיפשתי לדעת יותר על תקשור והגעתי לפורום שלכם, קראתי לא מעט, ועדיין נשארתי עם שאלות רבות, לא הצלחתי להבין אם התקשור הוא רק עם מלאכים? או שיש עוד ישויות אחרות שמתקשרות איתנו? מיהם בעצם המלאכים? והאם נשמה שעזבה את הגוף יכולה לתקשר איתנו (לא בסיאנס) , ואם כן אייך התקשור איתה נקרא? שאלה אחרונה, אייך אני יכולה להבדיל מי בעצם שולח לי את המסרים? והאם מסרים שאני מקבלת הם ממלאכים או מנשמה קרובה שעזבה, ומדריכה אותי? מקווה שלא הגזמתי עם השאלות, וישיהיה למשהו ממכם את הזמן לענות לי. בברכת שנה טובה, וגמר חתימה טובה.

תיקשור נכון וטוב

הוא עם המלאכים המדריכים אותנו. לכל אחד יש קבוצה כזו שמלווה אותו - והם רוצים בטובתנו ועוזרים לנו בהתפתחותינו לכן כדאי שנתקשר עימם. תיקשור עם מתים אינו מומלץ כי אנחנו מזמנים אדם שמת ולא באמת יודעים אם לא יבואו נשמות אחרות גם - שלא תמיד רוצות בטובתנו. יש מקרים בהם אדם שנפטר צריך עוד להעביר לנו מסרים וידע - אז בדרך כלל הוא יימצא דרך להגיע אלינו - אבל לא כדאי שאנחנו עצמנו נזמן. מה שאפשר זה גם לתקשר מול המלאך המדריך שלי ולשאול האם לסבא שלי יש משהו להעביר לי. כשהידע בא דרך המלאך המדריך אני בטוחה ויודעת שהתחברתי למקור נכון וטוב שלא ייטעה אותי.

DIEL

New member
אני מאמינה שאני מקבלת מסרים

במיוחד כשאני זקוקה להם, עד כה חשבתי שמסרים האלו מגיעים מסבתא שנפטרה כי הם נגעו לנקודות משותפות, אין לי שליטה על המסרים ואינני יודעת מהכן הם מגיעים כל שאני מרגישה הם ממשהו שדואג לי, אני לא מזמנת את התקשור הזה ואין לי כל שליטה עליו. הייתי מאוד מעוניינת כן לשלוט בזה ולדעת יותר, אני מבינה שיש קורסים לתקשור אך כולם מתקיימים בצפון או במרכז הארץ באמצע השבוע, אולי יש לך מידע עם קורס שמתקיים באזור כלשהו בנגב?

idany100

New member
מה אני יכול ללמוד לתקשר גם?

ואגב,איך אחד מצליח לתקשר עם משה? אחת מתקשרת עם ישות שנקראת דני? והשלישי מתקשר עם יורם? איך זה שכל אחד מתקשר עם מישהו אחר? ז"א,אם אני אתחיל ללמוד תיקשור....איך אדע שאני אמור לזמן אליי את הישות הנכונה עבורי לתיקשור? תודה

כל אחד מתקשר עם המלאך המדריך שלו

לכל אחד יש מלאך המלווה אותו ואיתו לומדים לתקשר בקורס. בקורס אתה לא מחליט עם מי לתקשר. אתה מזמן את המלאך המדריך אותך, ומפתח קשר עימו, ואז לומד לדעת את שמו וכו'. קורס הבא ניפתח בסוף אוקטובר

idany100

New member
שלום לך הילה...

יש אפשרות ללמוד לתקשר באופן פרטי?? ז"א,ךקחת קורס אצלך או אצל מישהו שאת ממליצה....באופן פרטי ולא עם קבוצה?? אשמח לשמוע ממך..ולדעת על כמה מפגשים מדובר? בכמה כסף מדובר וכו'.. המון המון המון תודה

לירוני23

New member
אני יכולה לעזור

היי שלום... במקרה אני מטיילת כאן היום בפורום וגם אני בתחום התיקשור והייתה לי מורה נהדרת שאפילו מלווה אותי גם דרך הטלפון שאני לא יכולה להפגש איתה. המפגשים איתה מקסימים היא מעולה,היא לימדה אותי הכל על עוצמות היתחברות,להבדיל בין אנרגיות,לזהות אותן,וגם לעשות הגנות שזה חשוב לתיקשור,היא עוד לימדה אותי המון מעבר לזה......פשוט לא יספיקו לי אפילו יומיים לכתוב והיד שלי בטוח תתעייף. שמה דפנה בסמוט,והיא מנהלת פורום קארמה,היא גרה בגן יבנה ועושה מיפגשים בדרום. גם אני מהדרום והייתה לי בעיה למצוא מורה טוב,"ובמקרה" כמובן שאין מקרה מצאתי אותה. בהצלחה לך לאן שתפני...חג שמח!

tami1122

New member
ללירוני 23

היי יצא לי להכיר את דפנה דרך הפורום בוואלה ואני יכולה לומר שהיא מקסימה ברמות.למדת אצלה תיקשור? תוך כמה זמן ומה עלות הקורס אם אפשר לדעת ?תמי.

למעלה