רק תראו, פשוט תראו..

ganooov

New member
רק תראו, פשוט תראו.. ../images/Emo13.gif

אין ממש צורך להכביר במילים, אבל זה עלה מהשטח, בלעדי. "שמתם לב כמה טריגרים יש כאן?" זה הראשון. והדבר השני - הומור שחור. מה דעתכם על זה? מה דעתכם על התגובות שלי? זה פשוט מדהים אותי, זה הגיע לבד לגמרי.. (למי שבאמת יש כח מומלץ לקרוא את כמות הטריגרים שיש בעמודים האחרונים)

sh53

New member
קראתי את 2 השרשורים שהבאת

ענית יפה מאוד
מצד אחד נתת לגולשים לשוחח ביניהם, מצד שני התערבת בדיוק כשצריך. יפה לך

ToryMaster

New member
ובכן

אני מאז ומעולם ראיתי את הכתיבה שלי כדרך להוציא רגשות ועצבים, לא את כל השירים אני מפרסמת בסופרים צעיריחם, כי מן הסתם יש רבים שאנשים אל מסוגלים להתמודד איתם. אני חושבת שהחורף משפיע המון...

neta s

New member
לא יודעת אם עכשיו

זו תקופה של טריגרים והתמודדות, ובעוד כמה חודשים שוב תהיה רגיעה. אני כן חושבת שזה לפחות חלקית עניין של תשומת לב שלנו, ואנחנו מבלי משיך מחפשים את הדברים שעליהם אנחנו מדברים (תקנה פעם אוטו - תראה כמה אנשים עם בדיוק אותו אוטו מסתובבים על הכביש, או נעליים חדשות או כל דבר אחר). אני חושבת שהכותבים צריכים להרגיש שהם יכולים לכתוב טריגרים, ושהתגובות לא יהיו מבועתות מידי. לגבי החתולה - אני לא אוהבת את זה. בעיני זו פרובוקציה מיותרת, ואין פה שום דבר משעשע או הומוריסטי (שחור או לא). היום הסטטיסטיקה עומדת על אחת משלוש נשים שעוברת תקיפה מינית, ואחד משבעה גברים... זה די הרבה... מצד שני, זכות הוטו שמורה לגולשים, והם הצביעו בעצמם במקלדות.

ganooov

New member
אמממפ, ../images/Emo13.gif

זה לא עניין של משהו ששמנו לב לזה עכשיו, זה פשוט יותר מפעם, בדוק. עוד מעט יהיה מפגש פורום שלנו, לדבר איתם על זה?

למעלה