רק תראו

sHiRuSh 007

New member
רק תראו

כמה שההודים האלה חמודייייייייים, וקלטו איזה תמונה יפה!!!

Taco

New member
הודים - טיבטים מלדאק?

האם אני מזהה נכון והתמונה צולמה ליד הרחוב הראשי בלה? בכל מקרה מדובר בטיבטים ליד גלגל תפילה, לא ההודים האופיניים... חזרתי עכשיו מלדאק (בין השאר) ושם פגשתי את המקומיים הכי נחמדים מכל הטיול, פשוט אנשים רגועים שקטיםם וטובים... מומלץ!

sHiRuSh 007

New member
נכון טעות שלי

אלו לא הודים אלה טיבטים שצולמו בבלה. ואיתי על מה אתה מדבר ההודים כאלה חמודים (ואת זה אני אומרת רק מהסיפורים של אחי ומהתמונות שלו) ותאמין לי שהם נקיים יותר ממני וממך! תראה איזה ילדים חמודים!!!!

ITAY ATA TOTAH

New member
../images/Emo3.gifעשית לי חשק להקיא...../images/Emo3.gif

עלק הודים חמודים... תחשבי על זה שאולי לפני רגע הם ניגבו את התחת שלהם עם היד.. מה הם לא שמעו על נייר טואלט בעולם?!? אני ממליץ באמת בחום, אם כבר לנסוע למזרח אז זה לטיבט ושם לבקר במנזר השאולין(ולנסות לדבר עם ראש המנזר ואולי להתקבל לגור שם..). ואם תתקבלו לשם אתם תראו כזה שינוי ענק בחיים שלכם: קודם כל אתם תרצו לשנות את השם שלכם- כי כביכול הנשמה שלכם נולדה מחדש. אני ממליץ על השם- טודיי- כי היום זה היום שבו אנו משתנים וחיים את היום ולא את המחר. השלב הבא זה לשנות את סגנון הלבוש- כי הבגדים הם לא הדבר הכי חשוב מסתבר. השלב הבא זה לשנות את סגנון החיים שלכם לחלוטין ולהתגבר על תאוות ופיתויים. שזה דבר קשה מאוד וכמעט בלתי אפשרי, אבל זה אכן אפשרי. ולאחר מכן תבוא הרגשת העילוי של הנשמה שהתגברה על התאוות שהם הרי דבר גשמי ולא רוחני ורק אחרי ההתגברות על התאוות תתפרץ העצמה הרוחנית שיש בכם. מרגישים צמרמורות בכל הגוף ודבר גדול נחשב בעיניכם כקטן ודבר קטן נחשב בעיניכם כגדול. אבל אם שוב תחזרו לתאוות הגשמיות הרוחניות תדעך ותיעלם.

Taco

New member
אתה קשור למציאות?

בתור בן-אדם מואר ועילוי רוחני אתה מתבטא כמו הודי חמוד וקטן... דרך-אגב: נייר טואלט עולה כסף שאין להם (לחלקם הגדול) ובסופו של עניין התחת שלהם נשאר הרבה יותר נקי מאיך ששלך נשאר (הם גם לא אוכלים עם היד המנקה, אתה כנראה כן). "אם כבר לנסוע למזרח אז לטיבט..." טיבט היא פנינה קטנה בכל המזרח הקסום, יש עוד הרבה יופי במזרח. אה כמעט שכחתי, כמה זמן שהית במנזר ה"שאולין"? נשמח לשמוע עוד על הרפתקאותיך...

מריושי

New member
חוץ מזה ש...

מנזר שאולין נמצא קצת רחוק מטיבט (לוקח כמה ימים משאולין לטיבט לא ניסיתי בדרך ההפוכה)

ITAY ATA TOTAH

New member
לטאקו...

בתגובה להערות שרשמת לי נראה לי שלקחת את ענין ההיגיינה של התחת יותר מדי קשה, מצטער כנראה נגעתי בנקודה רגישה... שמע זה שהתחת שלך מסריח יותר מתחת של ערבי לא אומר שלאחרים התחת מסריח ומזוהם כמו שלך, אתה מבין, ומה שהבנתי מהערות שלך גם שהרמה המנטלית שלך, בוא נגיד בעדינות, לא מרקיע שחקים (אם דיברתי בשפה יותר מדי גבוהה בשבילך הנה התרגום: אתה טמבל חסר מוח), ''הם לא אוכלים עם היד המנקה...'' כנראה שאתה התנסית באכילה עם יד שניקתה ישבן אני בכלל לא הזכרתי את זה , מה שמראה שיש לך הרבה ניסיון בעסקי בישבנים... נשמח לשמוע עוד מפניני חכמתך אחי...

frodo1

New member
הודים? חמודים?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה