רק 2 מתוך 20 אופניים עם SPD

common Red Neck

New member
רק 2 מתוך 20 אופניים עם SPD

אני מצטרף השבוע לחדר כושר מסויים באיזור מגורי בעיקר בשביל הספינינג אבל לא רק. מה שמטריד אותי זה שיש רק 2 אופניים עם SPD מתוך 20. איך משכנעים את בעל המכון בנחיצות ה SPD? לא מתחשק לי להגיע וללכת מכות על הפדלים

Tami661

New member
איך??? זו באמת בעיה... אם נפלת בבעל

מכון קמצן, שעולם ה-IC (אסף... אהבתי
) רחוק מליבו ומרגליו בהחלט תהיה בעיה לשכנע אותו ולהסביר לו את חשיבות ה-SPD. הדרך הכי הגיונית לעשות זאת היא לפני התשלום, או במעמד התשלום להתעכב רגע עם החתימה ולהגיד ב"שיא התמימות"
: "רגע, רגע... שניה... לפני שאני סוגר סופית... אין מצב שאני מגיע ואין לי אופניים עם SPD, נכון?... לא, כי זה תנאי הכרחי... אני כאן בעיקר בגלל הספינינג והנעליים המיוחדות שלי לא יכנסו לכלוב" אם זה לא יעזור, תפיל את האשמה על האורטופד שלך (הוא אמר שספינינג דופק את הברכיים אלא אם יש SPD...) חחחחחחח...
שמע, לא אוהבת שקרים... אבל כשזה מגיע לספינינג... חחחחחחחח סתאאאאאאאםםם ואולי בכל זאת, אחרי שפעם אחת תלך מכות (לא צריך על הפדלים, אפשר גם על ההליכון או על הריצפה
) ותצא הודעה מתאימה לעיתון המקומי... המנהל הזה יתקין במו ידיו את ה-SPD על כל האופניים

shiri 80

New member
מסתדרים

במכון שלנו בהתחלה גם היה מספר מועט של פדלים וההיום יש כבר עשרים אבל זה הכל בגלל כמה דברים כשרכשתי נעליים ביררתי כמה SPD יש במכון של נו ובהתחלה פשוט תפסתי אופניים עם SPD (לא משנים אצלנו את מיקום האופניים) לימים כשהתחילו להגיע יותר אנשים עם דSPD דובר על להתארגן ולבקש שישימו לנו יותר פדלים . לא היה צריך התארגנות מאסיבית ודי היה במספר האנשים שהצהירו שהם רוצים פדלים (דובר אפילו על השתתפות שלנו בצורה סימלית או משהו כזה ) כדי שנפנה לאחראי התחזוקה על האופניים ..מחודש לחודש מספר האופניים עם SPD גדל והיום אני חושבת שזוגות בודדים , כמו גם מדושים בודדים באופן יחסי מדוושים בלי נעליים תגיע לאימונים תראה מה קורה , אם תפסו לך את האופניים עם הפדלים תבקש להחליף אופניים עם מישהו ואם חשוב לו נורא המקום מול המדריכה אז פשוט תחליפו פיזית את האופניים ... תראה כמה אנשים עם SPD ואם הרוב מדוושים עם נעליים תפנו לבעל המכון אופציה נוספת היא לבקש מהאנשים בדלפק ה קבלה לשים לשמור לך אופניים (לשים מגבת ) עם קליטים (אם אין שיעור קודם ..) אגב פתרון אחרון לקנות זוג פדלים אפילו משומש לקחת מפתח 15 ולפני כל שיעור להחליף פדלים ...2 שניות

KESSEM10

New member
מכירה את הבעיה

אני חושבת שאני יודעת גם על איזה מכון מדובר. אז ככה, שני דברים לי אליך: 1) אומנם יש שם רק 2 SPD, אבל לרוב אנשי המכון שם אין נעלים מתאימות. כך שלריב בשלב זה...זה לא ממש קורה. תבוא מעט לפני הזמן ותתפוס את האופנים המתאימות. 2) הבנתי שממש בקרוב המכון אמור לחדש את כל אופני הספינינג. תברר אם זה באמת נכון. ואם כן, אולי הם יגיעו עם SPD? מקווה שכן!! תהנה ותמיד שיחה עם המנהל יכולה לסייע - ייתכן וזה בקשה של כמה מתאמנים ואם עוד אחד..ועוד אחד...מבקשים - זה יכול לחלחל.

למעלה