רק 4 חודשים אצלי הסוני 4 ועשה בעיות השבוע חבלז

רק 4 חודשים אצלי הסוני 4 ועשה בעיות השבוע חבלז

ציפצופים לבד, לפעמים מפסיק כמה שניות ושוב.
רעש מעצבן מאיזור הכנסת הדיסק, עוצר לכמה שניות ושוב.
גולת הכותרת הוציא לי דיסק באמצע משחק ולא נתן לי להכניס תדיסק עד שיתקרר המכשיר, ועכשיו לא נותן להכניס תדיסק בכלל.

שכל זה קורה וזה נתקע אפילו שמנסים לכבות עם כפתור ה-PS את המכשיר מופיע מסך כחול ריק בלי שום בחירה באפליקציות, יש לציין זה קר פעם אחת בינתיים, הקוע עם המסך הכחול, בעוד שהשאר חוזרים על עצמם במיוחד הציפצופים והרעש הבלתי נסבל מאיזור הדיסק(לא רעש מטורף, אבל עדיין שהיה תקין היה שקט ביותר, לר שמעו וככה אמור להיות, לשחק עם הרעש הזה בתי נסבל, נו מילא עכשיו גם ככה לא נותן לדיסק להיכנס בכלל והציפצופים והרעש מאיזור הדיסק גברו).

האם הסוני נפטר?
יש לי סוני 3 מעל 5 שנים ומעולם לא היתה לי בעיה, אל סוני 4 רק 4 חודשים ונראה שהוא הולך למות, מישהו נתקע בבעיות מסוג זה?

אחת מהתקלות שיש לך הוזכרה כאן בעבר מספר פעמים..

אני מדבר על התקלה שהPS4 זורק דיסקים החוצה וגם אם אין דיסק המכשיר מצפצף כאילו אתה לוחץ על כפתור הEject...
סוני התייחסה לתקלה באופן רשמי.הפתרון שלהם הוא לכבות את המכשיר ולהוציא אותו מהחשמל ל3 דקות.אני יכול גם להוסיף שתנסה למקם את הPS4 איכשהו שהלמטה של כפתור הEject יהיה באוויר..אם אתה יכול להעמיד את המכשיר לגמרי הכי טוב...
לגבי שאר התקלות..לא יודע אם הן קשורות או לא ועד כמה הן חמורות..הייתי מתחיל בחיפוש בגוגל ושוקל גם להיתקשר לחנות ממנה נקנה המכשיר...

החזירו לי בינתיים תשובה

שזה פריקת חשמל מהרגע שהוצאתי, כלומר אין בעיות, האם באמת כל כמה זמן צריך להוציא אתהסוני 4 מהחשמל
לא היו מקרים כאילו בסוני 3

statrix

New member
יש דבר כזה ...

לא יודע אם זה המקרה שלך
אבל יש קטע כזה לפרוק חשמל סטטי

כן אבל מה קשור לבעיות שהיו

נראה לך שכל פעם שיהיו בעיות כאילו אני צריך להוציא מהחשמל ולחכות 3 דקות
מה שגם חבר שלי אומר שזה נשמע לא הגיוני ומצוץ מן האצבע, אצל אחרים אין בעיה והם לא צריכים להוציא מהחשמל מידי פעם

statrix

New member
חשמל סטטי יכול לגרום לכל מיני תקלות ...

זה יכול לקרות פעם ב- 3 חודשים נגיד ואז אתה מוציא מהחשמל זה הגיוני
אבל אם זה קורה כל שני וחמישי אז אני מציע לך לגשת לחנות
ולדרוש תיקון או החלפה ...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למעלה