רק 4

רק 4../images/Emo7.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo122.gif ../images/Emo157.gif

רק 4 אוסקרים לשרהט???? איזו חוצפה !בהתחלה עוד היו ציפיות לאחר שהיה מועמד ל13 מועמדויות!!(הכי הרבה אי פעם??) אבל כרגיל האקדמיה מתעלמת מזאנר פנטזיה והמדב שהפסלונים היחידים אותם היא מוכנה להעניק הם של אפקטים וכו´ . נ.ב לא לשכוח שההאנטישמים גם לא נתנו שום אוסקר לישראל

Ridd

New member
אה, אני דווקא

אופטימית - צריך לזכור ששר"ה תהיה שם גם בשנה הבאה וגם בזו שאחריה... והעניין הוא, אם פיטר ג´קסון מועמד השנה לבמאי הטוב ביותר, אז מה, בשנה הבאה הוא לא יהיה מועמד?! - בטח שכן! הרי זה אותו סרט, וכך גם לגבי השאר... לדעתי זה יצבור אוסף יפה של אוסקרים בכל שלושת השנים ואולי אפילו בשנה האחרונה האפקט של זה יהיה יותר חזק כי כל הסדרה תהיה מושלמת.

barzik

New member
אני לא אופטימי בכלל

שוב דחקו את סרט הפנטסיה לתוך הקטגוריות המוכרות (למעט, אולי, צילום). שוב סרט נהדר ונפלא נדחק הצידה לטובת סרט הוליוודי סטנדרטי שמחר אף אחד לא יזכור את שמו. מזכיר לי את ´חומות של תקווה´ המופלא והנהדר שלא זכה ולו בפסלון אחד ונדחק הצידה לטובת הפייבוריט של אותם זמנים - סרט הוליוודי אומלל בשם בית התשוקה או משהו כזה. בזמן האחרון יש לי אכזבה ממוסדות שנותנים פרסים - כמו פרס ההוגו שהפסקתי להתייחס אליו כמדד איכות כלשהו לאחר שניתן ל´הארי פוטר´ וגם (יותר גרוע) ל´מאדים האדום´ שאותו קראתי במקור וסבלתי מכל רגע. אבל מה? שום דבר לא יקלקל לטולקינאים את שמחת החג שמתרחש היום! אני עוד מעט הולך לסעודת החג - תמונות וסיפורים מהחגיגה יהיה אפשר למצוא ב´נומנור´.

arifell

New member
אני מאד נהניתי

ממאדי האדום, הירוק והכחול... הם קצת ארוכים, אבל הם בסך הכל דורשים קצת סבלנות

זה לא הוגן

מילא שאר הקטגוריות שבהן הסרט לא זכה, אבל פרס שחקן המשנה???? איאן "גנדלף" מק´לן הוא שחקן מופלא, ענק, מדהים, מגניב!!! ביזיון שהוא לא זכה... אני מחרים את האקדמיה מעתה ועד לנצח נצחים. מי איתי?

arifell

New member
בקשה, בבקשה

שימו לב למה אתם משרשרים, זה לא נראה קשור להודעה שלי...

Ridd

New member
נכון

זה שרשור של שר"ה ואני די בטוחה שבשלב זה או אחר גם פיטר ג´קסון וגם איאן יקבלו את האוסקר ונראה לי שבשביל הקורקטיות אפילו אלייז´ה יקבל איזו מועמדות אבל לא לפני הסרט האחרון.

arifell

New member
זה היה בתגובה

לפליטת הפה של berzic על מאדים האדום...

MuadDib

New member
קח את זה בקלות

זה כולה אוסקר, הוליווד מחלקת פרסים לעצמה, זה הכל. קבלת אוסקר אינה מדד לאיכות, סתם מדד ליחסי ציבור טובים, וקשרים טובים בצנרת...

למעלה