ררררבבבק איזה עצביםםםםםםםםםםםם

altid

New member
ררררבבבק איזה עצביםםםםםםםםםםםם

אתם לא מבינים איזה סיוט עובר עליי עד שסוף סוף השתחררתי החלטתי לקנות גלשן חדש כדי לחזור לגלישה ולהתחיל לגלוש יותר אינטנסיבי קצת וכמו שצריך עוד לא הספקתי בכלל לגלוש עם הגלשן, רק שמתי אסטרודק ושעווה כד להכין(רק שלא ידעתי למה) וזהו שמתי אותו על המתקן. באותו זמן קניתי ארון חדש לחדר כי שפצנו תבית. המתקין הדפוק הזה בא ופשוט העיף לי את הגלשן על הרצפה עכשיו כל הטייל שלו מלא בדקים קטנים שזה זיין לתקן אותם וויש לו שני פיצוצים בנוסף לזה ומלא סדקים קטנים בכל מיני מקומות. עוד לא הספקתי אפילו להיכנס לתוך המיםםםםם אז עכשיו אני מחכה כמו אדיוט שהחברה תתן לי כסף לקנות גלשן חדש ומה שאני עושה זה אוכל את הלבב על כל הגלים האדירים האלה שאני מפספססס בא לי למות תגידו לי שיש יותר חרא מזה

Ben Dor

New member
יש יותר בעסה מזה

מה תאר לך שהייתה הולך לגלוש ופתאום כמה פרחות בנות 12 היו בים מנסות לתפוס גלים עם סקימבורד והיו מחריכות אותך ללמד אותם לתפוס גלים ולעשות פינות עם סקימבורד בזמן שיש גלים מושלמים ואז אתה מצליח ללמד אותם ואז הם אומרות לך שהם מאוהבות בך והיו גונבות לך תגלשן בלי שהייתה שם לב והולכות לגלוש ואז איזה ספונסר היה רואה אותם גולשות נותן להם ספונסר והכל בזכותך והכל בגלל הגלשן שלך ועכשיו הייתה נתקע בלי גלשן בכלל... הכל יכול להיות יותר גרוע =] ויהיה בסדרר!! אוףףףף בא לי מדוזההההההההה

למעלה