רשויות האכיפה

ranniex

New member
רשויות האכיפה

זוהי בעיה שמטרידה ציבור שלם במדינה. ציבור נרדף, הנמצא בסכנת מוות יומיומית. כן- רוחבי האופונועים, אותם אנשים תמהוניים שמעדיפים במקום ליסוע תל אביב-ראשלצ (לדוגמא) ב 50 דק´ (שעות העומס) לעשות זאת רק ב 15 דק´. הנקודה היא, שמעבר לסכנה היומיומית העורבת לנו (מפגעי מע"ץ ונוסעי פחנועים).. יש בעיה נוספת והיא: גורמי אכיפה (בעיקר משטרה). אותו גורם פסיבי שאינו מאומה כנגד גניבות אופנועים (זה פשוט מכה!). לדוגמא: אופנוע חדש זול ונפוץ, מחירו מתקרב ל 40000 ש"ח. כדי לחסוך סכום כזה אשלם יותר מ 40000 ש"ח מס הכנסה. 40000 ש"ח בנטו שווים לי יותר מ 80000 ש"ח בברוטו!. כשנגנב כלי כזה (להזכירכם! אי אפשר לעשות ביטוח מקיף!) הלך הכסף. כן. כתוצאה מרשלנות גורמי האכיפה (שאינם עושים כלום ע"מ לסכל גניבות. וגם לא העניש את העבריינים במידה שתופסים אותם. הם שמים זין (העבריינים). יש להם עשרות תיקים (וזה רק בגניבות שהם נתפסו..) . עכשיו אני צריך לקנות כלי חדש (בנוסף לכך שעל כל שקל שארוויח ישאר לי רק חצי + יותר מ 50% ממחיר האופנוע מקורו במיסי קניה ומע"מ) וכל זה בגלל רשלנות וחוסר איכפתיות של גורמי האכיפה שלטון (מא אכפת להם, הם מרוויחים, שוב אכניס לקופת האוצר יותר מ 20000 ש"ח). הרצחת וגם ירשת? מזדיינים! מזדיינים! אם אתחיל לגנוב בעצמי אל תתפלאו (לא מאנשים פרטיים, רק ממשרדי ממשלה וחב´ ממשלתיות).

odedg

New member
הבעיות קשות, אבל דרך ההתבטאות...

ranniex שלום! הבעיות שהצגת קשות, אבל דרך ההתבטאות, ממש לא בסדר. אני מאמין שתמשוך אוהדים לעניין צודק אם הדברים יוצגו בלשון נקיה והולמת!

qweasd1

New member
לא הבנתי:

אתה עומד לחזור שוב על אותה טעות ??? מה, אתה חושב שכשהחלטתי על אוטו ולא אופנוע מוות, לא שקלתי את כל זה?? כל הזמן שאתה ואופנוענים מלגלגים ל4 גלגלי, אני נד בראשי להם. אל תבין אותי לא נכון. בן דודי כמעט איבד רגל בתאונת אופנוע (כיום רגל אחת רק קצרה יותר), חבר טוב הרס ברך. כל מי שאני מכיר שנפגע קשה בתאונות, עשה את זה ברוכבו על כלי המוות הזה. אין בכלי הזה שום מרווח לטעות! עם כל הזעם שלך, ראה בזה הזדמנות להארכת חייך, עבור ל4 גלגלים! חפש, כמה הרוגים/פצועים יש על כל 100 מכוניות, ועל 100 אופנועים???

למעלה