רשומות מומלצות

ענתר

New member
רשומות מומלצות

ולא, אני לא פותחת שוב בוויכוח האם יש מקום בו מרוכזות כל ההמלצות של תפוז? נניח שראיתי המלצה על רשומה, ולא הספקתי להכנס אליה, לא זוכרת של מי, ועל מה, רוצה להסתכל עלכל המומלצים ולהכנס אליהם שיש לי פנאי האם יש דרך למצוא אותם?

wranger

New member
כרגע לא

בעתיד, עם החידושים שיגיעו ביחד עם העיצוב החדש של תפוז, יהיה ארכיון.

ענתר

New member
יש למה לקוות

ושאלה נוספת מבינה שרשימה מקבלת בול לפי דעות העורכים. השאלה איך מגיעים למומלצים על ידי הקוראים, יש קריטריונים שכתובים היכן שהוא?

wranger

New member
אין קריטריונים מסוימים

רוב ההמלצות שנשלחות על ידי הקוראים מגיעות לקוביית "המלצות הגולשים" בעמוד הבלוגיה הראשי. צריך רק שההמלצה שנכתבה על ידי הגולש תהיה כתובה כמו שצריך (בצלאל סיפר במפגשון עם דבורית, ביום שישי שעבר, שיש הרבה גולשים שלא מבינים את מלוא משמעות קוביית הטקסט שנפתחת כשלוחצים על "המלצ/י" - יש כאלה שכותבים שם את המייל שלהם, למשל... זו, כמובן, לא הכוונה), ואני מניח שלא יאשרו יותר מדי המלצות על אותה רשומה. חוצמזה, אם הבנתי נכון את השינויים המתוכננים, בול "בחירת העורך" ירד.

ענתר

New member
תודה

תראי דבר מעניין עד שהערת את תשומת ליבי, לא לחצתי על קוראים ממליצים חשבתי שזו כותרת נוספת לכדאי שתקראו מה ההבדל בין מומלצים לכדאי שתקראו?

wranger

New member
ראשית, אני בן, גבר, זכר, אדיוט, איך שאת רוצה.

שנית - "כדאי שתקראו" היא הקוביה מטעם עורכי הבלוגיה. "גולשים ממליצים" זה המלצות של, ובכן, אה, גולשים.

ענתר

New member
סליחה מצטערת

לא התכוונתי לפגוע, אני דווקא אסירת תודה להתיחסות ואמנם יש לי ביקורת על בני מינך, אך אני משתדלת לא לכנות בכינויי גנאי התכוונתי לממולצים בבלוגיה לעומת כדאי שתקראו בשניהם יש בול בחירת העורך

wranger

New member
לפגוע? חלילה.

שם אין הבדל - המומלצים בבלוגיה פשוט קצת יותר גדולים עם קצת יותר טקסט, ואפשר לראות שם תנועה מסוימת לאורך הזמן - מהקוביה הגדולה, ואז שמאלה ולמטה. בכדאי שתקראו יש את אותן רשומות - מחליפים את כולן בבת אחת פעם ביום, פרט לסופ"שים - שמחליפות ביניהן מקומות בכל רפרוש של המסך. אבל בעיקרון כל מה שמקבל את בול בחירת העורך מגיע מאותו מקום, וזה עורכי הבלוגיה.

ענתר

New member
או קי

עכשיו מובן יותר ובלי קשר, אם עדיין לא עשית, אתה מוזמן להכנס לבלוג, לרשימה האחרונה, ותגיד את דעתך

למעלה