רשומות עלומות - המדור השבועי החדש

עופר D

New member
רשומות עלומות - המדור השבועי החדש

זוכרים את המדור שניסיתי ליילד בשבוע שעבר? זה שבו אנחנו מעלים לכאן רשומות עבר שאהבנו, ואיכשהו לא קיבלו מספיק חשיפה, והיינו שמחים להעלות אותן שוב לבמה? אז הנסיון לא נגמר. אז בואו נמשיך ונעלה לכאן רשומה בודדת בשבוע, עם כמה מילות הקדמה, רקע וקישור. שיהיה להנאת כולנו

עופר D

New member
הרשומה הראשונה שלי בבלוג

חוויה של היכרות מוזרה ומיוחדת עם אחד מהאמריקאים המקומיים, כמה ימים אחרי שהגעתי, ובהחלט הפתיע אותי בעובדות המתוארות. ומה שמפתיע - כשנכנסתי לרשומה להביאה כאן, גיליתי שכמעט כל התגובות מעלמו לה וחצי טקסט נמחק. אז שחזרתי מהמקור את הטקסט. את התגובות כמובן שלא ניתן. תמוה. אז מוזמנים שוב, בהחלט מפתיע ודי מדהים. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1242439 והרשומה הבאה בתור, למי שמתעניין, מרחיבה עוד עובדות בעניין. המשך שבוע נעים ושמח לכולנו

Bezalel P

New member
אני מחזק שוב את הרעיון, ומוסיף:

מבחינתי אין הכרח להעלות כאן המלצות לרשומות אישיות שלכם. אפשר גם לדלות מהארכיון (ועכשיו כשיש חיפוש שעובד, אז בכלל...) רשומות של בלוגרים אחרים שנעים לקרוא שוב ולהזכיר לנו.

GILADOS

New member
רשומה בנושא "חופש וחירות" אחד הפוסטים המעמיקים ביותר שלי, על השתעבדות של האדם לדברים במציאות והאם בכוחו וביכולתו של האדם לבחור להשתחרר מהשתעבדותו ולהיות בן-חורין. הפוסט נכתב לפני קרוב לשנתיים. קישור לרשומה - כאן

פוסט שכתבתי לפני כשנתיים

בתחילת 2007, מחקתי והעליתי מחדש. מזכיר לי מי הייתי פעם, איך כתבתי פעם. וכמה היה קשה להחשף ככה. זו הייתה טבילת האש הראשונה שלי. אחרכך זה הפך להרגל... http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=984025&passok=yes והחלק האהוב עלי כמובן, התגובות. מבלוגרים שחלק גדול מהם כבר לא כותבים כאן. ואני מאד מתגעגעת אליהם.

ע נ נ ת

New member
וואו

רשימה מדהימה, נוקבת. קראתי בנשימה עצורה, ואז קראתי שוב. גם התגובות מרתקות. תודה עבור ההפניה!

יפה שלי... את כל כך יפה...

לא יכולתי להגיב שם בהרחבה, וגם לא פה אני לא בדיוק יכולה, אני רק יכולה להמליץ לכולם : אוצו-רוצו , זה אדיר ! זה נוקב זה כואב זה טוב זה מזכיר... המשך יבוא במסר...

עופר D

New member
הנדר, זוכר שאהבתי כבר אז

אפילו שלא הגבתי. וגם עכשיו לא מצליח להגיב. התפוז לא פותח לי טופס תגובה.. תודה שהעלית. בדיוק בשביל זה נולד המדור.

לא ברור על מה הרשומה הזאת.

ילדה בת 16 שנסעה במכונית, וחזרה הביתה, ואז מה קרה? לא ברור מה כל כך מדהים ברשומה הזאת.

אני בוחרת להשבוע בפוסט על מעללי השכנה שלי

ולמה נזכרתי בו בדיוק עכשיו? כי היא לא מפסיקה לצרוח על הבעל שלה בזאת השניה . אם זה לא היה עצוב כל כך זה בטוח היה מצחיק... (או להיפך)... כרגיל אצלי המתכון הוא רק התירוץ... תהנו

orelie

New member
רעחון נפלא... מוסיפה כאן רשומה שאסור לפספס

אז אומנם פורים עבר, אבל זהו עדיין הזמן לשתף אותנו בסיבה ש.... כנסו לרשומה ותגלו את ההמשך אתם בטח גם רוצים לגלות לנו ....

seymore butts

New member
איך יכולות הנשים לחסל את תופעת הזנות

כיצד מציעה נינה הארטלי לנשים לחסל את תופעת הזנות? איך התמודדה כוכבת הפורנו היהודית-אמריקאית הותיקה שעדיין מנהלת קריירה פעילה עם קהל עוין בתכנית של אופרה וינפרי ? אתמול חל יום הולדתה ה-50 של נינה הארטלי. ביום ההולדת הקודם, בדיוק לפני שנה ויום, פרסמתי רשומה אודותיה, אם כי בפורמט צנוע ומושקע הרבה פחות מזה של היום. אזהרה !!! הרשומה והבלוג מיועדים לקוראים וקוראות מעל גיל 18 בלבד !!!

suki da yo

New member
זבובים

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1255852|סלנק| כי זה הצחיק אותי לקרוא את זה שוב, וכי, אני יודעת שזה חולני, אבל אני ממש מתגעגעת ללימודים ומחכה כבר לשנה הבאה.

למעלה