אחרי היעדרות של שבוע, בתירוץ הבלתי מתקבל של תקלה במחשב וסדר פסח פתאומי, הפינה השבועית חוזרת. אז כמיטב המסורת המתפתחת, מוזמנים להעלות רשומות שלכם ושל אחרים. כאלה שאהבתם ותרצו להזכיר אותן שוב. חג שמח לכולם, וסופ"ש אביבי מהנה
בתחילת השבוע נמצאה גופתה של מרילין צ'יימברס על ידי בתה בת ה-17. מרילין עמדה לחגוג את יום הולדתה ה-57 בשבוע הבא. סיבת המוות לא ידועה עד כה. מרילין צ'יימברס הייתה בתחילת שנות ה-70 שחקנית שהופיעה בסרטים "רגילים" לצדם של כוכבי התקופה כמו ברברה סטרייסנד וג'ורג' סיגל. צירוף מקרים הביא אותה להופיע בסרט הפורנו המהפכני "מאחורי הדלת הירוקה" שזכה להצלחה אדירה, היה לאחד מעמודי התווך של "המפץ הגדול" של 1972 וגם הפך את מרילין בן לילה למיליונרית והיא בת 20 בלבד. מי שמעוניין לקרוא עוד על מרילין האגדית מוזמן לרשומה שפרסמתי לפני שנה פחות שבוע, לרגל יום הולדתה האחרון. יהי זכרה ברוך. אזהרה: הרשומה מיועדת למבוגרים מעל גיל 18 בלבד
עם השאלות הללו על איך אנחנו נוהגים לכתוב פוסטים, הזכרתם לי פוסט שכתבתי ממש מזמן, ושאפילו אני מופתעת מההשראה שנפלה עלי בו, גם לו חשבתי שפעם אכתוב המשך... נו... הסוף ידוע (ברור שלא נכתב, הך, לו רק הייתי ממשיכה לכתוב באותו יום...)