רשיון באזור המרכז

יוסי99

New member
רשיון באזור המרכז

אני כנראה הולך השבוע להתחיל ללמוד על עד 500 ידני (אלא אם כן אני אתעצל ואלמד אוטומטי - ממילא לא נראה לי שבעתיד הקרוב אני אעלה על אופנוע), לצורך רכישת קטנוע 150 בהמשך. בכל מקרה, מה שרציתי לשאול זה - איפה לומדים, למה וכמה. אני יודע שזה אמור להיות 15 שיעורים, כל שיעור 45 דקות, מחיר טוב לשיעור הוא 50 ש"ח בערך, ושכדאי ונהוג לעשות כמה שיעורים ב"מכה". אני מניח שהשיעורים מתקיימים במגרש המיועד לכך - היחידים שאני מכיר באיזור המרכז הם במשרד הרישוי בחולון, ואני חושב שיש אחד בת"א, בגני התערוכה. (אני תושב ראשל"צ, אז אלא אם כן קיים כאן מגרש שלא מוכר לי, מן הסתם אלמד בחולון). עכשיו לשאלה שלשמה התכנסנו בעצם - איך אני מוצא מורה ? פשוט לבוא למגרש ולהגיד למישהו "הלו, דוד, נותן שיעורים ? " (בצורה קצת יותר מתורבתת, כמובן) לחפש בדפי זהב ?? או שאולי למישהו במקרה יש המלצה למורה באיזור המרכז ? (עדיפות, כאמור, לחולון) רוב תודות יוסי

יש בראשון

כמה מורים בחנייה של היכל הספורט ויש גם בית-ספר חדש שנראה לי שהוא ממוקם במרכזית החדשה . המחיר לשיעור יקר יותר לעומת חולון , אבל אם אתה מתכוון להגיע לשם באוטובוס זה כבר אותו כסף ויותר זמן .

למעלה