רשיון הרופא של ד"ר אריה אבני הותלה למשך חודש ימים

marx04

New member
לא מקרי, לא "תמים", אבל גם לא בהכרח כדי להטעות

שלום מירב,

אני מעלה בדעתי מספר אפשרויות לכוונה, אבל הטענה המרכזית שלי היא שזה לא משנה - מה שמשנה הוא שמעטים מאד מכירים בכלל את השם "דדי שי" וחשוב מכך, הדימיון בכינוי אינו משפיע על הבנת דבריו של דידי שי ואינו גורם לייחוס יתר חשיבות לדבריו.

בברכה,

אורי.

דידי שי

New member
הודעה נוספת של משרד הבריאות - ד"ר עדיאל תל אורן

ד"ר עדיאל תל-אורן (רופא טבעוני, שהציג לא מעט בכנסים טבעוניים, או קושר), הודעת משרד הבריאות, מאי 2015,

http://www.health.gov.il/NewsAndEvents/SpokemanMesseges/Pages/10052015_1.aspx

חשוד בהתחזות לרופא, אינו מורשה לטיפול בישראל.

זוהי הודעתו השניה של משרד הבריאות.

שני אנשים שאין בינהם קשר

לגבי זה שציינת כאן כבר דובר כאן והועלו סימני שאלה, מעולם לא הומלץ כאן או צוטט כבר סמכא

יוספה 51

New member
אבל כל הכבוד על ההתמדה

marx04

New member
על המידע החשוב

שלום דידי,

תודה על המידע.
יש להדגיש כי התליית הרישיון נעשתה בשל כך שד"ר אבני התבטא באופן בוטה ומכוער כנגד רופאים אונקולוגיים וכנגד משרד הבריאות.
לעניות דעתי, הדבר מלמד על אישיותו ולטעמי משליך על האופן שבו יש להתייחס לכל טענה שלו.
הלוואי שיום יבוא וניתן יהיה להטיל סנקציות בסגנון זה כנגד כל מי שמתבטא באופן מכוער ותוקפני גם בפורומיםפ אינטרנטיים (והדברים אינם מכוונים כנגד מישהו ספציפי בשרשור זה או בפורום זה).

בברכה,

אורי.

דידי שי

New member
גם ביטוי, אבל גם אופן החשיבה

הייה ניתן לצפות מרופא, המתבסס על מדע, לתת ביסוס מדעי לדבריו. דברים כאלה לא הועלו, אלא טיעונים שיש להתחשב בו כי הוא נכה צה"ל ואשתו מתה. זה כמובן מצער, אבל גם מלמד שהדיון הוא לא על עובדות בריאותיות. האם כך הוא נהג בנושא חלב ובריאות, אני מניח שניתן להשליך.

למעלה