רשיון לנשק בשביל לעבוד בחברת אבטחה

רשיון לנשק בשביל לעבוד בחברת אבטחה

מישהו מכיר מה הפרוצדורה וכמה יעלה לי הסיפור להוציא רשיון לנשק? בחברות אבטחה בעפולה אמרו לי קודם להוציא רשיון לנשק ואז לדבר איתם אם הם יוכלו למצוא לי עבודה בכלל. לא שאני נעול על עבודה באבטחה בלבד, פשוט להסתובב בעיר ולפזר קורות חיים כבר נהיה עבודה בפני עצמה ואני אפילו כבר לא זוכר באיזה מקומות אמרו לי שיתקשרו אם תתפנה משרה ואיזה אשכרה אמרו שמחפשים עובדים :|

בעיקרון זה דרך החברה

אתה ממלא טופס כשירות לירי ורופא המשפחה שלך חותם לך על זה(בסביבות ה - 80-85 ש"ח שבד"כ מחזירים לך בחברה), ממלא כל מיני טפסים של משרד הפנים והחברת אבטחה כבר דואגת לכל הבירוקרטיה מול משרד הפנים ושולחת אותך למטווח. המטווח לא אמור לעלות לך כלום אלא שחברת האבטחה יכולה להגיד לך שאם אתה עובד פחות ממספר חודשים מסויים אתה מחזיר להם את העלות של המטווח ושל האישור הרפואי.

DoubleD

New member
../images/Emo41.gif לא מומלץ

להוציא רישיון נשק אירגוני באופן עצמאי זו פרוצדורה מיותרת
רוב החברות שמכבדות את עצמן מכשירות את העובדים שלהם ומבקשים תקופת התחייבות (בממוצע חצי שנה) בלבד ע"מ להחזיר כביכול את העלות. תנסה לחפש באינטרנט וליצור קשר עם חברות אבטחה גדולות או אפילו לשאול קציני ביטחון ומאבטחים בכניסות לגבי החברה המעסיקה שלהם, להתעניין בעבודה - את האמת האמיתית תוכל לשמוע מהם ! בתחום הביטחון אפשר לעבוד בבתי מלון וכך זה יחשב גם בתור עבודה מועדפת ! מומלץ מאוד. בהצלחה

אז מה שאת בעצם אומרת

זה שיש מצב שהחברות אבטחה אצלי בעיר לא רציניות בקטע של גיוס עובדים ועדיף לחכות לראות אם חברות אבטחה ממקומות אחרים באיזור יחזרו אליי ודרכם לעשות את הפרוצדורה?...

למעלה