רשיון נהיגה בחו"ל

עמית22

New member
רשיון נהיגה בחו"ל

אני מעוניין לעשות רשיון נהיגה על אופנוע אך מכיוון שאני טס בקרוב (יום ג´) אני לא אספיק. מישהו עשה/שמע על מישהו שעשה רשיון נהיגה בחו"ל (תאילנד, נפאל, אוסטרליה או ניו זילנד). נ"ב, אני יודע שניתן לקנות רשיון מזוייף בתאילנד, אבל לא יהיה לי ביטוח

צ ב י ם

New member
אפשר לעשות רשיוןנהיגה בינלאומי

בממס"י, לקח שעה לעשות כזה.

עמית אם יש לך

רשיון נהיגה מעל שלוש שנים תוכל להוציא רישיון על 50 סמ"ק בקלות רק על ידי טסט ולא יותר מזה. אם אתה מתכנן על 500 או יותר זו בעייה קצת קשה יותר וגם אם תתחיל ללמוד שם מתי תסיים? והאם הרשיון שם יהיה תקף בארץ? אני חושב שהכי טוב יהיה אם תרים טלפון למשרד התחבורה ותשאל אותם. שנה טובה ובהצלחה

עמית22

New member
בארץ אני כבר לא אספיק לעשות

מצד שני בחו"ל אני בכלל לא מוגבל במצרך הנ"ל, השאלה היא אם בתור אזרח זר אני בכלל יכול ללמוד שם. לא מעניין אותי אם זה יהיה תקף בארץ, אני רוצה את זה לאוסטרליה. בכל מקרה תודה.

aviron

New member
רשיון נהיגה מזוייף - אזהרה ../images/Emo59.gif

עמית - אל תחשוב אפילו על השגת רשיון נהיגה מזוייף !! במידה ותעבור תאונת-דרכים , ולא חשוב מי אשם - הביטוח האישי שלך (ביטוח הנסיעות) ישמח מאד מאד לא לשלם לך (או במקרה הגרוע למשפחתך) את הכספים שישולמו בגין תאונה זו. וזה עלול להגיע לעשרות אלפי דולרים. נהיגה ללא רשיון נהיגה - גוררת אי-הכרת חברת הבטוח בתביעת הבטוח. יתרה-מכך: באם אתה משכיר אופנוע - בדוק היטב באם חל עליו בטוח (גם בתאילנד יש בטוח !) ושלא יציגו המשכירים לפניך את חשבון החשמל , בתאית, שהשכן קיבל בחודש שעבר. תהיה בוגר וחכם בקטע הזה של רשיון-נהיגה והשכרת כלי-רכב כלשהו בתאילנד !!! אנא !!

עמית22

New member
אין שום ספק שאתה צודק

אבל אם תקרא את ההודעה הראשונית תראה שכתבתי את זה בדיוק כמוך: רשיון מזויף=אין ביטוח

למעלה