רשיון נהיגה

sarma

New member
רשיון נהיגה

שלום לכולכם, האם ניתן להוציא את המכתב המעיד על ותק נהיגה בארץ? אם כן, אז איפה? תודה מראש.

בקונסוליה הישראלית בטורונטו

משלמים 9 דולר, מציגים רישיון נהיגה ישראלי ומקבלים אישור ותק שתקף לרישיון נהיגה של אונטריו, ולביטוח הרכב.

sarma

New member
תודה, אבל הכוונה היתה

איפה בארץ ניתן להשיג אישור כזה, ביקורינו בטורונטו יהיה קצר, חבל לבזבז זמן על דברים שניתן לעשות בארץ. שוב תודה.

leprechaungreen

New member
זהו שעדיף לעשות זאת שם

בארץ לא רק שיקח לך חצי יום הם גם לא כ"כ יודעים מה זה.

תלתל11

New member
אני ניסיתי להשיג בארץ

הלכתי למשרד הרישוי, העבירו אותי מפקיד אחד לשני לשלישי - אף אחד לא הבין מה אני רוצה. בסוף מישהו שלף איזה טופס בעברית, מילא אותו בכתב יד ונתן לי. כשהסברתי שאני צריכה טופס באנגלית, הסתכל עלי בהבעה שקשה לי אפילו לתאר ואמר "פה זה ישראל, אנחנו לא נותנים טפסים באנגלית". כשהגעתי לטורונטו הלכתי לקונסוליה.

Spring Mind

New member
האם נקבל הנחה בביטוח הרכב?

כי כיום אנו משלמים ביטוח רכב על פי נסיון קנדי של שנתיים (זהו גיל רשיון הנהיגה הקנדי שלנו). התשלום גבוה למדי, ועתיד לרדת משמעותית רק כאשר ימלאו לרשיון הקנדי חמש שנים. האמנם אישור מהקונסוליה על רשיון ישראלי רב שנים יפחית את מחיר הביטוח?

i think it is to late

maybe you could begin with somewhat lower rate at the time you first intiated your insurance after 2 years it will go lower with a good "no claim" history i do not think that to go now to claim the israeli history can help you thogh you can try go with your Israli clean driving and insurance history and with the safty training certificate you did in Canda and try to shop around. it might be that you will get a better rate. worth a rty - but chances are slim.

EB2

New member
ביטוח רכב בטורונטו

על מנת לקבל הנחה בביטוח רכב מומלץ לגשת לבית ספר לנהיגה וללמוד אצלם ולקבל דרכם אישור שלמדת ועם זה לגשת לחברת ביטוח ולקבל הנחה משמעותית כ-40% . בעתון שלום טורונטו יש 2 מודעות על בתי ספר תתקשר ותשאל ישירות כמה יעלה לך הלימודים. לפני שנים אפשר היה להביא אישור מהסוכן ביטוח שלך בארץ מכתב בו היה כתוב שאתה נהג זהיר ולא היו נגדך תביעות כיום חברות הביטוח לא מעונינים יותר במכתבים אלה.

למעלה