"רשיון תןך שבוע " - מודעה באבן גביר

I c a r e

New member
"רשיון תןך שבוע " - מודעה באבן גביר

"רשיון תןך שבוע" - מודעה ברחוב אבן גבירול - ת"א טוב, זו רמאות לשמה, שני מורים לנהיגה על קטנוע מפרסמים מודעה ענקית באבן גבירול שבה מובטח לך רשיון תוך שבוע עך טוסטוס, אני וחברה תמימות לחלוטין החלטנו ללכת ללמוד , כמובן שנגררנו עם עוד כמה תלמיידים למסכת עינויים של שלושה טסטים מלווים בהמון שיעורים, הייתי ממליצה ללכת לשם ולראות באמת מה מלמדים אתכם, לא מלמדים כלום !!! הוא (יוסי, אבי ) מושיב אתכם על הטוסטוס ואומר לכם פשוט תסתובבו במגרש וזהו , לא מלמד אותך איך נוהגים, אה הוא כן מלמד איך להתניע את הטוסטוס וזהו, אנחנו לא הראשונות ובטח לא האחרונותף חבל שבגלל אנשים כמוהם שנעשה תאונה ובעצם לא נידע איך לבלום כי לא לימדו אותנו, או איך לצאת מתאונה ? איך להתנהג ליד מכוניות וכו,... הייתי רומה להגיע לשם עם מצלמה ופשוט לתעד תא מה שקורה שם !! בזיון, גניבה חפיפניקיות פשוט מדהים איך אנשים עושים כסף מאיתנו , בסופו של דבר אני כל החברים נסענו לעשות את השיעור והטסט בצפון הארץ ששם אנשים הגונים ובאמת מלמדים אותך שצריך להוריד את רגל שמאל ולא את שתי הרגליים בעצירה ! רמאות ! תודה ומקווה שתעזרו לשאר התלמידים המסכנים והתמימים שעדיין לא קלטו שעובדים עליהם בעינים

I c a r e

New member
גם נאי למדתי שם !!

בבקשה אנשים תעזרו לנו! אם מישהו גם למד שם - תצטרפו אלינו ונוכיח לכולם שהם רמאים ושודדים !! אל תתבישו !!!

SuperKeren

New member
אתה מגיב לעצמך על זה שגם אתה למדת ש

*שם?

SuperKeren

New member
ראיתי היום את המודעה!

באבן גבירול פינת שאול המלך, נכון? מול לונדון מיניסטור (צאוותה)?

למעלה