רשימה, בובות, רחצה ומזרן

ZeroTime

New member
רשימה, בובות, רחצה ומזרן ../images/Emo13.gif

1. בקרוב נתחיל להשאיר את הקטנה (כשלושה חודשים) אצל אחת האימהות, ברצוננו להכין רשימת טלפונים / דברים חשובים שתהיה תלויה על המקרר, למקרה חרום (בעיקר), פרט לטלפונים שלנו, מקומות העבודה, משטרה, אמבולנס, מכבי אש, המרפאה הקרובה, רופא הילדים, ביקורופא, כתובות וטלפונים של בתי החולים/חדרי המיון הקרובים (טוב, אולי קצת נסחפנו) איזה עוד טלפונים ושאר דברים נוספים חשובים (לאו דווקא טלפונים) כדאי שיהיה כתוב ? 2. מישהו יודע מדוע בכל חנויות הצעצועים, בובות דיסני עולות משמעותית יותר משאר הבובות ? (כ 150 ש"ח לבובה קטנה, ו 250 ש"ח לבובה בינונית) האם מדובר בזיכיון שכולם מחוייבים אליו, או סתם קרטל ?
האם יש מקום שבו ניתן לרכוש בובות דיסני (עם דגש על הדיסני
) במחירים שפויים ? 3. אנו רוחצים את הקטנה בין חדר האמבטיה לחדר השינה שלה, לא בדיוק בתוך חדר, ורוצים לחמם את החדר שאליה מעבירים אותה לארך המקלחת, לייבוש והלבשה, האם עדיף רדיטאור או תנור הלוגן ? (רדיאטור מחמם בצורה נעימה יותר, ואפילו זולה יותר, אבל צריך להקליק אותו שעה מראש) 4. מישהו יודע האם מזרן AirNetters כבר קיבל בצורה רשמית ופומבית אישור מכון התקנים ? (הבנתי שהוא היה בתהליכים) בנושא, האם יש סיבה כלשהי מדוע *לא* לרכוש את המזרן הנ"ל ? תודה רבה.

gils33

New member
טוב אז ככה../images/Emo13.gif

1.בנוסף לכל הטלפונים הנחוצים,כדאי לעדכן על אופי הילדה,איך היא אוהבת לאכול,תנוחות שהיא לא אוהבת,צעצועים מיוחדים,האם היו מקרים חריגים בעבר שיכולים לחזור שוב ואיך פעלתם. 2.לא חייבים צעצועי דיסני ואם כן אז תמיד אפשר למצוא בשווקים,לא חייבים לקנות בחנויות הצעצועים כי שם משלמים על המותג. 3.באמבטיה לחימום מהיר רצוי אפילו תנורון קטן ספירלה,זה מספיק,המקלחת הרי מהירה ואין בעיה עם זה,לא חושב שכדאי רדיאטור שעה קודם בשביל מקלחת של עשר דקות. 4.לא מכיר בכלל את הנושא. בהצלחה לכם וברוכים הבאים

כמה תשובות

1. הרשימה נראית לי מספיקה בהחלט. לא צריך להלחץ. זו ילדה, לא חמ"ל. 2. מוצרי דיסני משווקים ע"י חברת דיסני העולמית או מיוצרים ברשיון שלה ולכן יקרים משמעותית. הענין הוא שלא חייבים לקנות את המוצרים שלהם. סתם בובות לא ממותגות יהיו יותר זולות בעשרות אחוזים למרות שיוצרו באותה סדנת יזע בסין. 3. כמו שנאמר כאן, חימום בזמן המקלחת או אחרי - עדיף עם תנור ספירלה מהיר חימום. מדליקים, רוחצים וכשמסיימים החדר כבר לוהט. רדיאטור צורך המון חשמל כי צריך להפעיל אותו לזמן ממושך כדי שיחמם. 4. לא מכיר את המזרנים האלה, שמתיימרים למנוע מוות בעריסה. נראה לי קצת יומרני, בעיקר שהסיבות למוות בעריסה אינן ידועות עדיין ויש רק סטטיסטיקות. סתם מזרון רגיל שנמכר ברשתות הגדולות עם תו תקן יעשה את אותה עבודה. אם אתם חוששים ממוות בעריסה, התקינו מכשיר ניטור נשימה כמו אנג'לקר או משהו כזה. גם זה לא חייבים.

elotan

Member
חייב להגיב על סעיף 4

יש מצב שזה בגלל שאני פולני לחוץ והיסטרי, אבל כשלא עבד הביביסנס אצלינו אני לא ישנתי כל הלילה מרוב פחד שמא יקרה משהוא לילדה.

hirshfe

New member
ואני אספר לך על אחד מהרגעים המפחידים בחיי

הלילה בו נדב התגלגל מבייביסנס. פשוט התגלגל והצפצוף. בולט לא רץ מהר כמוני לחדר שינה. ושהבנתי שהוא פשוט התגלגל נתקתי את מכשיר ולא חברתי שוב.

elotan

Member
אני מעדיף לקום 1000 פעם בלילה סתם

מאשר לפספס את הפעם האחת שבאמת יקרה משהוא.

gils33

New member
גם לי זה קרה

וכמעט קיבלתי התקף לב - לא בצחוק אמיתי לגמרי

schlomitsmile

Member
מנהל
ואצלנו הבייביסנס ציפצף הגענו בריצה כמובן, ומצאנו את העולל נושם נשימות מהירות ושטוחות. יתכן שאכן היתה הפסקת נשימה קצרה, והציפצוף העיר גם אותו.

למעלה