רשימה חדשה בבלוג שלי והפעם מיניות חולה

יהיה ממש מגניב אם להבא תרשום "טריגר" בכותרת

ואת הביטוי "מיניות חולה" תכתוב בגוף ההודעה עצמה.

לא ממש הבנתי את ה"טריגר", משמעותו/תפקידו כאן

אך אם זה מה שנדרש ומה שיהפוך את זה ל"מגניב" (???)
כך אעשה.

תודה רבה על ההערה.

אני אסביר

טריגר זו מילה שבאה לסמן "זהירות, תוכן קשה לפניך", וכותבים את זה בנושא (בכותרת). אם אתה כותב את המילה הזאת בנושא, אתה מאפשר למי שמתאים לו באותו רגע לקרוא תכנים שעלולים להיות קשים, אם להיכנס להודעה שלך או לא. ברגע שאתה כותב כבר בשורת הנושא ביטוי שעלול להיות רגיש, הרי שלא השארת לגולשים אופציה אם לדלג על ההודעה שלך או לא, כי הם כבר ראו את הביטוי והוא עשה להם לא טוב באופן מסוים. ברור שלא התכוונת למשהו רע, זה פשוט משהו שכדאי לתת עליו את הדעת, כי בזמן האחרון יותר מדיי אנשים שוכחים לעשות את זה ואז אני נכנסת להודעות ונהיה לי רע מהן. במקרה הזה - מדובר בכותרת.
והמגניב? זו סתם מילה שאני אוהבת להשתמש בה

|4U
תודה על ההתחשבות וחג שמח.

או קיי כך אנהג להבא תודה לך

אני לא שייך לאלה ש"שכחו" לכתוב את המילה הזו, אלא פשוט לא ידעו על כך.

טוב שהפנית את תשומת לבי.

כעקרון כל הבלוג שלי הוא ללא ספק קשה לקריאה ולא סוג של חוייה מרנינה...

מעתה אזהר לא לצרף מילים שעלולות להוות בעיה בדבריי, ואם כן, לא אשכח - טריגר.

תודה לך על ההערה ועל הלימוד הזה.

אני.

אני ממש מעריכה את זה, תודה רבה

אני בתקופה מאוד לא קלה עכשיו, וכל אזכור של תוכן קשה הוא בעייתי מבחינתי. תודה

Lady Stark

New member
נושא קשה

אני מאוד שמחה לשמוע שלמרות הפגיעות שנגרמו לך אתה יחסית משוחרר בתחום הזה. מאמינה שרובנו הגדול כאן חווה סרטים לא קלים בכל הקשור במיניות.
מצטערת על כל האנשים הלא מאוזנים והאגרסיביים שאיישו את ביתך בילדות. ושוב, חוזרת לאותו הנושא אליו בדרך כלל אני מגיעה כשזה קשור אליך, מה שנשאר לך זה לגייס את כל הזיכרונות הרעים כדי לגבש את עצמך כאדם בוגר שיודע טוב מאוד מהן מוסריות ואהבה ואיך צריך להתייחס לבני אדם.
אני רואה מסביבי המון הורים שלא עברו חוויות קשות במיוחד אבל מתנהגים לילדים שלהם בזלזול או כוחניות, פשוט כי הם לא משקיעים בזה מחשבה.
אתה, וחלק מאיתנו שהשכילו לקחת את ההתעללות למקום בריא יותר, יודעים בדיוק מה ילד צריך. וזה מה שיעשה אותך לאבא טוב בעתיד.

ועצוב לשמוע את:

מאמינה שרובנו הגדול כאן חווה סרטים לא קלים בכל הקשור במיניות.

עצוב וכואב וקשה.

מיניות היא אור גדול ואושר גדול ויש בה יכולות ריפוי נדירות.

רק יכול לומר לכל הפגועים/ות שכדאי ושווה להתאמץ בשביל זה.
ולאחל מכל הלב בהצלחה וגם אם הריפוי ארוך ואטי הוא יגיע בסוף אם נהיה אמיצים וקשובים לעצמנו ומאמינים.

הלוואי.

Lady Stark

New member
אתה צודק

זה מאוד כואב שזה המצב אבל אין מנוס מזה. כשנפגעים כל כך הרבה תחומים בחיים שלך - שינה, תיאבון, הנאה מהרגע, אינטימיות נפגעת.
מה גם, שאיש חכם אמר לי פעם שהדרך הכי בטוחה ליהנות ממין היא להידלק על עצמנו. ורובנו ממש לא...
ואכן שווה לעבוד על זה, בנוסף לשאר התחומים שצריך לעבוד עליהם.

למעלה