רשימה מההופעה אמש בצוללת

רשימה מההופעה אמש בצוללת

היה מושלם. מקהלות עם. שירת קהל אחידה אווירה צלולה כירושלים 1. ירושלים 2. לך אלי 3. שלום לך דודי 4. שמע קולי 5. כמה אהבה 6. אהבה קצרה 7. בשם האהבה 8. ובינהם 9. אצלך בעולם 10. אליה 11. דומינו 12.אל תלכי מכאן 13.חלומות אחרים 14. שירו של שפשפ 15. כמו אגם רוגע 16. מקהלות עם 17. שער הרחמים 18. מנגינת הנדודים 19. גשם

חמדמדת1

New member
אני מתלהבת...

כי מקהלות עם נראה שהצטרף באופן רשמי לפלייליסט. תודה ענקית על הרשימה .

תמרי35

New member
אני עדיין מתלהבת מירושלים ../images/Emo99.gif

מתה על השיר הזה.. יאללה מה אתם אומרים על לנסות אמץ את "רואים רחוק רואים שקוף"?? תודה על הפלייליסט !!

רשמים שלי מההופעה

קודם כל אני אציג את עצמי, אני רות בת 25 מירושלים, אני מכירה את השירים שלו יחסית לא מזמן, אולי שנה כבר. לדעתי הוא אחד הזמרים הכי מרגשים שיש לנו הקול שלו חודר וצלול ומרגש עד אינסוף. ההופעה אתמול הייתה נהדרת, היה חסר לי קצת הנגנים כמו בהופעה הקודמת שלו שראיתי בבריכת השולטן בירושלים. מה שאהבתי זה היה האינטראקציה עם הקהל (100 אנשים בערך) וההתבדחויות, לדוג' באמצע שיר אחד מישהו מהקהל זרק איזו הערה מצחיקה ובתגובה מאיר הפסיק לשיר, צחק והחזיר הערה משלו, והמשיך בשיר. אני בוודאי אלך לראות את ההופעה שוב רק כי אני אוהבת אותו כל כך, וגם כי הגעתי יחסית באיחור ורציתי לתפוס מקום יותר טוב (ממש מתחת למירוקפון) אני ממליצה בחום!!

תמונה אחת

היה לי רק פלאפון איתי, אז צילמתי. זה נראה רחוק אבל הייתי נורא קרובה לבמה, מרחק של 3 שורות

איף

New member
נעים מאד, רות!

אני יסמין. ברוכה הבאה!
תודה על התמונות .

תמרי35

New member
קודם כל , תודה על הסיקור!!

השקעת ממש ! דבר שני- אני חושבת שרובנו פה מכירים אותו מעט יחסית ( שנתיים שלוש.) אבל אין ספק שמהרגע שמכירים את מאיר - הוא ממכר בכנות שלו. ברוכה הבאה ויאללה ניפגש בהופעות..

איף

New member
תודה גדולה!

תמיד יש סיקורי הופעה מדהימים מהופעות בירושלים. כנראה שהופעה של מאיר בעיר הקודש זה משהו באמת יוצא דופן. גם רואים שהושקעה מחשבה בסדר השירים בפלייליסט.... לפתוח את ההופעה עם השיר המדהים הזה - "ירושלים" . שאפו!

TEENAGER1

New member
הו, מאיר.../images/Emo213.gif

איזה אור גדול הבנאדם הזה, כשמו כן הוא - מאיר לכל עבר גם כשהוא לבד על הבמה החשוכה. אכן, לא אכחיש, אני מתגעגעת מאד להופעות להקה, אבל מאיר זה מאיר זה מאיר... וכשהקול המדהים שלו מרטיט כל חלקיק אוויר באולם... אי אפשר שלא להתרגש. אחד החברים שבאו איתי להופעה אמר שלמאיר יש מנטליות של פועל: הוא בא לעבוד, לא לקשקש... וזה נכון, מאיר - כהרגלו - די סירב לדבר, וגם כשהוא כבר דיבר זו הייתה רק דרך אחרת להבהיר לקהל העקשן שהוא לא רוצה לדבר, ובחיי, כמה שלא צריך את זה. זו לא קלישאה - השירים מדברים בעד עצמם. ובעניין השירים: העיבודים אקוסטיים, מינימליסטיים ויפהפיים ברובם, ולא מעט שירים פשוט קיבלו אופי אחר לגמרי. "אצלך בעולם", למשל, בביצוע זועם משהו, או "וביניהם" שהפך לבלדה קורעת לב (וקורעת מצחוק, אישית), או "מנגינת הנדודים" שלקח לי יותר מדי זמן לזהות בתלבושתו החדשה. אבל בדיוק בשביל זה יש הופעות, לא? בשביל זה, ובשביל השירה של הקהל - שבניגוד לשירה בהופעות של בנאי ג'וניור - בהופעות של מאיר אני ממש נהנית ממנה. כך הפכו "אהבה קצרה", "שירו של שפשף" וכמובן "שער הרחמים" להימנונים או אולי לתפילות המוניות. מרגש, מרגש מאד. "עד שהתרגלתי להגיד חג שמח, פתאום זה כבר לא רלוונטי.. אז - ערב טוב", כך מאיר בתחילת ההופעה. מעבר למשפט הזה, הוא בהחלט סירב להיכנע לגחמות הקהל שהתעקש על דיבורים. כידוע לכם, מאיר נוהג לכוון את הגיטרה לא מעט פעמים במהלך ההופעה, והוא היה לבד, כך שהיו רגעים של ואקום - הוא מילא אותם בחינניות ב"בינתיים אני אספר לכם סיפור... שקראתי באיזה ספר... בכמה ספרים כתוב על זה... זה סיפור... עם סוף מפתיע... וזהו". ועוד סיפורים מלאי פואנטה שכאלה... כי ככה זה, הוא בא לעבוד, ואת העבודה שלו הוא עושה כל כך טוב, אז למה לדבר... הקהל היה חם ואוהב, ונכח שם גם איזה בחור משעשע, שממש בתחילת ההופעה הרים צעקה: "מאיר בנאי!"... מאיר היה משועשע למדי, ואמר "נכון", ואז: "זה לא שהבקעתי גול או משהו"... אותו בחור, אגב, באמצע ביצוע מקסים ל"כמו אגם רוגע", מחא כפיים בהתרגשות מפתיעה וגרם למאיר לצחוק במבוכה ולהפסיק לשיר... מה שלא פגם ולו במעט בביצוע של השיר המרגיע הזה. "ופשוט, רק לאהוב..."
עוד ביצועים שייזכרו במיוחד: "ירושלים" שפתח את ההופעה עם אגרוף חזק לבטן, וואו וואו וואו, השיר הזה הוא פשוט העיר הזו והעיר הזו היא פשוט כל מה שבנאדם צריך כדי לנשום עמוק. "כמה אהבה" עם שיתוף פעולה מלא של הקהל, וחצי הצגה של מאיר - שר פעם לפנס אחד ופעם לפנס אחר, לפי השיר, וממש היה אפשר לדמיין את החלונות ואת ההן שנמצאות שם למעלה בחדרים המוארים, אחרי אחד הפזמונים שהקהל שר מאיר אפילו פנה אל אחת מהן: "את שומעת?"... "אליה" שאני מתיימרת לחשוב שבוצע בהופעה בזכות הבקשה שלי כאן(?), איזה שיר! מזל שביקשתי, ובכל זאת, לא יכולתי שלא לחשוב באותו רגע על אלף שירים אחרים שהייתי יכולה לבקש... (להופעה הבאה אני רוצה את "טוב לה וגם רע", ואת "הפרא", ואת "ובינתיים", ו... אוקיי, אני אפסיק). "דומינו", שוב עם שירה של הקהל, ביצוע נהדר. ואחרון חביב, "גשם" (אנשים ביקשו אותו שוב ושוב במהלך ההופעה, ומאיר בתגובה: "באמת נראה לכם שאתם צריכים לבקש את "גשם"?"...), סוף סוף חזרה הצעקה המוכרת והנכונה כל כך. "גשם, רד כבר גשם, כי צריך לשטוף הכל........ רוצה לנשום................." ערב קצת קצר מדי שהתחיל עם ירושלים, והסתיים עם בקשה פשוטה לנשום, כי כל אחד שוכח לעשות את זה לפעמים... עכשיו אפשר. מאיר...... תודה.

ms pizza

New member
כמו שתמיד הופעות של מאיר קצרות ומדהימות כ"כ

ככה תמיד הסיקורים שלך מרגשים, משעשעים וכייפים. תודה ענקית !! ומילה אחת ( או כמה ..) על ירושלים - הייתי לפני חודש בהופעה של מאיר ברחובות, בפאב קטן וחמוד ממש - הכי קרוב למאיר שאפשר - וכשמאיר שר את ירושלים- מבחינתי כל העולם נעלם וזה רק מאיר עם עצמו מתפלל לקדוש , מאבד את הרחובות ושר. אחרי כן ההופעה היתה טובה ממש - אבל לא השתוותה לאותם רגעים של ירושלים. נראה שהוא פשוט בזמן האחרון מחובר לשיר ממש. תודה שוב על הסיקור. גרמת לי לרצות להגיע להופעה הבאה בקרוב.. הלוואי !!!!!

היינו באותה הופעה והסיקור שלך נהדר

וגורם לשלי להחוויר... איפה ישבת? אני הייתי ממש קרובה אליו, היה מדהים. נ.ב הבחור המשעשע הזה לקח אותי טרמפ ביחד עם עוד חברה שלי, וסיפר בגאווה שזה היה אכן הוא שצעק ומחא כפיים

TEENAGER1

New member
ישבתי בשורה שלישית

רציתי יותר קרוב, אבל החברים שאיתי התפדחו

איף

New member
כרגיל, ועדיין מפתיע כל פעם מחדש....

פשוט כיף לי לקרוא את הסיקורים שלך
אז תודה למאיר, כמו שאמרת אבל גם תודה לך!

למעלה