רשימה מהלבונטין 7

רשימה מהלבונטין 7

היתה הופעה משובחת ומרגשת. ושוב המונח החדש שלי להופעותיו של מאיר... מקהלות עם ירושלים לך אלי שלום לך דודי שער הרחמים איימי אליה גשם אצלך בעולם בשם האהבה ובינהם שירו של שפשפ כמה אהבה אהבה קצרה אל תלכי מכאן חלומות אחרים דומינו שמע קולי מקהלות עם מנגינת הנדודים איילת חן כמו אגם רוגע

חמדמדת1

New member
את מהממת - תודה שאת כל פעם משקיעה

ורושמת את הפלייליסט. אני תמיד מתרגשת לשמוע את איילת חן , בטח שבהופעות. איזה יופי ! ואגב את תמיד רושמת שהייתה הופעה משובחת - זה די ברור, לא ?? אחרי הכל מדובר במאיר...

שתולי1

New member
המשך רשמים

היתה הופעה מ-ע-ו-ל-ה-! אני חושב שמאיר בשיאו כשהוא לבד. הוא מדהים גם עם להקה, אבל עם קול כזה - כל כלי נגינה רק מפריע. במהלך ההופעה חשבתי על מופע אקפלה... רק מאיר והמיקרופון
הביצועים היו מעולים, המון קצב בגיטרה וגם בפסנתר (!), מבחינה קולית - מושלם. אני מאוד אוהב כשמאיר נשאר נאמן למקור ומגיע לטונים שבתקליטים. מדהים. הקהל היה חם ומפרגן, אנשים מכל המינים והסוגים. כיף לראות בני עשרה באים להופעות של מאיר. ל"המון הפקות" - אני מקווה שאתם שומרים את ההקלטות, אנא הפיקו דיסק מהמופע / העלו קטעים לאתר / מסרו אותם לנציגי הפורום... - אנחנו משוועים להקלטות איכותיות של הופעות! ותודה על ההשקעה בתקשורת עם המעריצים. ולמאיר - אם אתה מתכנן לשיר את "אני גונב..." מתישהו, אנא דווח לנו מראש, אני מבטיח להגיע גם להופעה בראש הנקרה
תודה לאיף על ההזמנה!

חמדמדת1

New member
אני כ"כ איתך - בעצם כולנו פה

מקוים כבר שייצא DVD של ההופעות. זה הרבה יותר טוב מההקלטות המקוריות. תודה רבה על הסיקור.. ראש נקרה ?? סבבה לגמרי !!

איף

New member
תודה ענקית על הסיקור ../images/Emo24.gif

אני בעד הרעיון של הדיסק. יש קטעי וידאו מהופעות שאפשר באמת להעלות באופן מסודר?

למעלה