אני כלכך שמח על השרשור הזה, שמח לעזור.
אני לא מתכוון לספר סיפורים או לפגוע במכוון בחברות אחרות, לי אין עסק בחו"ל. היה לי עסק מספר שנים, עסק מהסוג הרגיל של ישראלים בחו"ל (עגלות, תמונות) עבדתי בארצות הברית שם נהנתי למרות שלא ממש אהבתי את התרבות האמריקאית. עבדתי תקופה די ארוכה באירופה, שם היו לי חברים רבים, רובם היו מתחרים שלי, הקשר שיש בין החברות באירופה ובארצות הברית הוא טוב, לא היו לי מקרים שהרגשתי מאויים או שהרגשתי שאני חייב למישהו משהו. ואז....הגעתי לאוסטרליה, פשוט לא יאומן מה שקורה שם. רציתי לפתוח צוות שמוכר תמונות. התחלתי לקבל איומים מטורפים, זה הגיע למשפחות פשע בישראל, אני לא צוחק, משפחות פשע שכולכם מכירים. אפרט כאן את שמות 3 החברות שמהם קיבלתי איומים, זה הגיע עד למשפחה שלי בארץ, אלו היו הימים הקשים בחיי, פחדתי לצאת מהבית. הכולבגלל שהם פחדו שאפתח צוות באותה עיר שהם עובדים. רק לדוגמא, בסידני יש 4.5 מיליון איש ויש שם בערך 3 צוותים שמוכרים ששייכים לעבריינים, באירלנד יש 5 מיליון איש ויש שם מעל 40 צוותים שמוכרים, כולם עושים כסף, כולם חברים. אלו הם החברות ושמות האנשים: סידני, חברה בשם ART-DIRECT העבריין הראשי נקרא אורן, אורן הוא עבריין עם כיפה שבאיומים מחזיק באחוזים בחברה אותה מנהל עבריין אחר בשם אמיר. סידני, חברה בשם DINGO-DESIGN לעבריין הראשי קוראים אביעד, גם למנהל שלו שנקרא ירון, יש בעיות התנהגות לא קטנות. אני לא מדבר כאן על ערסים, אני מדבר על עברייני צמרת. אגב, העובדים שלהם לא תמיד יודעים עד כמה שהם עבריינים, הם משחקים אותה נחמדים לידם. עכשיו לעבריין הגדול מכולם- יושב בפרת'- קוראים לו "גלאור" הוא תימני בן 40+, והוא שולח עבריינים לכל מי שעובד באזור שלו. חברים שלי קיבלו מכות רצח בארץ בגלל שהוא פחד שאני אעבוד באזור שלו, אנימכיר עוד הרבה חברות "קטנות" שהוא שלח עליהם ועל החברים שלהם עבריינים גם בארץ וגם באוסטרליה, הוא תחמן, לא פראייר בכלל...יש לו ראש קרימנלי ברמות הקשות ביותר, אי אפשר להגיע אליו. הוא האדם המסוכן ביותר שפגשתי בחיי. שוב, אני בארץ, חיי ועובד, אני כותב את כל זה על מנת לאחרים לא ייפלו בפח וגם לעלות כאן נקודה, העסקים של הישראלים באוסטרליה נגועים בעבריינות קשה. ראוו הוזהרתם, סעו תעבדו באירופה, בארה"ב. לגבי אוסטרליה, תבדקו טוב טוב קודם, פשוט מגעיל מה שקורה שם.