רשימה שחורה של חברות עברייניות.

EmGee

New member
רשימה שחורה של חברות עברייניות.

הייתי רוצה שהפורום יפרסם רשימה שמתעדכנת בדבר חברות לא חוקיות\נצליות שלא מומלץ להתקרב אליהן. התוכן צריך להיות ממוקד כדי למנוע שרשורים שיחביאו את העיקר, וצריך להיות כתוב ע"י הגולשים ללא המנהל, כדי למנוע אחריות של תפוז על התוכן. יש מתחתי הודעה על חברה שבהחלט יכולה להיות להכנס לרשימה, ואני בטוח שאנשים כאן מכירים חברות אחרות. אני ממליץ לעשות את השרשור כשבכותרת מופיע שם החברה ובתוכן באופן קצר ולעניין איפה החברה עובדת ולמה כדי לא להתקרב אליה. יש תמיכה בהצעה?

הפורום מעונייק לעסוק בעיקר בהודעות חיוביות

במקרים קיצוניים כמובן שחשוב מאוד לעדכן את חברי הפורום. אני לא רוצה לפתוח פה חלון של זימה וליכלוכים אחד על השני...

זאת לא הנקודה

הנקודה היא שאם נתחיל לדון בזה זה יהפוך לבור ללא תחתית ומלחמת שמירת דימוי בין החברות- מלחמה לא עיניינית

EmGee

New member
למה שלא נעשה שרשור

שבו יש שם של חברה מסוימת, עם איפה שהיא עובדת ומה שהיא מציעה, ומתחת לזה יהיו תגובות אך ורק ענייניות? אני חושב שצריך שיהיה מקום מסוים שיהיו בו דעות אובייקטיביות לגבי החברות, וכך למנוע מאנשים לטעות ולעבוד אצל נצלנים ועבריינים אחרים. אולי תהיה מלחמה, אבל היא בהחלט תהיה עניינית. ואם יהיה משהו לא ענייני, אתה תוכל למחוק אותו.

תגובה

מנסיוני המועט לכל הודעה שתהייה בשרשור תבוא הודעה נגדית על ידי אחד מנציגי החברה ומשם נשחק פינג פונג בין התגובות. מכיוון שלא ניסינו זאת מעולם אני מוכן לעשות נסיון אחד עם חברה אחת- emgee אני אתן לך את הכבוד להתחיל את השרשור... :) בהנחה והשרשור יהייה ענייני ולא יפתח דלת ל"לכלוכים" והאשמות כזב נמשיך עם זה.

guy42

New member
אני כלכך שמח על השרשור הזה, שמח לעזור.

אני לא מתכוון לספר סיפורים או לפגוע במכוון בחברות אחרות, לי אין עסק בחו"ל. היה לי עסק מספר שנים, עסק מהסוג הרגיל של ישראלים בחו"ל (עגלות, תמונות) עבדתי בארצות הברית שם נהנתי למרות שלא ממש אהבתי את התרבות האמריקאית. עבדתי תקופה די ארוכה באירופה, שם היו לי חברים רבים, רובם היו מתחרים שלי, הקשר שיש בין החברות באירופה ובארצות הברית הוא טוב, לא היו לי מקרים שהרגשתי מאויים או שהרגשתי שאני חייב למישהו משהו. ואז....הגעתי לאוסטרליה, פשוט לא יאומן מה שקורה שם. רציתי לפתוח צוות שמוכר תמונות. התחלתי לקבל איומים מטורפים, זה הגיע למשפחות פשע בישראל, אני לא צוחק, משפחות פשע שכולכם מכירים. אפרט כאן את שמות 3 החברות שמהם קיבלתי איומים, זה הגיע עד למשפחה שלי בארץ, אלו היו הימים הקשים בחיי, פחדתי לצאת מהבית. הכולבגלל שהם פחדו שאפתח צוות באותה עיר שהם עובדים. רק לדוגמא, בסידני יש 4.5 מיליון איש ויש שם בערך 3 צוותים שמוכרים ששייכים לעבריינים, באירלנד יש 5 מיליון איש ויש שם מעל 40 צוותים שמוכרים, כולם עושים כסף, כולם חברים. אלו הם החברות ושמות האנשים: סידני, חברה בשם ART-DIRECT העבריין הראשי נקרא אורן, אורן הוא עבריין עם כיפה שבאיומים מחזיק באחוזים בחברה אותה מנהל עבריין אחר בשם אמיר. סידני, חברה בשם DINGO-DESIGN לעבריין הראשי קוראים אביעד, גם למנהל שלו שנקרא ירון, יש בעיות התנהגות לא קטנות. אני לא מדבר כאן על ערסים, אני מדבר על עברייני צמרת. אגב, העובדים שלהם לא תמיד יודעים עד כמה שהם עבריינים, הם משחקים אותה נחמדים לידם. עכשיו לעבריין הגדול מכולם- יושב בפרת'- קוראים לו "גלאור" הוא תימני בן 40+, והוא שולח עבריינים לכל מי שעובד באזור שלו. חברים שלי קיבלו מכות רצח בארץ בגלל שהוא פחד שאני אעבוד באזור שלו, אנימכיר עוד הרבה חברות "קטנות" שהוא שלח עליהם ועל החברים שלהם עבריינים גם בארץ וגם באוסטרליה, הוא תחמן, לא פראייר בכלל...יש לו ראש קרימנלי ברמות הקשות ביותר, אי אפשר להגיע אליו. הוא האדם המסוכן ביותר שפגשתי בחיי. שוב, אני בארץ, חיי ועובד, אני כותב את כל זה על מנת לאחרים לא ייפלו בפח וגם לעלות כאן נקודה, העסקים של הישראלים באוסטרליה נגועים בעבריינות קשה. ראוו הוזהרתם, סעו תעבדו באירופה, בארה"ב. לגבי אוסטרליה, תבדקו טוב טוב קודם, פשוט מגעיל מה שקורה שם.

למעלה