רשימות ספרות לקורסים בפסיכולוגיה

ימימית

New member
רשימות ספרות לקורסים בפסיכולוגיה

שלום, נתבקשתי למצוא את רשימת הספרות הנדרשת בקורסים של החוג לפסיכולוגיה באונ' חיפה. יש לי רשימה רצינית של קורסי חובה ובחירה, אך דרך שנתון האוניברסיטה לא מצאתי בסילבוסים מה הספרות לכל קורס. האם תוכלו להפנות אותי לרשימות כאלה? האם במזכירות החוג יוכלו לעזור לי?

amitk80

New member
תוכלי לשלוח את שמות הקורסים

מה שמות הקורסים שאת אמורה ללמוד? יש פה חבר'ה מהחוג לפסיכולוגיה שנכנסים לפה מדי פעם אז אם תהיה הרשימה הם יוכלו להנחות אותך.. סבבה? בהצלחה ולילה טוב

תגיד, עמית

(ותסלח לי ימימית שאני מנצלש אותה) מה עמדתה של האגודה בנוגע לביטול והרשמה לקורסים שטרם החלו? בבר אירן לדוגמא האגודה סכמה שלכשתסתיים השביתה תהיה תקופת שינויים של שבוע לביטול ולהרשמה לקורסים (כמו בשבוע הראשון לתחילת הלימודים). ומה קורה עם זה בחיפה? עד עתה דברתי עם המנהלת של מדור שכ"ל וכשהזכרתי ביטול אפשרי של קורסים שטרם החלו, היא כי כמעט זרקה עלי כסא. אז תהיתי מה יש לאגודה שלך לומר בנדון.

amitk80

New member
אתה מוזמן לפנות למשרד אקדמי

או לדוברת האגודה טלפונים: דוברת האגודה: 0542425217 אחראית ועד אקדמי: 0542425218 להם אולי יהיו תשובות. תעדכן את כולם כי אני לא יודע. אתה מוזמן לברר את זה מולם

ימימית

New member
אלו הקורסים

מבוא לפסיכולוגיה סטטיסטיקה לפסיכולוגים יסודות פיזיולוגיים של התנהגות תאוריות אישיות בפסיכולוגיה פסיכולוגיה התפתחותית פסיכולוגיה חברתית פסיכולוגיה אבנורמלית פסיכולוגיה קוגנטיבית פסיכולוגיה של הלמידה תפיסה מבחנים פסיכולוגיים קורסי בחירה: 4034/5 - פסיכולינגויסטיקה 4036 – נוירופסיכולוגיה של שפה 4040/1 – קוגניציה חזותית 4044 - רשתוות ניוראליות כמודלים בפסיכולוגיה קוגניטיבית 4052 – בסיסים קוגניטיביים למנשקי אדם-חברה 105/6 – אכילה, צריכה ותאווה 4108- פסיכוביולוגיה התפתחותית 4109 - מנגנונים מוחיים של התנהגות 4320\1 - ניורופסיכולוגייה קלנית 4322\3 - אבחונים בניורופסיכולוגיה קלינית 4470\1 - אספקטים נחחרים בפסיכולוגיה חברתית 4485\6 - סוגיות נבחרות בקוגניצה חברתית 4487 - קוגניצה חברתית והאוולוציה של הלמידה ואני לא אמורה ללמוד אותם, רק צריכה את רשימת הספרות הנדרשת לכל קורס. אני משערת שזה יוצא המון ספרים ומקורות... יש כאן מישהו מפסיכולוגיה שעשה לפחות חלק מהם ויכול לעזור לי?

טלי1983

New member
כן, אני עשיתי את אלו של שנה א'...

מבוא לפסיכולוגיה- ספר הקורס הוא introduction to psychology של הילגרד ואטקינסון, מהדורה 14. זה הספר היחיד שליווה את הקורס והוא ספר חובה, רוב המבחן מתבסס עליו ואפילו יש לומר על קטעים קטנוניים ושוליים ביותר מתוכו... יסודות פיזיולוגיים- יש את הספר של רוזנצוויג, לא יודעת את שמו המלא, גם כן באנגלית, אני בספק אם מישהו קרא אותו, אני אישית לא... המרצה ממליץ, אבל זה לא ממש חובה (-: סטטיסטיקה לפסיכולוגים- בגדר המלצה של המרצה- סטטיסטיקה ללא סטטיסטיקאים, אבל אני לא נעזרתי בו, למדתי אך ורק מההרצאות והיה דווקא בסדר, ככה שגם זה לא ספר חובה. זה לגבי שנה א'... השנה אני לוקחת מבחנים פסיכולוגיים וספר הקורס הוא psychological testing של רוברט גרגורי. אני עדיין לא יודעת לומר לך אם הוא חובה או לא, הוא מופיע בסילבוס... קורסים אחרים שאני לוקחת השנה טרם התחילו, ככה שלא יודעת מה יהיה... מקווה שעזרתי קצת, בהצלחה טלי

amitk80

New member
בדיוק התכוונתי לפנות אליך

בכדי שתעזרי לי כי אין לי מושג בנושא הזה. הקדמת אותי.. כפרה עליך טלי!

למעלה