רשימת איי סי קיו: בבקשה תרשמו! בבקשה! 118499320
N nIcKiTa New member 7/12/01 #6 אני מנסה להגיד בעדינות... ******אם המחשב שלי! אני לא יכולה להוסיף אנשים לרשימה אז כאילו תוסיפו אתם אותי... יוו חן
אני מנסה להגיד בעדינות... ******אם המחשב שלי! אני לא יכולה להוסיף אנשים לרשימה אז כאילו תוסיפו אתם אותי... יוו חן
D denis burganov New member 7/12/01 #9 יזרעל עפולה הנהגת צפון? דנית? או שסתם זה כינוי של מיששהו אחר...
I IdaNiT New member 8/12/01 #11 תכנס ותקרא א- זהעידן ב- יש לך משהו נגד השבט שלי? ג- אתה מכיר דנית מהשבט שלי?כי יש שתיים ואני מכיר את שתיהם אז ספר לי על זה א
תכנס ותקרא א- זהעידן ב- יש לך משהו נגד השבט שלי? ג- אתה מכיר דנית מהשבט שלי?כי יש שתיים ואני מכיר את שתיהם אז ספר לי על זה א
D denis burganov New member 8/12/01 #14 כן אני משבט אלומות יש לי את ענת ויעל ויעל נועה ורעות וכולם (מכיתה ט´) דנית מ ט´ היא היתה איתי באחווה בגיחה בצפונבורי האחרון... אבל מה שעצוב זה שעברנו הנהגה...
כן אני משבט אלומות יש לי את ענת ויעל ויעל נועה ורעות וכולם (מכיתה ט´) דנית מ ט´ היא היתה איתי באחווה בגיחה בצפונבורי האחרון... אבל מה שעצוב זה שעברנו הנהגה...
מ מיקה ונטע New member 7/12/01 #7 113908897 זה רק שלי (נטע) כי למיקה אין איסי כל מי שרוצה מוזמן לדבר איתי באיסי love u all נטע
B binba! New member 7/12/01 #8 טוב,אז ככה... בגלל בקשות חוזרות (ונשנות) של חנוש, החלטתי לבוא לפה ואפילו לכתוב משהו!!! אני מהנהגת מרכז, שבט אתגר (שולטטט), גדוד ח´.... אהה ד"א האייסי שלי הוא 69467120 שירה
טוב,אז ככה... בגלל בקשות חוזרות (ונשנות) של חנוש, החלטתי לבוא לפה ואפילו לכתוב משהו!!! אני מהנהגת מרכז, שבט אתגר (שולטטט), גדוד ח´.... אהה ד"א האייסי שלי הוא 69467120 שירה
N nIcKiTa New member 7/12/01 #10 שירה איי ../images/Emo23.gif יווו באת! סוף סוף!!!! יש! אהה פגשתי היום את לימור! איזה חמודה היא! והחניכות שלה אוהבות אותה! חן
שירה איי ../images/Emo23.gif יווו באת! סוף סוף!!!! יש! אהה פגשתי היום את לימור! איזה חמודה היא! והחניכות שלה אוהבות אותה! חן
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 8/12/01 #15 זה לא פר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה אם אין לי איסיקיו!!?!?!? אז מה?!?!!?!? מה עשיתי לכם שזה מגיע לי?!?!?!!?!? בוּהוּהוּהוּהוּהוּהוּ!!!!!!!!!!!!!!! טוב נו, זה לא בריא לבכות בכוונה... יש לי אמ אס אן מסנג´ר למי שרוצה- [email protected] וזהו עליכם!!!! (טוף שבאת צ´וקית-וולקאם) ענת
זה לא פר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה אם אין לי איסיקיו!!?!?!? אז מה?!?!!?!? מה עשיתי לכם שזה מגיע לי?!?!?!!?!? בוּהוּהוּהוּהוּהוּהוּ!!!!!!!!!!!!!!! טוב נו, זה לא בריא לבכות בכוונה... יש לי אמ אס אן מסנג´ר למי שרוצה- [email protected] וזהו עליכם!!!! (טוף שבאת צ´וקית-וולקאם) ענת
A anat113 New member 8/12/01 #16 שלי זה 97657142 ובגלל שאני לא יודעת איך מחפשים.. אז תחפשו אותי... ענת
N nIcKiTa New member 8/12/01 #18 יש לי בקשה ממכם!!! אתם יכולים להוסיף אותי? יש לי בעיה באיי סי קיו אני לא יכולה להוסיף ילדים... רק מי שמוסיף אותי... חן
יש לי בקשה ממכם!!! אתם יכולים להוסיף אותי? יש לי בעיה באיי סי קיו אני לא יכולה להוסיף ילדים... רק מי שמוסיף אותי... חן