רשימת המוזמנים לגמר האיזורי...

GrEeNwOmAn

New member
רשימת המוזמנים לגמר האיזורי...

לרוכבים שלום רב, להלן רשימת המוזמנים להשתתף בגמר אזורי 2003 בקפיצות שיתקיים ביגור ביום ו' 6.6.03. אנא אשרו השתתפותכם במשרד ההתאחדות בהקדם האפשרי באמצעות טלפון, פקס או אימייל. שימו לב: 1. סה"כ מִספר הכניסות לסוּס ליום לא יעלה על 6 לכל מקצי התחרות ביחד (מותר ל- 3 רוכבים בלבד להיכנס על אותו הסוס) כל זאת בכפוף לאישור מוטרינר התחרות המצביע על כשירות הסוסים. 2. יורשה לרוכב לרכב ביום תחרות על עד 3 סוסים לכל מקצה. גמר איזורי צפון- 90- 1.דורון גלאון על טאורה מעין המפרץ. 2. יעל טיאנו על ורדה מעמק זוהר. 15. גוני גולדבדרג על אקונה מאפיקים. 17. רונית קלייניאן על פוצ'יני מעמק זוהר. 80- 1. מיה גולדברג מאפיקים על יו. 3. מיה גולדבר מאפיקים על אקונה. 7. יעל יובל על פוצ'יני מעמק זוהר. 70- 2. טל רחמים על פוצ'יני מעמק זוהר. 5. סתיו סויד על אזארו מדני היי. 14. נטע הראל על לאדה מקיבוץ יגור. 16. ספראיי נוגה על פוצ'יני מעמק זוהר.

GrEeNwOmAn

New member
גמר איזורי מרכז...../images/Emo29.gif

מקום 9. דרור מלמן על אפולו מחוות הפארק, ב- 90 ס"מ. תודה רבה לדורון גלאון ששלחה לי את המוזמנים לאימייל.! מתה עלייך...

אני לא יוצאת לצערי בגלל ש.....

אני נוסעת עם שיוש הברווזה שלי בשבועות לצפון!! אנחנו נוסעות לחמישי שישי ושבת עם ההורים שלי ועם מלאאאא משפחות!!!! למקום מדהים בשם מצפה לשלום!!! מקום מדהייייםםם אנחנו נישן בכאלו קוטג'ים שיש בפנים מזגן.. מקרוגל.. מקרר הכוול.. חחח אהה וגפ טלוויזיה וממיר.. חחח ויש השקפה על הכינרת!!
חחחח ונרכב שם על סוסים!!! יש שם קיבוץ כזה עם סוסים מה זה חמוודיים!!! ואנחנו נרכב שם איזה פעמייםם ונעשה גלופייםםם..

GrEeNwOmAn

New member
לכל המתחרים...../images/Emo29.gif

תצליחו... המון בהצלחה! אני יבוא לראות... ואולי גם לצלם. אתם קורעים את האחרים... ושוב תודה רבה לדורון המלכה והמושלמת שנתנה לי את הרשימות לאימייל. מתה עלייך ובהצלחה לך ולכולם!!!

Shai Felton

New member
בהצלחההההה../images/Emo170.gif

סתיו!!!!!!!!!! את קורעעעעת את כולם!!!!!!!!!! דורון! גם את! וגם לנטע המון בהצלחההההההההההההה הייתי באה לראות אבל (
) אני נוסעת לאלונים, למשהו של סוסי ווסטרן וביקשו שנופיע שם גם בקפיצות.... אז אני לא אוכל לבוא

בעעעעעעעע

תודה בובע! אבל אני בטוח נופלת או מפילחה או משו כי אני לא מוכנה והמדריכה שלי טסה לחופש והיא לא תהיה בתחרות בכלל!! בעעעעע אני ווי! קלטו מה מצאתי! התמונה הזאתי היא בפוסטר ענק בחדר שלי חחח הפוסטר יותר יפההההההההההההההההההההה

טוי בוי

New member
אבל יש לכם 4

אנשים על פוצ'יני ובתחרויות מיתחרים עליו לפחות 5 אתם לא חחושבים שהוא ממש מסכן!?!?!?!?!!?!? מה הוא הסוס בצפר היחיד שלכם מה עם הפונים וסיני וגלי הפצצה?!?!? מיסכן פוצ'יני גם בצפר וגם 5 רוכבים בתחרויות לךפחות ואולי את שנה הבאה אומלל!!!

S H I L G I

New member
איזה מניאקים..../images/Emo29.gif

לא שלחו לי את הרשימה של הצפון, שלחו לי רק את הכללים ואת הדרום.. מעצבנים.. תגידו... כל כמה זמן שולחים מגזין? נטע

למעלה