רשימת הסדרות הגדולה

TheCharm

New member
רשימת הסדרות הגדולה

זוכרים את כ-ל הסדרות שהיו אי פעם וישנם כיום בערוץ? הגיע הזמן לעשות את הרשימה המלאה של כל הסדרות של יס וויקנד, מחולקות ל-4 קטגוריות: דרמה, קומדיה, ריאלטי ו-פנאי וחיים. הנה מה שאני זוכר (לא הרבה בכלל)... דרמה מגרש ביתי THE OC סמולוויל פשע מן העבר קווין היל חוקי המשחק חשיפה קומדיה 8 כללים פשוטים פחות ממושלמת הופ ופיית' ריאלטי המירוץ למיליון 5 הרווק 5 הרווק 6 הישרדות 9 הישרדות 10 המתכון להצלחה המופע של ג'ו שמו 2 המתמודד לגדול עם גוטי הרווקה 3 חילופי נשים משפחות בהחלפה (
ככה קוראים לזה?
) פנאי וחיים פיצוץ של שיפוץ פיצוץ של שיפוץ 2 פיצוץ של שיפוץ 3 סופר נני סופר נני באמריקה גברים עם כבוד סיירת ניקיון ככה לא מעצבים מלכות הניקיון שינויים בהרגלי הזלילה טוב, תעזרו לי להמשיך את הרשימה...

TheCharm

New member
עוד 2 שמצאתי

קומדיה: שחקנית שמנה ריאלטי: פגישת מחזור 3

Aviad1987

New member
אתה תורם הרבה לפורום ../images/Emo13.gif

הוא גם סוף סוף מתחיל להתפתח ... אני מקווה שזה ימשיך ככה ! וחוץ מזה - יופי של הספק לערוץ שפועל פחות מ10 חודשים. מקווה שעוד פחות מחודש נדע מה מתוכנן לעונה הבאה =\

TheCharm

New member
ועוד כמה

"אהבה בערבה" "בחור עם אופי" "בחור עם אופי 2" "בחור עם אופי 3: אדם חוזר" ...

Ulong

New member
החלט רשימה מכובדת../images/Emo45.gif

עכשיו אתם מבינים את האילוצים לשים תוכניות בשידורים חוזרים? בשידור הראשון תמיד, אבל תמיד אנשים מפספסים פרקים ומבקשים שידור חוזר.. והערוץ מעלה מחדש מכיוון שזה גם למען הצופים וגם למענו שהוא יוכל להחזיק מעמד עוד שנה לפחות, התכנים עולים הרבה כסף (במיוחד שרובם משודרים עדיין בארה"ב).
תראו כמה תוכניות..

Aviad1987

New member
אגב, בקרוב:

המירוץ למיליון 6 (ממש מחר) 2 גברים וחצי (ספטמבר, במקום הופ ופיית') הרווק 7 (גם מחר)

TheCharm

New member
אבל לאלה יש עוד זמן

מילא םא זה עוד יום מתחיל אבל השניים האלה לא יכללו ברשימה (שתכף תבינו למה היא
)

Aviad1987

New member
דווקא השמועות אומרות

שזה יקרה הרבה יותר מהר ממה שאתה חושב

למעלה