"רשימת הרזרבה"? מה זה בדיוק?, אם אפשר...
A adi m New member 26/2/04 #3 תודה רבה ../images/Emo8.gif תודה לכל מי שענה, אני אתקשר לתק"ם בהקדם האפשרי!
P pekan69 New member 27/2/04 #5 כמו במכתב מהתק"ם, למשל... "הנך נמצא ברישמת הרזרבה וייתכן ותישלף באמצע השנת שירות לצבא..." האם זה באמת קורה? יש אנשים שלא "ברשימת הרזרבה"? תודה מראש, יוני
כמו במכתב מהתק"ם, למשל... "הנך נמצא ברישמת הרזרבה וייתכן ותישלף באמצע השנת שירות לצבא..." האם זה באמת קורה? יש אנשים שלא "ברשימת הרזרבה"? תודה מראש, יוני
S Sky F New member 27/2/04 #6 גם אותי זה קצת הלחיץ... אמרו לי שסתם מפחידים.. אבל הכוונה היא שצה"ל מספק מקום למספר מסוים של ש"שנים, כך שאם יש יותר מהמספר שהוא הקציב, יכול להיות שתתחיל שנת שירות אבל באמצע תגויס לצבא..
גם אותי זה קצת הלחיץ... אמרו לי שסתם מפחידים.. אבל הכוונה היא שצה"ל מספק מקום למספר מסוים של ש"שנים, כך שאם יש יותר מהמספר שהוא הקציב, יכול להיות שתתחיל שנת שירות אבל באמצע תגויס לצבא..
K kedeman New member 29/2/04 #7 אני לא שמעתי שזה קרה אף פעם.... בדרך כלל לפני שזה קורה יש מספיק פורשים אבל עדיין מודיעים לאנשים שאם יהיה צורך אז הם יגוייסו
אני לא שמעתי שזה קרה אף פעם.... בדרך כלל לפני שזה קורה יש מספיק פורשים אבל עדיין מודיעים לאנשים שאם יהיה צורך אז הם יגוייסו