רשימת חברי הפורום

רשימת חברי הפורום

לכבוד הצטרפותם של רבים חדשים (הגל הראשון, לא הגל הנוכחי) התחלתי בהכנת רשימת חברי הפורום. היא תובא לפניכם בהודעה זו. מכיוון שהיא הוכנה לפני הגל הנוכחי, יכול להיות ששכחתי מישהו, ואני מתנצל לפני מי ששכחתי ומבקש שהוא יכתוב את שמו כתגובה להודעה הזו. ובכן... בפורומנו הצנוע בן החודש יש כבר (תספרו אם אתם רוצים... אני גם לא האמנתי בהתחלה...: 100 חברים!!! והנה שמות כולם: AmitJ Another girl B l a c k b I r d Beatles247 BennyTKD Blackbird22 Bloody skunk Blue adder Boazt25 Carpet crawler Chocolic CommandeRiker Davar Desatnik Dudeeeeeeee Ek2002 Elad2040 Elanor Rigby Fan of gary Gilmore girl rules Hagen b w Darling Hells bells Helter Skelter1 Honey pie Ilusionist catfish JamesT John LennonS Jossy7 Kantri Kokolita LadyG Like daa Michalas Miss CB Moaa numi NacHello Negative Creep1 Nisso k Oceans Child Octopussy Ofrika991 Paranoid Y Patito feo Sea fox Shira Lightyears Sick again Siriusnip Smallville girl Smelly one Sticky shoes StrangeKind Of Woman The fly The mad hatter The Piper Tin Ker Bell Tomer123 White queen Zrizi אחלושיי אלרוס אני טליה אנימילי אשף אשת הכמעט באדולינה ברווז גומי גויבה דהאנית דנה ענוגה הדאפי היפי בייקר המלך ארגמן הניבלונגים השומר של הגן ואויאי חיפ חיפושית הקצב יוגב רונן י-ו-ס-י יטבת 22 כדורסלים לאבדון לאורנה נסיכת קלינסטי לולי המתוקה לימון לנון מגבת מסטולית מוטי פ מור מקרטני ניגריתתתתתתתת סתם גולשת אחת עוד איילת פינקילושה קוסמה קמי המהממת קניידעל קראולה שודד בנק שטות ניק שטותלי תדמיינו שם יפה

גם לא כללתי כותבים מזדמנים...

כמו הנהלת הפורומים, תפוז אנשים מודיע, ושאר אנשים שכתבו הודעת הפנייה לפורום אחר. וכמובן, מי שנעדרת באופן ברור מהרשימה היא הכותבת הכי פורייה שאינה חברת פורום, חברתה האגדית של מנהלת הפורום...

Another Girl

New member
וואו../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

באמת קשה להאמין...איך היה לך כוח?... ועוד הערה קטנה: שם המשתמש "אנימילי" הוא השם בו השתמשה דהאנית בטעות וכתבה איתו הודעות כמה פעמים.

וזה אומר...

שהמצטרף הבא יהיה המצטרף ה-100! (תזכרו את זה כשאתם מברכים אותו ב"ברוך הבא")

seafox

New member
הממ..יכול להיות דווקא

קטע היסטרי משהו. כמו שמורתי לשעבר ללשון הייתה אומרת כל פעם שהיינו אומרים משהו לא נכון על שאלה:פצצת אטום!

וואו!! כ-מ-ה! ../images/Emo6.gif

איזה יופי....את המצטרף הבא אני אשמח לברך בברכת "החבר ה- 100 בפורום"! אני גם אקפוץ לפה לעיתים קרובות יותר
אנשים נחמדים....

לא, אבל יש לי הסבר...

ההסבר הפשוט הוא שהם עדיין לא הצטרפו לפורום... אבל כמובן שהם מוזמנים לעשות כך!

הייתי מציע לך להצטרף...

כל עוד את יכולה להיות המצטרפת המאה. זה כבוד גדול להיות המצטרפת המאה!

או קיי קיבלתי את ההצעה

אני מאיה ואני אכוהוליסטית אופס זה לא פה... אני חולה על הביטלס מאז שאני מכירה את עצמי... ואני המצטרפת ה-100

איחרת ברבע שעה...

אבל בגלל הפרש הזמנים הקצר אני חושב שמנהלת הפורום תתיר לך להיקרא החברה ה-100... את תהיי ה-100 וחצי... מצטער...

Another Girl

New member
גם המאה וגם אחריו/ה ../images/Emo140.gif

מקבלים ברכת ברוכים הבאים וסחטיין על התזמון.

תודה!

חחח 101 זה גם מיוחד זה הפתיחה של המאה השניה של הפורום ... ע120 מאות חחח זה יצא קצת מתוסבך

למעלה