רשימת כל השירים של הסידרה:

ElinorL

New member
רשימת כל השירים של הסידרה:

Breathe / Faith Hill (פדרו/סינתיה) So Nice (Summer Samba) / Bebel Gilberto (קמילה) How Insensitive / Laura Fygi (אלנה) I'll Try / Alan Jackson (פדרו) Spanich Guitar / Toni Braxton (קפיטו) Love By Grace / Lara Fabian (שיר המחלה של קמילה) The Look Of Love / Dusty Springfield Let's Face The Music And Dance / Diana Krall Save Me / Hanson (שיר החתונה של קמילה ואדו) Rome Wasn't Built In A Day / Morcheeba (איריס) Gotta Tell You / Samantha Mumba When I Fall In Love / Rick Astley As Time Goes By / Jimmy Durante (שיר האהבה של מיגל ואלנה) Girl / Terra Molhada (אסטלה ובנטו בפרק האחרון) Devolva-me / Adriana Calcanhotto Gatas Extraordin?rias / C?ssia Eller Esperando Na Janela / Cogumelo Plut?o ?m? / Paulinho Moska Como Vai Voc? / Daniela Mercury Pr?prias Mentiras / D?borah Blando (איריס) Solamente Una Vez / Nana Caymmi O Pai Da Alegria / Martinho Da Vila Corcovado / Astrud Gilberto (שיר הפתיחה של הסדרה) Balada Do Amor Inabal?vel / Skank Man (I Feel Like A Woman) / Shania Twain (סינתיה) Samba De Ver?o / Caetano Veloso My Way (Comme D'Habitude) / Paul Anka Perdendo Dentes / Pato Fu Sentimental Demais / Simone Baby / Os Mutantes (קמילה) Abra??vel Voc? / Jane Duboc Mensagem De Amor / Lucas Santana Pe?o Apaixonado / Rionegro & Solim?es

ElinorL

New member
אנשים!

ראיתי שאתם ממש חסרי סבלנות ומתים להכניס תמונות אז הוספתי גלריה לזוגות וגלריה לתמונות משותפות של השחקנים כדי שיהיה לכם איפה לשים את זה (פרינסס לא להיבהל אם את לא מוצאת את התמונות ששמת, העברתי אותן לגלריה אחרת פשוט:) עשיתי עוד כל מיני דברים ואתם יכולים תמיד לבדוק מה חדש בעמוד הראשי ואני גם תמיד רושמת מתי היה העידכון האחרון :) אוקי בבנות? HOPE U R HAPPY :) אני גמורה אז זזתי לישון בי בי :)

princesa2

New member
ולמה לא עשית גלריה של קמילה לבד

ואיריס או מיגל או פדרו

יא..אלינור..

תודה על הקרדיט..

ElinorL

New member
גודסט את צודקת

לא רק שאת הכנת את הרשימה, גם התאריכי יום הולדת זה ממך וגם חלק מהלינקים (אם תסתכלי איפה שרשום מה חדש בעמוד הראשי תיהיה לך הפתעה :)

אווווווווווו

how sweet..:)! תגידי..לא הלכת היום לבית ספר? ו..למרות שיש לי מלא חומר בהיסטוריה להתכונן עליו למבחן מחר אני נורא שמחה היום! יום שישי סוף סוף תודה לאל אני מתחילה ללמוד נהיגה! באמת הגיע הזמן..

למעלה