רשימת מגדלים מבוטלים / מעוכבים

tapuzo

New member
רשימת מגדלים מבוטלים / מעוכבים

מגדלי דולפינריום - עקב סכסוך עם מנהל מקרקעי ישראל הפרויקט כנראה נתקע לשנים ארוכות שוק סיטונאי - המגדלים בהקפאה לפי מה שהבנתי עקב השגות על כמות השטח הפתוח לציבור בפרויקט מגדל יורוקום בגבעתיים 50 קומות - לא ייבנה, יורוקום תבנה ברמת גן, חצי מהגובה המקורי. מגדל טארמפ - השטח מנוקה אך אין מועד להתחלת הבנייה ויתכן שהמגרש יפוצל לשתי חלקות וימכר שוב מגדל ברוטשילד 21 - אין לו אישור כרגע להפוך את קומות המשרדים למגורים, תתכן מכירה של המגרש פרויקט מגדלי ארלוזורוב (פינוי השיכונים) - אין הסכמה של הדיירים על התוכנית החדשה וזה תקוע מגדלי גינדי ברמת גן - יש להם כרגע קושי למכור שם את שני המגדלים, יתכן שייבנה מגדל אחד או יצומצמו מאד. פלטינום ברמת גן - עקב מגדלי יוקרה אחרים שיקומו אפריקה ישראל משעה את תחילת השיווק שלו

מוקי8

New member
אתה יודע שאתה מעצבן!!!!!!!!!!!!!!!!

מאיפה לך לדעת שהקרקע של המגדל שאמור לקום יחולק לשני חלקים,קשה לי להאמין שזה יקרה,כי דולנד טראמפ עומד מאחורי זה,ואני יודע שהאחים גינדי הם אשפי המכירות והם כבר החלו בבניה,ולמה אתה מכניס את בית יורוקום לרשימת הבניינים המעוכבים או המבוטלים התחילו את בנייתו בימים אלה ממש.וגם הנימה השלילית שלך לא מוצאת בעיני ורצוי שתירגע

oren*

New member
הלו הלו, תרגע ../images/Emo18.gif

את העצבים שלך תוציא במקום אחר, בפורום הזה שומרים על תרבות דיון ואם לא תדע לעשות זאת בעצמך, נדאג לעשות זאת בשבילך בדרך הפחות נעימה.

מוקי8

New member
סליחה? אתה מאיים עליי?

כאילו מה עשיתי,כולה התעצבנתי ואתה כבר מאיים עליי בדברים פחות נעימים? אני מצטער אם התעצבנתי אבל אני גם לא קיללתי וגם שאמרתי שהוא מעצבן זו לא קללה

menig1

New member
פרויקט מגדלי ארלוזורוב

מישהו יכול לתת לי פרטים על פרוייקט מגדלי ארלוזורוב

תל אביב או רמת גן ? ..........

אם אתה מיתכוון לתל אביב , אז זה אמור להיות במקום כמה מבני באוהאוס שרוצים להרוס . כולל המוסך ההיסטורי של חברת " דן " שניבנה ב- 1935

אתה שמח שעומדים להרוס מבנה לשימור ?

זה הריי מבנה באוהאוס , תל אביב זאת עיר הבירה של סיגנון הבאוהאוס .

metrosexual

New member
תקשיב

לא צריך לשמור דברים רק בגלל שהם באוהאוס! צריך לשמור דברים שהם יפים!!! אז בוא עוד 60 שנה נגיד וואו זה שיכונים...אין בעולם דבר כזה...בוא נשמור אותם!!!

אבל אפשר לשמר את החזית שלו ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הנה ! ........................ עומדים להרוס את שוק עלייה שזה מבנה באוהאוס שניבנה באותה שנה שהקימו את מוסך דן . אבל את החזית של השוק לא יהרסו כי זה מבנה באוהאוס ורוצים לשמר אותו ! .

metrosexual

New member
מה יש לשמר

מילא אם זה היה הבאוהוס של המבנים בת''א ,אך המבנה הזה איננו שונה מעוד סתם בניין.....

grishagir

New member
מגדלי ארלוזרוב

אני דווקא התכוונתי לפרוייקט פינוי מתחם דפנה + ארלוזורוב (ת"א) ובניית מגדלי מגורים (שלושה)

grishagir

New member
מתחם דפנה

יש מגעים מתקדמים עם חברת IDB בנוגע לפינוי רחוב דפנה והקמת 3 מגדלי מגורים כל מגדל בין30-40 קומות (בסטייל של מגדלי אקירוב).

Liron Samuels

New member
מגדל טראמפ

לפי אתר EMPORIS.COM הבנייה אמורה להתחיל בשנת 2007 ולהסתיים בשנת 2009. דבר שני, אם אני לא טועה, טראמפ לא ממש עומד מאחורי בניית הבניין אלא נתן אישור לשימוש בשמו.

למעלה