רשימת מומלצים

הייזל

New member
רשימת מומלצים

אתם מוזמנים לנסות לשכנע אותי אחרת. כפת החתול - ג`ואן וינג` מלחמה לנצח - ג`ו הולדמן מייפלאואר - קווין אודונל קץ הילדות - ארתור סי. קלארק בעל החידות מהד - פטרישיה מק`קיליפ נבל ברוח - פטרישיה מק`קיליפ יורש של ים ואש - פטרישיה מק`קיליפ שלושה לבבות ושלושה אריות - פול אנדרסון עריצה היא הלבנה - רוברט היינלין החתול העובר דרך קירות - רוברט היינלין אל המאה העשרים ואחת - רוברט היינלין מספר החיה: 666 - רוברט היינלין כנפי לילה - רוברט סילברברג טיק טוק - ג`ון סלדק גל מוח - פול אנדרסון האיש במצודה הרמה - פיליפ ק. דיק מחר כפול תשע - י. אסימוב שם שרו מאוחר הציפורים המתוקות - קייט וילהלם נתיב התופת - רוג`ר זילאזני מכונת החלומות - אורסולה לה גווין המנושל - אורסולה לה גווין שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש - דאגלס אדאמס סוכנות הבילוש של דירק ג`נטלי - דאגלס אדאמס מדריך הטרמפיסט לגלקסיה - דאגלס אדאמס המסעדה שבסוף היקום - דאגלס אדאמס החיים, היקום וכל השאר - דאגלס אדאמס היו שלום ותודה על הדגים - דאגלס אדאמס לא מזיק ברובו - דאגלס אדאמס עצי האינטגרלים - לארי ניבן הקיסם בעינו של אלוהים - לארי ניבן וג`רי פורנל ארץ לא נודעת - קוני ויליס המשכוכית - קוני ויליאמס ההוביט - ג`. ר. ר. טולקין מלבד הכלב - קוני וויליס הקיבריאדה - סטניסלב לם עולם חדש מופלא - אלדוס האקסלי רסיסים של כבוד - לויס מקמסטר בוז`ולד בריאר - לויס מקמאסטר בוז`ולד גאות הכוכב - דיויד ברין מלחמת הרימום - דיויד ברין שיר של אש ושל קרח 1: משחקי הכס - ג`ורג` ר.ר. מרטין היפריון - דן סימונס נפילת היפריון - דן סימונס גום מהר הרוחות - גרייס צ`טווין אנשי השטיח - טרי פרצ`ט אור מופלא - טרי פרצ`ט אחיות הגורל - טרי פרצ`ט תרועת מוות - טרי פרצ`ט מעשי קסמים - טרי פרצ`ט פולחני כשף - טרי פרצ`ט פירמידות - טרי פרצ`ט שומרים! שומרים! - טרי פרצ`ט צבע הכשף - טרי פרצ`ט ראי-נוע - טרי פרצ`ט איש הקציר - טרי פרצ`ט האחים לב ארי - אסטריד לינדגרן

dragoran

New member
מה עם שאר סיפרי טרי פרצ`ט ?

הורדת לי דמעה כשראיתי את הקיברנאדה (-; (למי שלא יודע אני מחפש את הספר הנ``ל כבר זמן מה והחלטתי לעבור לשיטות קצת פחות קונבנציונליות כגון: העלאה באוב וטקסים אפלים אבל בנתיים ללא הועיל). האם את (או מישהו מחברי הפורום) יודעת במקרה מהו ההמשך ל``גום מהר הרוחות`` ? כמו כן לדעתי צריך לחלק את הרשימה הזאת לקטגוריות (מכוון שלא תפרטי על כל אחד ואחד) לדוגמא סיפרי טרי פרצ`ט שהם פנטזיה הומוריסטית וכו` ולסיום לדעתי צריך להוסיף לרשימה זאת מספר ספרים כגון: FEET OF CLAY - טרי פרצ`ט WITCHES ABROAD - טרי פרצ`ט THE LAST CONTINENT - טרי פרצ`ט THE FIFTH ELEPHENT - טרי פרצ`ט JINGO - טרי פרצ`ט בשורות טובות (GOoD oMENs) - טרי פרצ`ט ונייל גיימן 9 נסיכים לאמבר - רוגר זילזני תותחי אבאלון - רוגר זילזני בסימן החדקרן - רוגר זילזני ידו של אוברון - רוגר זילזני בסימן התוהו - רוגר זילזני Triplanetry - אי דוק סמית First stage lensmen - אי דוק סמית Masters of the vortex - אי דוק סמית Second stage lensmen - אי דוק סמית Children of the lens - אי דוק סמית המשחק של אנדר - אורסון סקוט קארד דובר המתים - אורסון סקוט קארד קסנוסיד - אורסון סקוט קארד ילדי המוח (Children of the mind) - אורסון סקוט קארד צילו של אנדר - אורסון סקוט קארד PastWatch - The redemption of cristopher colombos - אורסון סקוט קארד מעוף הדרקונים - אן מקאפרי MASTER HARPER OF PERN - אן מקאפרי ALL THE WYRS OF PERN - אן מקאפרי THE GIRL WHO TALKED WITH DRAGONS - אן מקאפרי CHRONICLES OF PERN - FIRST FALL - אן מקאפרי THE EYE OF THE WORLD - רוברט גורדן THE GREAT HUNT - רוברט גורדן THE DRAGON REBORN - רוברט גורדן הקוסם מארץ ים - אורסולה לה גוין הקברים של אטואן - אורסולה לה גוין החוף הרחוק ביותר - אורסולה לה גוין המשך יבוא....

הייזל

New member
ובכן

הרשימה שלי מורכבת מספרים שקראתי ושתורגמו לעברית. חוץ מזה זה זאתה אוהב סופר מסויים לא אומר אוטומטית שכל הספרים שלו טובים. ומעניין שלא הכנסת את אסימוב.

dragoran

New member
טוב זו לא הייתה רשימה מלאה מצידי

כמובן שאסימוב מופיע ברשימה המלאה עם: סידרת המוסד - לפני המוסד,המוסד השמימי,המוסד והארץ וכו` וסידרת הרובוטים וחוץ מזה יש לי עוד ספרים אבל הבעייה היא שהחיבור שלי הוא לא מהבית ולכן אין לי את הספרייה שלי מול העיניים ושמות הספרים והסופרים נדלים מזכרוני הרעוע (-; אבל אני אכין רשימה מלאה שלי ואפרסמה מחר בבוקר ובה יהיו גם כל שאר הספרים שלי שקופחו!!

dragoran

New member
הרשימה חלק א`

או.קיי נתחיל מטרי פרצ`ט וסידרת עולם הדיסק - אני אוהב להשתמש בחלוקה של: 1. סיפורי מוות: REAPER MAN - איש הקציר SOUL MUSIC MORT - תרועת מוות HOGFATHER 2. סיפורי סתמרוח (RINCEWIND) THE COLOR OF MAGIC - צבע הכשף THE LIGHT FANTASTIC - האור המופלא THE LAST CONTINENT INTERESTING TIMES 3. המכשפות - LORDS AND LADIES WYRD SISTERS CARPE JUGULUM MASKARDE 4. סיפורי השומרים (אהובים עלי במיוחד!!) GUARDS GUARDS - שומרים שומרים MEN AT ARMS FEET OF CLAY JINGO THE FIFTH ELEPHANET 5. סיפורים עצמאיים PYRAMIDS MOVING PICTURES - ראי נוע ERIC סיפרי טרי פרצ`ט שלא מעולם הדיסק - WINGS - כנפיים THE CARPET PEOPLE - אנשי השטיח ONLY YOU CAN SAVE MANKIND GOoD oMENs - בשורות טובות (מומלץ מאד!!) ונמשיך עם: ספר השלושה - לויד אלכסנדר היורה השחורה - לויד אלכסנדר טיר ליר - לויד אלכסנדר טרן הנודד - לויד אלכסנדר המלך העליון - לויד אלכסנדר THE CURSE OF THE AZURE BONDS - קייט נובק וגף גרוב THE WYVERNS SPUR - קייט נובק וגף גרוב THE SONG OF THE SAURIALS - קייט נובק וגף גרוב STARSONG - דן פרקינסון TRIPLANETRY - אי.אי.דוק` סמית FIRST LENSMAN - אי.אי.דוק` סמית GALACTIC PATROL - אי.אי.דוק` סמית GRAY LENSMAN - אי.אי.דוק` סמית SECOND STAGE LENSMAN - אי.אי.דוק` סמית CHILDREN OF THE LENS - אי.אי.דוק` סמית MASTER OF THE VORTEX - אי.אי.דוק` סמית שדה קרב ארץ - קורות שנת 3,000 - ל. רון האברד PAST WATCH - THE REDEMPTION OF CRISTOPHER COLOMBOS - אורסון סקוט קארד המשחק של אנדר - ENDER`S GAME - אורסון סקוט קארד דובר המתים - SPEAKER FOR THE DEAD - אורסון סקוט קארד קסנוסיד - XENOCIDE - אורסון סקוט קארד ילדי המוח - CHILDREN OF THE MIND - אורסון סקוט קארד צילו של אנדר - ENDER`S SHADOW - אורסון סקוט קארד SONGMASTER - אורסון סקוט קארד סידרת נרניה של ק.ס.לואיס: אחינו של קוסם האריה המכשפה וארון הבגדים כס הכסף המסע בדורך השחר הקרב האחרון ועוד זוג ספרים שכרגע אני לא זוכר את שמם )-: סידרות של PIERS ANTHONY XANTH INCARNATION OF IMMORTALITY ORN - OX - OMNIVORE עץ הקיץ - גאי גבריאל קיי האש הנודדת - גאי גבריאל קיי הדרך האפלה מכל - גאי גבריאל קיי MAGICIAN - ריימונד אי פיאסט הקוסם מארץ ים - אורסולה לה גוין הקברים של אטואן - אורסולה לה גוין החוף הרחוק ביותר - אורסולה לה גוין מדריך הטרמפיסט לגלקסיה - דוגלאס אדאמס המסעדה שבסוף היקום - דוגלאס אדאמס היו שלום ותודה על הדגים - דוגלאס אדאמס לא מזיק ברובו - דוגלאס אדאמס סוכנות הבילוש של דירק גנטלי - דוגלאס אדאמס שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש - דוגלאס אדאמס טיטאניק - דוגלאס אדאמס ערפד הערפילים - כריסטי גולדן חולית - DUNE (האם יש צורך לפרט?) גום מהר הרוחות - גרייס צטווין כבר נמאש לי לכתוב אז אקצר סדרות של אסימוב: המוסד הרובוטים סיפורים קצרים לארי ניבן - עצי האינטגרלים טבעת עשן וכו` היינלין - די זמן לאהבה לוחמי החלל החתול העובר דרך קירות וכו` הקמע - אדית נסביט הסיפור שאינו נגמר - מיכאל אנדה (כמו הרשימה הזאת <-;) הנסיכה הקסומה - ווילאם גולדמן עשב - טרי טפר זילזני בקצרה: אמבר נתיב התופת אדון האור וזהו לבינתיים ...... אם את רוצה הייזל אני יכול להמשיך או לפרט על כל אחד מהנ``ל (ובמידת הצורך גם להשאיל אותם) Dragoran שאצבעותיו כבר דואבות מכתיבה (והאחראי מסתכל עליו בצורה משונה <-;)

Funeral Drum

New member
בחיי!

איך עשית לי את היום! כלכך הרבה זמן ניסיתי להזכר בשם של הסופר ההוא שבגללו ספרים בכלל התחילו לעניין אותי, ווויתרתי כבר מזמן מזמן... אחח לויד אלכסנדר.... ת`אמת השם שלו לא אומר לי כלום, אבל טרן הנודד ושאר הספרים האלה מעלים בי כלכך הרבה זכרונות.... slide

trillian

New member
בקשר לטיטניק

אז סתם שתדע שלא דאגלס אדמס כתב את הספר הזה אלא סופר אחר שכרגע פרח שמו מזכרוני... דאגלס לא כתב את הספר (אני כותבת זאת ע``פ מיטב זכרוני מההקדמה של הספר) משום שהמו``לים הכריחו אותו להוציא גם את הספר וגם את משחק המחשב לאור בו זמנית... מה שלא הותיר לו ברירה אלא לתת לסופר השני לכתוב את הספר... אבל עלי לציין שאותו סופר עשה עבודה מעולה :)

preacher

New member
מומלצים

דילייני - כמעט כל ספר, בעיקר בבל-17. ספרים שמשלבים פילוסופיה, דמויות בלתי נשכחות וסיפורים מדהימים. אלפרד בסטר - פני מועדות לכוכבים, האדם המושמד, ולמי שאוהב מד``ב קומי, ``אקסטרו`` המוטרף לחלוטין. פיליפ ק. דיק - בליד ראנר, סורק אפלה והייתי מוציא את מספר החיה משם. אומנם היינליין, אבל לא מהטובים.

למעלה