רשימת מלאי האלבומים

Another Girl

New member
רשימת מלאי האלבומים ../images/Emo79.gif

אז דיברנו על אלה שירים אנחנו אוהבים,אבל חלקנו לא שמע חלק מהאלבומים במלואם... אז- איזה אלבומים יש לכם בבית? איזה אלבום אף פעם לא יצא לכם לשמוע רצוף כאלבום,למרות שאתם מכירים את כל או רוב השירים בו?

The Mad Hatter

New member
המ...

יש לי את רובם. בעצם, אולי אפילו את כולם. אמ, נראה לי. אני צריכה לבדוק את כל העניין יותר לעומק. מה שמעתי מתחילתו עד סופו: סרג'נט פפר, אבי רואד, מסע הקסם המסתורי, האלבום הלבן
, הלפ, לילה של יום מפרך, ריבולבר ו...זהו, נראה לי. אני צריכה לפנות לעצמי זמן להקשבה...*_*

מאור 87

New member
הממ... אני דיי חובבן בקטע הזה.. ../images/Emo4.gif

יש לי רק את "1", שדווקא שמעתי אותו היום במקרה.. לעתים רחוקות מאוד קורה שאני שומע דיסק (בכלל, כל דיסק) מתחילתו ועד סופו, כך שאולי שמעתי את "1" פעם אחת בלבד מתחילתו ועד סופו..

לצערי הרב...

שמעתי את כל האלבומים ברצף מספיק פעמים (ופעם אחת גם מרתון של עשר שעות בערך שכל האלבומים גם ברצף).

ביטלמן

New member
אני שמעתי לא מעט אלבומים

שהם גם בבעלותי: סרג'נט פפר, ריבולבר, one, מג'יקל מיסטרי טור וכמובן אבי רואד (שאני שומע לפחות פעם בשבוע, אלבום שמלווה אותי לכל טיול\נסיעה...) אלבומים שלא שמעתי: help!,rubber soul,beales for sale,with the beatles, the beatles again והאלבום הלבן שאני שוקל לקנות אותו מחר (השיקול הוא בין האלבום השחור של מטאליקה או לד זפלין 3)

למעלה