רשימת מקבלי אותו המלחמה בלבנון

../images/Emo207.gif יומן הפלגה ../images/Emo6.gif

יומני היקר. יום ראשון אני מוכנה וארוזה לקראת ההפלגה, הכנתי לי את כל כלי האיפור שלי ואת כל הבגדים הכי יפים שלי. אני ממש מתרגשת. יומני היקר. יום שני בילינו את כל היום על הים, איזו חופשה מקסימה. ראינו דולפינים ולויתנים כמה מדהים. פגשתי את רב החובל, נראה גבר מקסים. יומני היקר. יום שלישי ביליתי קצת בברכה ושיחקתי גולף על הסיפון. הקפטן הזמין אותי להצטרף אליו לארוחת הערב בשולחנו. הוא גבר מושך וג'נטלמן אמיתי. זה מה זה החמיא לי... יומני היקר. יום רביעי הייתי בקזינו..היה בסדר..זכיתי ב 80$. הקפטן הזמין אותי לארוחה מפוארת בתאו המהודר. ארוחה אקסקלוסיבית עם שמפניה וכאלה..הוא ביקש ממני לבלות עמו את הלילה בתאו. אמרתי שאין מצב שלא אהיה נאמנה לבעלי. יומני היקר. יום חמישי חזרתי היום לברכה וקצת נשרפתי בשמש. החלטתי ללכת לבאר להעביר קצת את הזמן. הקפטן הזמין אותי למשקה. איזה ג'נטלמן. הוא שוב הזמין אותי לתאו ואמר שאם לא אבוא לבלות עמו את הלילה הוא יטביע את האוניה. מה זה נבהלתי... יומני היקר. יום שישי היום הצלתי 1600 נוסעים...פעמיים..

האמנם????

תשאלו כל גבר והוא יאמר לכם, שהפנטזיה האולטימטיבית של כל אישה היא, שיהיו לה שני גברים בבת-אחת. הנושא נבדק במחקר סוציולוגי, והתברר שרוב הגברים לא מבינים, שבפנטזיה הזו........................ אחד הגברים מבשל והשני מנקה !!!

soofgania

New member
../images/Emo106.gif../images/Emo47.gif

כואב הלב על אלו שקיבלו אות גבורה לאחר מותם ולא יזכו להיות נוכחים במעמד הזה

סמלת

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

קצת חורה לי לראות רשימה כל כך גדולה של מזרחיים ורוסים...
ממש מדינת כל אזרחיה...

סמלת

New member
כי...

צה"ל בונה קבוצות הומגניות לפי אוכל' ולא באופן הוגן...מכך נגזר שברוב יחידות החי"ר למיניהן משרתים בעיקר מזרחיים ורוסים ואני לא מדברת על מיעוט של כאלה שהם לא, פשוט עובדה בשטח...צה"ל מחלק קבוצות איכות (קב"אות) לפי משכורת הורים ואזור מגורים ועל כך מחלק גם את חייליו לקבוצות..מספיק לראות את רוב השמות גם לפי חטיבות: גולני, צנחנים, שיריון וחוזר חלילה... אני לא אומרת שאלה מאחור לא עזרו, אבל בסופו של יום, מי שנשלח לחוד החנית..זאת אותה אוכלוסיה... בדיוק למדתי על זה...

y e t i

New member
לחלוטין צודקת .

ניתוח אנתרפולגי "מרשים" ביותר, "שמבוסס" ללא שום ספק על סימוכין ועובדות בענייני צה"ל , כל הכבוד .

Fire Of Heaven

New member
אפשר לומר שהיא לא רחוקה מהאמת

כבר בזמני היו מעט מאוד לוחמים ממוצא מסויים כנ"ל אצל חבר בחטיבה אחרת ששם זה בכלל היה ממצא יוצא דופן. יש יותא מידי דברים שצה"ל מסתיר ומכסה מתוך מטרות שלו להשיג דברים או מפחד מה חשיפת האמת יכולה לעורר. אז מעדיפים להסתיר ולהשמיץ את אלו שמעיזים לומר שהמלך עירום.

אני לא יודעת לגבי לוחמים

וגם לא יודעת איך זה בכל צה"ל, אבל בקורס שאני עשיתי היינו 100% ממוצא מסוים וביחידות שנשלחנו אליהם היו כמה ממוצא אחר, אבל בתפקיד הספציפי הזה היה רוב די משמעותי למוצא המדובר. אגב, אני הייתי הכי דרומית בקורס ורוב האנשים היו מאזור השרון ולא היה אף אחד מעיירת פיתוח. מקרי? יכול להיות.

luda88

New member
זה לא מקרי, אבל זה לא קשור לצה"ל

צה"ל לא סינן אנשים בגלל עדה, צה"ל סינן אנשים לקורס שלך על פי קב"א. זה ידוע שאנשים מעדה X , לצורך העניין פולניים
יותר יהיה חשוב להם לימודים והשכלה מאשר דברים שלמשל חשובים בעדה Y לצורך העניין תימנים, ששם יהיה יותר חשוב ללמוד מזמורים תנכיים. ברור שהכללתי בצורה מאד גורפת, אבל זה כן דבר שמשפיע על רמת משכל. יש המון הבדלים תרבותיים בין מישהו שגדל לצורך העניין בעיירת פיתוח מאשר מישהו שגדל ברמת אביב. אם ילד מעיירת פיתוח יתקשה במתמטיקה להורים שלו לא יהיה כל כך כסף לממן לו מורה פרטי שעתיים ביום, דבר אשר ישפיע על הציונים שלו וכו', דבר ששונה מילד שגדל בסביבה עם ממון - דבר ישיר על קב"א. וזה שני ילדים שנולדו באותו יום, עם כביכול אותה נקודת פתיחה, ואם הילד מהעיירת פיתוח היה גדל באותם תנאים שהילד מרמת אביב היה גדל הוא היה יכול להגיע לרמת משכל מספקת ולהגיע לקורס שלך. ושוב - נכון שאני מכלילה המווווון, ויש יוצאים מן הכלל מכאן ומשם.. אבל זה כן דברים שצריכים לקחת בחשבון. זה לא שצה"ל גזעני, זה רק פערים תרבותיים.

למעלה