רשימת מקצועות במחסור חריף

nyanus

New member
רשימת מקצועות במחסור חריף

שלום, אני מהנדס חשמל (NOC 2133) בדקתי ברשימת המקצועות במחסור בפרובינציות המופיעות בקישור, ומצאתי את המקצוע שלי שם. האם יש השפעה עלי ישירות? כלומר, האם אני יכול לזרז את ה-PR בעזרת זה? (אני שולח קורות חיים מדי פעם למעסיקים פוטנציאלים בקנדה אבל כפי שניתן לנחש, אני עדיין בארץ....)

אנחנו מכירים את הקישור הזה היטב

ותודה לויטרינרים החביבים מ BC שהביאו לנו אותו........הקישור הזה נועד לקבל במהירות LMO או AEO כדי להגר במהירות אבל העוקץ הוא שמעסיק שזקוק לעובדים במקצוע הוא זה שצריך להתניע את התהליך. אני מקווה שאתה כבר בתור...אני מציע שתבדוק היטב, האם ואיזה בחינותו/ או תהליך שקילה והכרה אתה צריך לעשות כדי לעסוק במקצועך בקנדה בכלל ובפרובינציה מסויימת בפרט. האם אתה חייב לעשות P/ENG או לא. והאם זה מספיק. במקביל, אתה צריך אחרי שאתה יודע מה הדרישות, לחפש חברות השמה המתמחות במקצוע ולבדוק איתן לגבי סיכוי לקבל הצעת עבודה. אני לא בטוח שכדאי שתפנה למעסיקים לפני שאתה משוכנע שאתה רשאי לעבוד במקצוע כדי שלא תשרוף את עצמך.

alma7777

New member
בהמשך לשאלה בנוגע לסטטוס מקצוע

שלום (שוב) לבחור מהמושב, המקצוע שלי, תכנון ערים (urban/ land use planner) רשום תחת האות U במספר 2153. מה זה אומר לגבי האם נדרש או לא? איך אפשר לברר האם יש להוציא איזשהו רישיון לעסוק בתחום? יש לי שאלה נוספת, לא קשורה בכלל - אני מעוניינת למלא תפסים ל- skilled worker, עבורי ועבור בעלי. האם יש לשלם את התשלום המלא בסך 2000 ומשהו שקל כבר עכשיו או בתום התהליך? תודה ושנה טובה! עלמא

ראשית את ה 550 דולר קנדי לאדם ו 150 לילד

על פי טבלאות השגרירות להמרה לשלקלים משלמים בתחילת התהליך לצורך פתיחת התיק. העובדה שמספר המקצוע מצוי בטבלה מעידה שמשלח היד הוא ברמה והסוג המזכים בהגירה במסלול SW. אין קשר בין הסיווג לרמת הביקוש בשוק העבודה. אני אשמח לבדוק את העניין הזה, האם יש לכם החלטה לאן בקנדה אתם רוצים להגר? רשימת המקצועות במחסור הם לפי פרובינציות. נושא שימושי קרקע, ותכנון שימושי קרקע, הוא תלוי חקיקה, ואני מניח שיידרש איזה שהוא הליך של הסבה. אני אשתדל לקראת יום רביעי להשיג את הלינקים לגוף הרגולטורי של העוסקים במקצוע. האם אתה מהנדס/אדריכל או גיאוגרף? אם יש חבר פורום המתגורר בקנדה או שכבר בחן את הנושא, אני אשמח אם יספר כאן מניסיונו, אני מציע שתשאל בפורום המקביל אם יש שם מישהוא שלמד בישראל ועובד במקצוע בקנדה. אולי יתמזל מזלך ותוכל להתגלח על זקן של מישהוא אחר, ולא רק על הלינקים לאתר הרשמי שאני אביא כאן ביום רביעי..

alma7777

New member
תשובה למושבניק (לשעבר)

הי ורב תודות! אנחנו מעוניינים להגר לטורונטו. אני גיאוגרפית עם תואר שני בתכנון ערים (תואר ראשון אגב במדעי הסביבה). אני מניחה שהרבה עבודה אפשר למצוא דווקא בשירות הציבורי הקנדי, האם לדעתך כמהגרת טרייה אני בעמדת נחיתות להתקבל לעבודה? כפי שהמלצת, אשאל גם בפורום המקביל. שוב תודה על העזרה :)

הינה הקישור שהבטחתי

החברות בארגון אינה מחייבת אבל היא יכולה לעזור, במיוחד אם יום אחד העיסוק במקצוע יהפוך להיות תלוי רישוי, חברים ותיקים יהיו פטורים מהתהליך. בוודאי שמהגר טרי יצטרך להתאמץ יותר, או להרחיק נדוד...... ברור גם שחוקי תכנון ובנייה ותקנוני שכונות הם פונקציה של מנהגים והסטוריה מקומית כך שתצטרכי בהחלט ניסיון קנדי ייעודי כדי להועיל ולהבין איך המערכות עובדות כאן. יש מקצועות שבהם הניסיון הקנדי זה בולשיט, במקצוע הזה מוכרחים להבין איך הדברים עובדים כאן.

למעלה