רשימת מקצועות מועדפים לפי החוק שאמור להכנס

vickib22

New member
רשימת מקצועות מועדפים לפי החוק שאמור להכנס

שלום אני חדשה כאן,אז רציתי לשאול: התקשרתי לשגרירות ונאמר לי,שלמרות שהגשנו מסמכים בספטמבר 2006 יש אפשרות שלא נקבל זימון במהלך 2009 ,אם יכנס החוק,שאומר מהן המקצועות שיכנסו קודם לרשימה.הפנו אותי לאתר הרשמי של שגרירות ולא ממש מצאתי שם את הרשימה.האם מישהו יודע מה קורה עם החוק ומהי רשימה של מקצועות מועדפים? אשמח לקבל תשובה תודה ויקי

Astroo

New member
אמרו לך שהרשימה תחול גם על המגישים הוותיקים?

כלומר, מגיש ותיק מקצועו ברשימה יטופל לפני המגישים החדשים שמקצועם ברשימה?

vickib22

New member
אמרו לי לעקוב אחרי פירסום

לגשת לאתר של שגרירות מקומית ולראות מה יהיו תוצאות אחרי הבחירות,ושאולי לא נקבל את הזימון במהלך 2009,אם המקצוע שלי לא יהיה מבוקש. שאלה שלי היתה האם מישהו בכלל יודע על איזה מקצועות מדובר.כי אני יודעת שלפרובינציות זה כאילו מקצועות "צווארון כחול",שאלה אם זה גם עבור פדרלי יהיה ככה. לדעתי ממש בלגן :(

leprechaungreen

New member
אין עדיין רשימה

בטח לא יפרסמו לפני שיסתיימו הבחירות (14 אוק') וממשלה חדשה תקום. היו פה ספקולציות שאלה 38 מקצועות.

Astroo

New member
ובינתיים הורידו כל איזכור של החוק החדש מהאתר

the guider

New member
כן זה מה שאמרו גם לנו,

אמרו לנו שאולי אחרי הבחירות הנושא יתבהר עד אז יש עיכובים והתור משתרך לו עד לפחות 2010

Astroo

New member
התור של מי משתרך עד 2010?

של מגישי ספט' 2006 או של מגישי 2008? ולמה יש עיכובים?

הכל שמועות, אף אחד לא יודע כלום, יש בקנדה חוק

ואין חקיקה רטרואקטיבית. מי שהגיש לפני פברואר, יגיע הנה במסלול המפושט, וכל מי שיש לו 67 נקודות יגיע לקנדה במוקדם או במאוחר. לגבי יישום שיטה חדשה, צריך לחכות שתהייה כזו. אף אחד לא יודע מה תהיה המדיניות של שר חדש, או של השרה היוצאת אם היא תמשיך בתפקידה, צריך לחכות לבחירות, למינוי הממשלה, ולהחלטות שייתקבלו כשהממשלה תיכנס לתפקידה.

Astroo

New member
זה היה בעמוד המרכזי

ועכשיו צריך להתאמץ כדי למצוא את זה

vickib22

New member
קראתי את זה,מה שלא ברור

לי זה בעצם משפט שאומר מצד אחד אנו לא נפגעים מזה,מצד שני יש להם זכות להחזיר לנו את הבקשה ולפצות.... אחרי שמחכים יותר משנתיים,גם אם הגשנו לפני פברואר 2008? וגם יתחילו מהמאגר הקיים לקחת לפי קבוצות של מקצועות מועדפות? כאילו אם צריכים עכשיו איזה סבל אז זה מה שיקחו? אבל ברור שאין לו 67 נקודות :) אז על איזה מקצועות מדובר? מהנדס אזרחי וחשמל? או אגרונום? או גם אנשי תוכנה ותעשיה וניהול יגיעו לשם בסוף?

למעלה