רשימת סליחות שקומיקסאים צריכים להגיד

רשימת סליחות שקומיקסאים צריכים להגיד

אם למישהו יש תוספת שיגיד
ג'ף למייר אמנם אחד הכשרונות הצעירים והמבטיחים אבל גם מהיותר מאמללים שיש וכל ספר שלו גורם לך לרצות למות אחר כך. התנצלות על העצב הרב ששוזר בספירה שלו
גראנט מוריסון, על היותו חנטריש יומרני שלא מחזיק מים ושכלל לא הצליח להבין את בטמן של אלן מור (לכל הפחות את סופו)
ניל גיימן, על היומרה של איש החול. הוא לא באמת כזה טוב כמו שעושים מזה. סדרה שבחלק הרביעי שלה נגעה בשמיים לא היתה אמורה לרדת לתהום בחלק האחרון שלה.
ג'ייסון לוטס על פרק זמן ממש ארוך בין כל חלק וחלק של ברלין. חלאס, מוגזם לחלוטין.
זהו, יום כיפור טוב לכולם ושבת שלום

גיימן צריך להתנצל על הרבה יותר מסנדמן

היומרנות שלו היא ברמות של אחד משבעת החטאים (אפילו שהוא יהודי).
והסליחה שתבוא בעקבותיה צריכה להיות שווה לחזרה בתשובה לא פחות.
אבל לעניינינו:
ג'ים לי, מייקל טרנר (אפילו שהוא ז"ל), הומברטו ראמוס, סקוט קמפבל, וכמובן רוב ליפלד. כל אלו (ועוד רבים אחרים טובים יותר ופחות) צריכים לבקש סליחה מכל הנשים בעולם, על שהם מעוותים את גוף הדמויות הנשיות שלהם ומחזקים את בעיות הדימוי העצמי הנשי. הם צריכים גם לבקש סליחה מכל הגברים בעולם - שהם משווקים להם מודל הערצה מעוות, מסולף ובלתי אפשרי. הם (או לפחות חלקם) גם צריכים לבקש סליחה מכל קוראי וקוראות הקומיקס שהאומנות שלהם לפעמים כ"כ בלתי אפשרית ועקומה עד שהיא מכאיבה באישונים ושורפת את הקרניות בבוטות שלה.

אבל גם אני צריך לבקש סליחה - מכל אותם אמני קומיקס שהשתלחתי בהם בצורה מעליבה ובוטה בשעה שיכולתי להיות מנומס ומכבד יותר בביקורת שלי. בכל זאת, הם השקיעו את מלוא נשמתם ומרצם בניסיון להעניק לי חוויה מהנה ועשירה.

spidey 82

New member
מנהלי ועורכי מארוול ו-DC.

ממשיכים לבסס את התעשייה ואת הספרים שלהם על אירועי ענק ריקים מתוכן ממשי, החפצת נשים ומיעוט יוצרות מהמין היפה. האג'נדה התאגידית והממוסחרת של החברות הפך לכה בוטה שנדיר למצוא שם ניצוץ יצירתי. התקווה נמצאת בידי היוצרים, שמרביתם באמת מנסים לעשות משהו טוב (ובד"כ מצליחים), אבל הם חלשים מול הקו העריכתי הקיים והנהלה עם אופי קפיטלסטי שמובלת ע"י בעלי מניות, רואי חשבון וצאצאיו של השטן בחליפות שלושה חלקים.

הסליחה הכי גדולה צריכה להגיע אישית מדן דידיו (גם ג'ים לי ובוב האראס לא יוצאים נקיים), כי אין אף אדם במעמדו שמסוגל להיות כה אידיוט ולנהל את DC באופן כה חסר היגיון.

מארק מילר, מפני שהוא עובד על אדי דלק שנגמר לפני שנים. אין לו שום יכולת להוכיח עצמו כיותר מיוצר בינוני עם סטיות, שמשום מה בהוליווד אוהבים לזרוק עליו צ'קים שמנים.

בראיין קיי ווהן. כן, השנה הוא חזר עם קומיקס מאוד מצליח ועטור פרסים, אבל זה לא מספיק. לא כשבמשך תקופה ארוכה הוא ויתר על קומיקס לטובת הוליווד. למרות טינה מצד רבים כלפי הסוף של "אבודים", בה BKV היה מעורב בעונותיה האחרונות, אני אהבתי אותה עד הרגע האחרון. אבל לא רק שווהן לא הצליח להביא את יצירותיו מעמודי הקומיקס לעיבודים קולנועיים או טלוויזיוניים (לאו דווקא באשמתו) בתקופה שעברה מאז, השנה הוא עמד מאחורי אחת מאכזבות העונה, "בתוך הבועה", הצלחה ברייטינג שהעניקה לה הזמנה לעונה שנייה, אבל ביזיון בכל פרמטר אחר.

מי שממשיך להעסיק את גרג לאנד ורוב ליפלד. ג'ו קסאדה ואקסל אלונזו, אם לאנד סוחט אתכם כל השנים הללו, תמצמצו ונמצא דרך לעזור.

DARKSEID

New member

Guid

New member
לא ידעתי ש-BKV היה מאחורי אבודים...

אני מאוד מקווה שאת הסוף של הסדרה לא הוא כתב, אחרת אני אצטרך להתחיל להוריד ציפיות כלפי הסוף של Y the last man...

והאמת? אני מוצא את עצמי די נהנה מ"מתחת לבועה". פנטזיה שטותית שקצת מזכירה לי את "יריחו" שמאוד אהבתי.
אבל כן, הרבה מאוד דברים שהם אובר-שטותיים, הרבה קלישאות, והרבההה מריחה. היא לא סדרה "טובה", אבל אני ממשיך לעקוב אחריה

spidey 82

New member
הוא היה חבר בצוות התסריאטים מעונה 3

ולאחר מכן גם מפיק. לפי הקרדיטים שלו, הוא לא כתב את פרקי הסיום (בלי לבדוק, אני מנחש שאלו היו המפיקים האחראים לכל אורך הסדרה, דיימון לינדלוף וקרלטון קיוז). כאמור, אהבתי את "אבודים" עד סופה.

Guid

New member
תודה!

וכן, גם אני מאוד אוהב את אבודים, אבל הסוף הזה פשוט שבר אותי.

למעלה