רשימת ספרים לשכבת י"א שנה"ל תשס"ד ב

רשימת ספרים לשכבת י"א שנה"ל תשס"ד ב

רשימת ספרים לשכבת י"א שנה"ל תשס"ד בי"ס חקלאי מקווה ישראל -אני אישית מחקתי את מה שאני לא לומד אבל למרות המחיקה עדיין אפשר לקרוא את זה

NiGa

New member
רשימת ספרים למסיימים י"ב:

ציוד לצבא
עעעעעעעע! אתם קולטים שזה עוד שבוע?

וואי.

לא, מה עוד שבוע!??! עכשיו שאני חושב על זה..צבא..משמעת.. מה לי ולכל זה?! אין לי ראש לזה עכשיו..(חחח שמונה חודשים עד הגיוס..בטח יבוא לי אח"כ).. הממממ טוב..אז אם כבר אני רושם כאן הודעות..אז אני רוצה לאחל לכולם המשך לימודים נעימים בשנים הבאות, ולשכבתי היקרה..(חח) אני מאחל המון הצלחה בהמשך! וואי, זה מוקדם מידי..טוב, שכחו ממה שאמרתי (כי אין לי כוח למחוק)..

Anna Karenina

New member
אני מתגייסת רק באפריל...../images/Emo4.gif

נכון לרגע זה, בכל אופן, ככה שיש לי זמן.... והבגרות האחרונה שלי (בלי לקחת בחשבון את המועדי ב'..) היא ב-30.6. אווווף...זה עוד הרבה..

אני מתגייס במרץ..

טיפה פחות ממך, אבל עדיין זה די הרבה זמן.. ואל תדאגי, אני בטוח שהבגרויות ילכו לך ממש טוב, ויעברו ממש מהר..

NiGa

New member
אני בדצמבר...

יש בעיקרון תחושה של כמה שיותר מאוחר יותר טוב מצד שני, מה אני יעשה חצי שנה? בכל מקרה מלא חברים יתגייסו כבר עד ספטמבר... ד"א - ויניק - כל המתגייסים המאוחרים - ב-1/9/2003 בויניק

מה פתאום!!!!

אני רוצה נובמבר!!! תן לי נובמבר!! לא רוצה מרץ! מישהו רוצה להחליף?! משהו? מישהו? בבקשה!!!! אני לא רוצה להתגייס מאוחר, למה נולדתי מאוחר (יחסית), למה?!?!?!?!?!?!! סבבה, תזכיר לי אבל לפני..כי אתה יודע בכל זאת זה עוד איזה שלושה חודשים אם אני לא טועה, אני לא זוכר דברים שאני צריך לעשות מחר, אז את זה?!?!

הממ

אני בטוח בכל רק בך.. :) באחרים אני בטוח רק מעט..רק בנוגע לחלק מהדברים (לעיתים מעט, לעיתים טיפה יותר, אך לא כמו שאני בטוח בך..)..

אני מתגייס ב שלישי לאוגוסט

כל הערבים תדעו תשמעו ותפחדו מקסים בשטח מוחמד וחביריו במתח!! זהירות לטנק שלי אין בלמים!!!!!!!!!

חח

בסוף תקבל את הבלאי הכי גדול בצה"ל..מג"ח 7..ואז באמת לא יהיו לך בלמים.. :) סתם..מרכבה 4' אה יא כלב..

kahriberi

New member
אמממ זה רק ניחוש אבל...

הבגרות שלך האחרונה, זו שב30 לחודש...אז היא בתולדות האומנות?!

למעלה