רשימת ספרים

maayan2004

New member
רשימת ספרים

מישהו בבקשה יכול לומר לי את השמות של הספרים שכתבה טרי פראצ'ט באנגלית ? תודה !

gaspode

New member
כתבה!

גם אני חשבתי כך בהתחלה (=שלושה ימים בערך, כמדומני).

Athaclena

New member
יש כאן איפהשהו....

קודם כל, יש במאמרים. שנית כל, כל יומיים בערך ויימס כותבת את כל הרשימה לעוד מישהו ששואל - צריך להיות בימים האחרונים, צריך רק לחפש קצת. שלישית - טרי פראצ'ט הוא לא היא. הוא לא כמו נובי (ע"ע ג'ינגו), הוא לא כמו התיבה (ע"ע היבשת האחרונה), הוא לא כמו בנות פסיה ולא כמו דנה אינטרנשיונאל - הוא איש זכר רגיל ולא נקבה בשום מובן! כמובן שאין רע בלהיות נקבה (חוץ מהעניין הקטן של השתנה בעמידה), סתם רציתי להדגיש שטרי הוא גבר.

ויימס

New member
טרי פראצ'ט הגבר!!! ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

האם אני היחידה שהיה ברור לה מההתחלה שהוא גבר? והנה זה שוב!
(טוב, הבנאדם הקודם ביקש רק Discworld, היא רוצה את כולם) אגב, מישהו מוכן להגיד לי אם זה הסדר הנכון של ג'וני, כי אין לי מושג... סדרת עולם הדיסק: בספרים של הסדרה יש דמויות ראשיות שמככבות ביותר מספר אחד ויש דמויות ראשיות שהן חד פעמיות. עכשיו, בעקרון כל ספר עומד בפני עצמו ואפשר לקרוא אותם שלא לפי הסדר, אבל היות והם מסודרים כרונולוגית (פחות או יותר), עדיף לקרוא לפי הסדר, ובמיוחד כשמדובר בשני ספרים מאותה התת סדרה. רשמתי את שם התת סדרה ואת השמות העבריים של הספרים שתורגמו. the colour of magic -צבע הכשף- סתמרוח. the light fantastic -אור מופלא- סתמרוח. equal rites - פולחני כשף- שונות. mort -תרועת מוות - מוות. sourcery - מעשי קסמים - סתמרוח. wyrd sisters -אחיות הגורל- המכשפות. pyramids -פירמידות- שונות. guards! guards! - שומרים! שומרים!- השומרים. eric – לא תורגם- סתמרוח. moving pictures - ראינוע- שונות. reaper man -איש הקציר- מוות. witches abroad -מכשפות בחו"ל- המכשפות. small gods -מכאן אין תרגום- שונות. lords and ladies -המכשפות. men at arms -השומרים. soul music -מוות. interesting times -סתמרוח. maskerade -המכשפות. feet of clay -השומרים. hogfather -מוות. jingo -השומרים. the last continent-סתמרוח. carpe jugulum-המכשפות. the fifth elephant- השומרים. the truth- שונות. thief of time -מוות. the last hero –סתמרוח. the night watch- השומרים. monstrous regiment- שונות. ועכשיו הוא עובד על אחד בשם a hat full of sky ספרי ילדים בעולם הדיסק: The Wee Free Men The Amazing Maurice and his Educated Rodents סדרת הננסים (הברומליאד) truckers- ננסי המשאית diggers- ננסי המכרות wingers- ננסי הכנפיים סדרת ג'וני: Jonny and the dead Jonny and the bomb Only you can save mankind ספרים עצמאיים: אנשי השטיח the carpet people בשורות טובות good omens strata The dark side of the sun The Unadulterated Cat

limilu

New member
את לא היחידה

גם אני , אבל זה לא חוכמה, כי אבא שלי קורא הרבה כאלו...

Athaclena

New member
אאל"ט

only you can save mankind הוא הראשון. וכרגיל, סחתיין על ההשקעה. למה לא לתקוע פשוט קישור למאמר? זה הרבה יותר מהיר...

מה ה מצב

New member
בהחלט לא היחידה

ואצלי זה לא חוכמה סתם ראיתי ספר נחמד בספרייה ולקחתי ואז התאהבתי
... וכבר אז חשבתי שהוא בן...

למעלה