רשימת שירים - אנחנו מתכוונים לתת

אתי@

New member
רשימת שירים - אנחנו מתכוונים לתת

ל DJ רשימת שירים שיש בה כל מיני שירים "נצחיים" שהיינו רוצים שיהיו (לפחות חלקם) בחתונה.
שיר לאחר החופה I Feel Good - James Brown
סלוואו (רונן מבקש שלא נוותר על הריקוד היחיד שהוא יודע
) Precious Love - Lenny Kravitz.
שיר לסיום החתונה Perfect Day - Lou Reed
והנה כמה דוגמאות לשירים שבחרנו לריקודים: 1. You Never Can Tell - ספרות זולה 2. על הרצפה - מוניקה סקס 3. בשמלה אדומה - מופע הארנבות של ד"ר כספר 4. Mamma Mia - ABBA 5. באה מאהבה - גידי גוב ויהודית רביץ 6. YMCA - אנשי הכפר 7. משהו של Cure, לני קרביץ, סמיתס. האמת היא שזאת רשימה די דלה ולא מספיק מייצגת את טעמנו, פשוט נראה לנו שהמוסיקה שאנחנו אוהבים לא כ"כ מתאימה לחתונות... מה דעתכם הכנה על השירים??? יש עוד רעיונות???

*שיר

New member
האמת שזו נראית לי רשימה די סטנדרטית

אלה באמת השירים הטובים ששמים בכל חתונה (פלוס מינוס)

אתי@

New member
יש לך רעיונות נוספים? אולי מתוך

השירים שאתם בחרתם???

*שיר

New member
סגנון השירים שלנו די דומה לשלכם

אבל הנה עוד כמה: עבריים: לגור איתו, אשליות, להשתטות לפעמים, למה לא אמרת לי, לעולם בעקבות השמש, צביקה פיק למינהם, בוא לריו ,ארץ טרופית ושאר הברזילאיים, BMW שחורה (אתניקס) וכדומה וכדומה. לועזיים: "שירי החתונות" כמו It´s reaining men (אני מתה על השיר הזה), Say a little pray, Abba, Madonna, Gypsy kings ועוד ועוד בעיקרון, לא נתנו רשימה ל- DJ אלא נתנו לו את הרשימה לו כדוגמה לסגנון שאנחנו אוהבים

אתי@

New member
תודה ../images/Emo13.gif גם אצלנו הרשימה צריכה

לשקף סגנון - אני לא מצפה ממנו להשמיע את הרשימה כפי שהיא (אחרת היינו צורבים דיסק עם כל השירים ולא מזמינים DJ
).

דעתי הכנה

I FEEL GOOD זה מדליק אחרי החופה....כמו שהיה אצלי...יכולה לתרום לך עצה יש אתרים עם שירים-להוציר רשימות, לאסוף חברה טוב, אחות, שכנה וכו´ ולתת לאחרים לסמן. פשוט...לתת לאורחים לבחור כי זה אחלה שיש שירים שאת ובן הזוג אוהבים אבל...השמחה היא גם של המשתתפים בה-תבחרו לכם את השירים העיקריים, סלואו ראשון וכו´...ושיהיה שמח והרבה מזל

אתי@

New member
תודה ../images/Emo13.gif יש לך רעיון לאתר כזה ../images/Emo35.gif

אינצה

New member
אתי@ מה עם שיר כניסה לחופה?

כבר יש לכם? הרשימה מאוד מוצאת חן בעיני ויש פה בהחלט שירים מקפיצים. גם לנו יש את הענין הזה של שירים שאנחנו אוהבים לא בטוח שכולם יאהבו או שאפשר לרקוד בהם, אז הפתרון שלנו היה להשמיע אותם בקבלת הפנים. אני בטוחה שאם תראו את הרשימה לתקליטן שלכם, הוא מיד יזרוק עוד מלא שירים מהסגנון ותוכלו לראות - אם הוא קולע, אז אין צורך להמשיך את הרשימה.

אתי@

New member
עוד אין שיר כניסה לחופה

ולגבי רשימת השירים, באמת בשבוע הבא אנחנו הולכים להיפגש עם ה- DJ ונגבש סגנון לחתונה.

למעלה