רשימת שירים מההופעה

nice22

New member
רשימת שירים מההופעה

מישהו שהיה אתמול בהופעה יכול לרשום את השירים שהוא זוכר שהיו בהופעה? הוא ניגן את הדרכים הידועות?

T z i a N

New member
ממה שאני זוכר.

מאיה ככה וכהה לאט אבשלום (ירח) (ג'קי) (קח אותי) שוקו משיח לאל בא סוף עונת התפוזים לא לפי הסדר הזה.

Poogy In A Pita

New member
היה גם

רומן אמיתי חתונה לבנה (שיר עצוב) לילה תפסתי ראש על הבר נגד הרוח לא יודע איך לומר לך כדי לחיות בגלגול הזה וזהו אני חושבת

Poogy In A Pita

New member
באמת? אני כמעט בטוחה שהיה. אה וגם..

גם אור ישראלי תאונה והיום ואני כמעט בטוחה שזהו :)

שייקה 18

New member
no way :)

יש דברים שאני לא שוכח... כמו מה שרים האורחים.. זה פאק כזה אצלי.. עם אביב הוא עשה בדיוק 4 שירים: הדרכים הידועות, קרן שמש מאוחרת, אור הירח, ומחכים למשיח.

הבנאדם הזה לא מתעייף!!

הוא פשוט הדהים אותי!! הוא שר על הבמה במרץ איזה שלוש וחצי שעות!!!

hadardit

New member
הייתי בהופעה ורשמתי את כל השירים

שהוא שר: רוב השירים ברשימה פה הם לפי הסדר(ובגלל שאני לא מכירה את כל השיר שלו אז אני רושמת את המילים שהיו בשירים) 1. כדי לחיות (חוזר כל השיר) 2. לא יודע מה לומר לך 3. מתגעגע לחום שלה בלילה 4. היא אוהבת אותי 5. אותות סכנה 6. מה אתה עושה כשאתה קם בבוקר 7. שיר ללא שם 8. יום 9. נגד הרוח 10. אמרתי לה_ בתוך המשפחה (שיר שנקרא תאונה לבנה או משהו כזה) 11. אם אתה הולך עם היהודים 12. שיר עם היהודים ושאנן סטריט- מי כאן המלך 13. ילדים של החיים (ילדים קטנים וילדים גדולים) 14. לאט לאט 15. אני כאן אני שם אני בסוף העולם 16. כשהירח אל הגן_ שם בפינה 17. שיר בלוז כזה עם המילים: הייתי בחור ביישן, הייתי עצוב עצוב עצוב, תפסתי ראש על הבר 18. ככה או ככה 29. אור הירח עם אביב גפן 20. שיר עם אביב גפן (או כמו ששלום קרא לו אביבוש'...
)- משיח מדבר 21. אהבת נעוריי 22. יום אחד 23. בגלגול הזה 24. מה היה בה 25. סוף עונת התפוזים

למעלה