רשימת תוספים מומלצים

רשימת תוספים מומלצים

שלום לכולם , אני מציע ליצור רשימה של תוספים מומלצים לשימוש כולם. בנוסף אני חושב שצריך לרכז רשימה לילדים קטנים עם דגש על CHWABLES תוספים לעיסים, במצב נוזלי, ובמשחות המתאימות במיוחד לקטנים. בתודה מראש, אבא של חצב

תרומה ראשונה לרשימה

הנה תרומתי לרשימה 1. Pic-Min (thorn) minerals 2. CoEnzyme B complex (ecological formulas) 3. P5P with Mg (Klaire) 4. buffered vitamin C with arabinogalactan (nf formulas)(1/2 scoopX2day) 5. Super Nuthera every day campanion (source of calcium) (Kirkman) 6. Super NuThera powder (as multivitamin) (Kirkman) 7. DMG dimethylglycine (Kirkman) chewable (1-4/day) 8. Zinc liquid (Kirkman) or Zinc (thorn) 9. CoEnzyme B complex (ecological formulas) 1cap twice a day. 10. Mg: Optimag (vitamin research products) or Mg malate (NF formulas) 11. Megabiotin 7.5 gr (ecological formulas) 12. A plus (ecological formulas) 13. vitamin E with tocotrienols (chewable) (physiologics) 14. Free form amino acids (ecological formulas) 15. probiotics: Ther-biotics complete (klaire labs) 16. Enzymes : vital-zymes complete high-potency broad spectrum formula.( klaire) Or Enzyme complete with DPP-IV (Kirkman). 17. Idebenone (CoEnzyme Q10)

Freed1

New member
מאד דומה לרשימה מהקליניקה של מקנדלס

היא המליצה על התוספים הנ"ל לרוב הילדים בוריאציות שונות, עם תוספות עפ"י הבדיקות

שירלי32

New member
התייעצות לגבי פרוביוטיק

אני רוצה לתת לבני ויטמין C ו-E של שלוס, והבנתי שאין עם זה בעיה. לגבי הפרוביטיק האם הפרוביוטיק של אלטמן נראה לכם בסדר כתוב שזה מכיל: ל.אצידופילוס, ב.ביפידום, ב.לוגנום, קמח תפוחי אדמה, ג'לטין האם זה נראה לכם בסדר? תודה

bengamin

New member
פרוביוטיקה

לנו היתה פריחה סביב הפה לכן הפסקנו מתכוונת לפרוביוטיקה של אלטמן אשמח לקבל שם של פרבויוטיקה מתאימה לדיאה ושניתן לקנות בארץ תודה , אמא של בנימין

רגע רגע רגע

גם לנו היתה תקופה פריחה והיא נעלמה בכלל לא קישרתי הוא עדיין מקבל והפריחה נעלמה.... האם את בטוחה שזה מזה?????

כנקודת מוצא

וודאי שיש 10-20 ביליון (לא מליון) חידקים במנה. ברוב התוספים על המדף יש ביליונים ספורים. פרט לכך, וודאי שכתוב בפירוש שאינו מכיל גלוטן, קסאין וכד'. הרבה תרביות חידקים מבוססות חליטות חלב. פרט לכך, פרוביוטיקה שהיצרן מתווה (ושומר) שמירה בקירור תמיד תהיה באיכות טובה יותר. עמית

אור לנו

New member
פרוביוטיקה של TWINLAB

קניתי בארץ, יקרה בטירוף, כתוב לשמור במקרר לאחר הפתיחה. ללא גלוטן מכילה:תערובת סופר אסידופילוס, דקסטרוז, מגנזיום סטארט הכמוסה: ג'לטין, מים, טיטניום דיאקסיד. בכל כמוסה: 2 ביליון אסידופילוס לקטובצילוס 2 ביליון ביפידובקטריה. זה המוצר הכי טוב שאני מצאתי בינתיים - אם אמצא משהו טוב יותר - אדווח.

שירלי32

New member
ואפשר לערבב אותה עם מים או מיץ

כי את הפרוביוטיקה של אלטמן אני מערבבת אין לה לא טעם ולא ריח וזה לא צף במים וכו'...ובני שותה את זה בלי בעיה

אור לנו

New member
אפשר לערבב אותה במים, זה מגיע

בקפסולות נפתחות - אצלי לפחות (אולי בגלל הקירור) חלק מהתוכן של הקפסולה התגבש ואני מועכת אותו בין 2 כפיות. אני נותנת לפשוש בתוך מיץ תפוחחים - עד עכשיו ללא התנגדות ובעיות.

שירלי32

New member
אור איפה קנית את ה-TWINLAB

ניסיתי בסופרפארם ואין, נסיתי בבית מרקחת פרטי ואמרו שיש להם של חברת בת של TWINLAB בסוכריות בטעם תות ולא בכמוסות. תודה

קצת מידע על תוספים מהרשת- מק'קנדלס

המליצה על חברה בשם vitamin research products ועל המוצר שלהם אבץ מונו מתינוין Zinc monomethionine , מגנזיום בשם Opti-Mag , ביוטין לעזור לספיגה של ויטמיני B, חומר בשם IDEBENONE היעיל יותר מקואנזים 10, P5P ומגנזיום של קלייר, קרנוזין לילדים עם פרכוסים ואפילפסיה, קרניטין וריבופלאבין של http://www.illnessisoptional.com/ace/product.asp?ProdID=4382 חברת THORNE , פיקמין שלהם Pic-Mins 90 Caps, מוצר לעזור לכבד בשם T.A.P.S. 60 caps, גם של אותה חברה. היא המליצה גם על קואנזים B קומפלקס שעדיין לא מצאתי אותו... לא אצל אקולוגיקל פורמולה, לא קלייר ולא ת'ורן... מי מכיר? מקווה שעזרתי, תלמה.

תודה ../images/Emo140.gif ושאלה לגבי קלייר

ושאלה ממי רכשת את הפרוביוטיקה והמוצרים של קלייר? באתר שלהם, הם דורשים קוד של רופא מורשה... ולא קיבלו את הרישום שלי..

למעלה