רשימת תפוצה!!!!!

mulon1984

New member
רשימת תפוצה!!!!!

להלן המכתב שנשלח לרשימת התפוצה בסופ"ש האחרון: "הופעת השקה. עם ערן צור, אהד פישוף, מאיה בלזיצמן ואסף בילט בארבי 25.4 22:00 ולקישורים: הקליק של יעל מאירי בשרת העיוור ראיון עם אמיר עמרמי בנענע עוד ראיון, עם אביטל לביא בטיימאאוט, צריך להיכנס לעיתון הוירטואלי ולדפדף למדור המוזיקה. וביקורת בהארץ (מצורף כקישור בסוף ההודעה מ.י.) ואם מסתובב בבית עותק של מעריב לנוער, גם שם יש ביקורת. שבת שלום" ועכשיו כמובן נ=צריך לשאול: א. יש למישהו את הכתבה במעריב לנוער?!?! ב. אני ממש ממש לא מבין את כל אלה שאומרים שרם הוא זמר בינוני (ובטח שמלחין בינוני כמו שכתבו בהארץ). מה לטעמם הוא זמר מעולה? יהורם גאון? שי גבסו? מה הקריטריונים?

dsol

New member
תודה ../images/Emo9.gif_../images/Emo189.gif

משום מה לא קבילתי

גוטשה

New member
זה כבר מוגזם

למרות כל הניסיונות שלי לרדת ולחזור לרשימת התפוצה זה פשוט לא עובד! אז המון תודה מולי! ולגבי מעריב לנוער- בטח יש לי איזה חברה שמחזיקה אחד בבית. הנושא ייבדק.

mulon1984

New member
אחלה סבבה

מחר אני גם הולך לחפש את הגיליון הזה. נראה לי מעניין ביותר איך יראה ראיון עם רם במעריב לנוער לעומת כל שאר עשרות הראיונות שנעשו איתו במקומות "רציניים" יותר. אני חייב לציין שלדעתי, הראיון בטיים-אאוט היה הכי טוב.

mulon1984

New member
הכתבה במעריב לנוער

קניתי, קראתי: מגניב! אומנם קצרה (300 מילים) אבל עם תמונות ומאוווווד מחמיאה.

mulon1984

New member
גיברת

אם היית מביאה לי מייל שלך... את יכולה לשלוח לכאן מייל: [email protected] ואני אשלח לך חזרה. רק תודיעי לי כאן בפורום כששלחת כדי שאבדוק.

למעלה