רשימת 154 המקומות הטובים ביותר לגור בקנדה

קשה לי לנבור, ולא ברור לי מה המדד

החיים במיסאסאגה (מקום 10 ) יותר טובים מאשר בטורונטו? איפוא בטורונטו? בפורסט הילס או בג'יין ופינצ'? המתודולוגיה של הסקר הזה דפוקה. ככל שמחיר הבית גבוה יותר, הציון נמוך יותר? מחירי הבתים נקבעים על פי הכנסת האוכלוסיה (שים לב להכנסות הגבוהות בריצ'מונד היל וב ווהגן) , ועל פי איכות בתי הספר. בעיני מקום שבו אנשים מרוויחים יותר, ומוכנים לשלם על בתיהם יותר כי החינות הציבורי טוב יותר, הוא מקום טוב יותר לחיות בו. אז בטח שמיסאסאגה במקום עשירי, כי הבתים שם זולים. האם החיים שם יותר טובים? שאלה את ארז טל והוא יגיד לך למה הוא ברח משם. ובכלל המקום של הדיון הזה הוא גם בפורום השני, ואני מציע לך לשכפל אותו לשם.

sephy59

New member
מצ"ב קישור למתודולוגיה של הסקר

http://list.canadianbusiness.com/rankings/bestplacestolive/2008/article.aspx?id=20080418_090507_6716&page=1&df=article א. לא אני ביצעתי את הסקר אלא מגזין MoneySense. ב. כפי שתוכל לראות בקישור המצ"ב הסעיף המשמעותי ביותר הוא מזג האוויר ולא מחיר הבית. ג. מיסאסאגה במקום 11, ונקובר במקום 10. ד. פורום עוברים לקנדה נראה לי מתאים יותר מכיוון שבפורום הזה אנשים מחפשים מידע לגבי איכות המגורים בקנדה וסקר כזה (אף שהוא לא היחיד מסוגו ולכל אחד יש סדרי עדיפויות משלו) יכול לתת להם כיוון. למי שכבר נמצא בקנדה הסקר הזה פחות רלבנטי והמקסימום שהוא יעשה זה יצית וויכוח בין חסידי טורונטו לבין חובבי ונקובר ומושבעי וויניפג. אם לדעתך הסקר יותר מתאים לשם, בבקשה, זו זכותך המלאה להעתיק אותו לפורום השכן. לדעתי אין לו הצדקה שם. ה. מצטער אם הסקר פגע במישהו, אבל אם אתם מרוצים ממקום המגורים שלכם, מה אכפת לכם מהסקר?

למעלה