רשימת 25 הביצועים הכי זכורים באיידול

danlevin1

New member
רשימת 25 הביצועים הכי זכורים באיידול

http://www.ryanseacrest.com/2015/01/05/25-most-memorable-performances-in-american-idol-history-videos/

שמח לראות את כיילב ברשימה עם 2 שירים , מקבל את הכבוד לו הוא ראוי!!!

ג'ינה איירין
המלכה שם , דיוויד קוק
כמובן עם 2 שירים , דוטרי
ואנג'י מילר

Oukami Kun

New member
כמה בחירות משונות

1. ג'ינה מעולה, אבל אם כבר הייתי שם את Falling In Love With You. יודעים מה, את שניהם ומעיף לפחות אחד מהשירים של כיילב.
&nbsp
2. ג'ורדין מה? מי זאת? לא וכר את הביצוע הזה בכלל. צריך להיות כאן את Home של מלינדה דוליטל במקום.
&nbsp
3. קאט - אכן ביצוע שייזכר לעד.
&nbsp
4. קיילב עם דרים און - לא עף על זה. בטח לא ביצוע שייזכר לדורות. הייתי שם משהו של בו בייס במקום, או אולי אפילו ג'ושוע לדט.
&nbsp
5. ארצ'י עם אימג'ן - לא חיבבתי אותו באופן כללי אבל אני יודע שאמריקה הייתה באובססיה קשה לגביו אז הגיוני שהוא כאן. הייתי מחליף בלי להסס.
&nbsp
6. לי דיוויז - לא ראיתי
&nbsp
7. פיליפ - הייתי שם פה את Volcano במקום אבל גם הביצוע גמר שלו היה מעולה.
&nbsp
8. אדם למברט - לא ראיתי
&nbsp
9. סקוטי עם אמייזד - פפפט. אם אתם חייבים לתקוע אותו אז הייתי שם את Where Were You When The Wotld Stopped Turning, שזה ביי פאר הביצוע הכי טוב שלו בתוכנית. אבל הייתי שם הרבה ביצועים אחרים לפניו.
&nbsp
10. קוקי עם הלו - ביצוע מבריק. לא ידוע אם יותר זכור מבילי ג'ין או לא, הייתי שם את שניהם.
&nbsp
11. רובן - נו באמת. סתם שמו את זה כאן כי הוא זכה והם רצו לייצג את כל הזוכים. סתם שמן. הייתי שם את קליי עם סולטייר במקום.
&nbsp
12. קונסטנטין - אה... טוב. סתם, זה היה ביצוע טוב ללא ספק, אבל לא יודע כמה הוא זכיר.
&nbsp
13. אנג'י מילר - אמממ You Set Me Free מהחצי גמר אולי??? לא זה ממש פספוס אבל. והיו לה גם הרבה ביצועים יותר טובים מזה.
&nbsp
14. ג'יי האד -
אחד הביצועים האהובים עליי בתוכנית.
&nbsp
15. היילי - רציני שזה השיר שהם בחרו? זה ביצוע לא רע, אבל יש לה איזה חמישה יותר טובים ממנו (בני והג'טס, בית השמש העולה, לד זפלין, אלאניס... אני יכול לחשוב על עוד)
&nbsp
16. פנטזיה עם סאמרטיים -
כשהשאניקוות היו שאניקוות.
&nbsp
17. קוקי עם אלנור ריגבי - שלמות. פשוט שלמות.
&nbsp
18. דוהטרי
לא יודע אם זה היה הביצוע הכי טוב שלו אבל הוא בטוח הכי זכור שלו בתוכנית.
&nbsp
19. ג'סיקה עושה וויטני - לא בחירה גרועה אבל לא יודע כמה היא נכונה. אם הייתי חייב להכניס את ג'סיקה הייתי שם או את Stuttering או את Try a Little Tenderness)
&nbsp
20. כיילב עושה מקרטני - נניח.
&nbsp
21. קנדיס עם לאבסונג
ברור. אם זה לא היה כאן הייתי חושב שהם משוגעים.
&nbsp
22. קרי עושה הארט
הביצוע שלה שהכי אהבתי
&nbsp
23. אדם למברט - לא ראיתי
&nbsp
24. קליי אייקן
ביצוע מדהים
&nbsp
25. קי קלארקסון עושה ארית'ה
אי אפשר שלא
&nbsp
בולט בחסרונו - אליס טסטון עושה זפלין.

jess r

New member
לא מסכימה עם כלום בערך

גם כיש שם מתמודדים\ות שאהבתי, זה לא השירים הכי טובים שלהם בעיני.
ואין קריס
ואליס
ואליסון

והללויה?! פור רילז?! אחד הגרועים. לא ברמה אפילו שזה כאילו סתם קיטשי אבל טוב, אלא פשוט אחד הגרועים.
&nbsp

LeAnnDylan

Well-known member
ביצועים זכורים עלק

לא זוכרת חצי מהם. ואני לא מתכוונת ששכחתי ששרו אותם אבל כשראיתי את האיזכור אליהם נזכרתי בהם.
פשוט לא זוכרת.
זכורים מיי אס

danlevin1

New member
כרגיל

אני במיעוט (החכם)
ברור שגם ביצועים של אליס טסטון ואליסון היראיטה צריכים להיות בפנים , (וקולטון דיקסון ובו בייס ועוד)
אבל אי אפשר לרצות אותי בהכול לכן סה"כ זה רשימה שאפשר לחיות איתה

למרות חוסר החיבה פה בפורום ללי דיוויז אני אוהב אותו והללויה היה ביצוע נהדר שלו
סקוטי,רובן , פנטזיה, הדסון וסאנצז,קנדיס גלובר,קרי האריסון - לא הייתי שם אף ביצוע שלהם

אני גם חושב שזאת לא הרשימה הכי טובה שהיו יכולים לעשות

נראה לי שבילי ג'ין חייב להיות שם. גם הייתי מכניס הופעה אחת של קריס מבין Ain't No Sunshine ו-Heartless (נראה לי בעיקר Heartless)
ואם כבר מכניסים את אנג'י הייתי שם את השיר המקורי שלה (גם אם זה היה באודישנים זה עדיין יותר זכור מכל ביצוע שלה בלייב שואוז)
&nbsp

למעלה