כמה בחירות משונות
1. ג'ינה מעולה, אבל אם כבר הייתי שם את Falling In Love With You. יודעים מה, את שניהם ומעיף לפחות אחד מהשירים של כיילב.

2. ג'ורדין מה? מי זאת? לא וכר את הביצוע הזה בכלל. צריך להיות כאן את Home של מלינדה דוליטל במקום.

3. קאט - אכן ביצוע שייזכר לעד.

4. קיילב עם דרים און - לא עף על זה. בטח לא ביצוע שייזכר לדורות. הייתי שם משהו של בו בייס במקום, או אולי אפילו ג'ושוע לדט.

5. ארצ'י עם אימג'ן - לא חיבבתי אותו באופן כללי אבל אני יודע שאמריקה הייתה באובססיה קשה לגביו אז הגיוני שהוא כאן. הייתי מחליף בלי להסס.

6. לי דיוויז - לא ראיתי

7. פיליפ - הייתי שם פה את Volcano במקום אבל גם הביצוע גמר שלו היה מעולה.

8. אדם למברט - לא ראיתי

9. סקוטי עם אמייזד - פפפט. אם אתם חייבים לתקוע אותו אז הייתי שם את Where Were You When The Wotld Stopped Turning, שזה ביי פאר הביצוע הכי טוב שלו בתוכנית. אבל הייתי שם הרבה ביצועים אחרים לפניו.

10. קוקי עם הלו - ביצוע מבריק. לא ידוע אם יותר זכור מבילי ג'ין או לא, הייתי שם את שניהם.

11. רובן - נו באמת. סתם שמו את זה כאן כי הוא זכה והם רצו לייצג את כל הזוכים. סתם שמן. הייתי שם את קליי עם סולטייר במקום.

12. קונסטנטין - אה... טוב. סתם, זה היה ביצוע טוב ללא ספק, אבל לא יודע כמה הוא זכיר.

13. אנג'י מילר - אמממ You Set Me Free מהחצי גמר אולי??? לא זה ממש פספוס אבל. והיו לה גם הרבה ביצועים יותר טובים מזה.

14. ג'יי האד -
אחד הביצועים האהובים עליי בתוכנית.

15. היילי - רציני שזה השיר שהם בחרו? זה ביצוע לא רע, אבל יש לה איזה חמישה יותר טובים ממנו (בני והג'טס, בית השמש העולה, לד זפלין, אלאניס... אני יכול לחשוב על עוד)

16. פנטזיה עם סאמרטיים -
כשהשאניקוות היו שאניקוות.

17. קוקי עם אלנור ריגבי - שלמות. פשוט שלמות.

18. דוהטרי
לא יודע אם זה היה הביצוע הכי טוב שלו אבל הוא בטוח הכי זכור שלו בתוכנית.

19. ג'סיקה עושה וויטני - לא בחירה גרועה אבל לא יודע כמה היא נכונה. אם הייתי חייב להכניס את ג'סיקה הייתי שם או את Stuttering או את Try a Little Tenderness)

20. כיילב עושה מקרטני - נניח.

21. קנדיס עם לאבסונג
ברור. אם זה לא היה כאן הייתי חושב שהם משוגעים.

22. קרי עושה הארט
הביצוע שלה שהכי אהבתי

23. אדם למברט - לא ראיתי

24. קליי אייקן
ביצוע מדהים

25. קי קלארקסון עושה ארית'ה
אי אפשר שלא

בולט בחסרונו - אליס טסטון עושה זפלין.