רשימת 50 הסרטים בIMDB

kfir number 1

New member
רשימת 50 הסרטים בIMDB

דילדו אני מבקש די עם העקיצות זה מיותר, דבר שני ראיתי את האתר IMDB וגלשתי לאתר של האימה שמדרג את ה-50 הגדולים באימה ואתה יודע מי הם 2 הסרטים שממוקמים? מקום שני: שתיקת הכבשים שכתבתי לא אחד ולא שתיים שהוא בין הסרטים הכי הכי טובים שראיתי בחיי ומקום 1: פסיכו מה אני יגיד לך צדקת פסיכו למרות שעברו יותר מ44 שנה עדיין הוא מהפסגות של היצקוק במיוחד הסצינה המטלטלת של המקלחת ושאנתוני פרקינס רצח את אימו וחיקה אותה במיוחד הפתיע הגופה המתרקבת שלה די מטריד

A v i s h y 1 7

New member
חחחחח.... רואה אני תמיד צודק!

חחחח... סתם בסבבה את האמת עוד לא יצא לי לראות את מגרש השדים ראיתי את הפארופדיה במת לצעוק 2 זה היה גדול!!!! במיוחד ה - "Fuk me !!!! Fuck Me!!!!" חחחח.... אני אקח אותו מהספרייה! ד"א מה אתם אומרים על הסרט "תינוקה של רוזמרי" ? שמעתי שהוא טוב אני רוצה לראות אותו!

CityGirl9

New member
תינוקה של רוזמרי

סרט דיי טוב... כמו שנאמר פולנסקי במיטבו. מיה פארו שיחקה של מעולה (גאד היא כ"כ רזה שם שזה מפחיד לשם עצמו )... בכלל כל אווירת הסיקסטיז-סבנטיז שמתבטאת בתפאורה נחמדה לאללה. מה שאהבתי בסרט זה שאתה כל הזמן מצפה לראות מה יהייה ( למרות שבהשוואה להיום הסרט מתנהל בכזו איטיות שזה פשוט מצחיק )..... הסרט עצמו ארוך אבל הדמויות שלוהקו לתפקידים ממש מתאימות והבימוי באמת גאוני. בקיצור אני ממליצה

elenwee

New member
אפשר את הקישור

אני רוצה לראות באיזה מקום זכה גרימילינס...

למעלה