רשימת TOP-10 לשירי מתי כספי

MichaelBlack

New member
רשימת TOP-10 לשירי מתי כספי

היי אנשים, אשמח לקרוא את רשימת הטופ-10 לשירים הכי גדולים לדעתכם של מתי כספי, מכל הזמנים והאלבומים. האינטרס שלי? ובכן, רק התחלתי להכיר את האמן ואין לי מושג מהם ה"להיטים" או השירים ש"מביני העיניין" הכי אוהבים. מחקה לטופ-5-10-20 שלכם.

מארסו

New member
קשה קשה

מפאת ריבוי השירים, אתרכז רק בשירים שמתי ממש שר ואתעלם מהשירים הרבים שלו שהתפרסמו בביצועים של זמרים אחרים. אז הרשימה שלי (הסדר לא אומר כלום...): 1. הנה הנה 2. בלילות הקיץ החמים 3. כל אחד 4. יום יום אני הולך למעונך 5. עוד תראי את סוף הדרך 6. איך זה שכוכב 7. יום שישי חזר 8. אין שלוה 9. שיר שלי ושלה 10. שיר מלילה בפינת השירים שהתפרסמו לראשונה בביצועים אחרים: הייתי אומרת שיר ערש (עם סשה ארגוב) פרידה מתיבת נוח מרוב אהבה (של יוסי בנאי) ועוד היד נטויה...

Shykedmi

New member
וואו -

1. היא חזרה בתשובה 2. נערתי 3. ימי בצורת אלו הגדולים ביותר שלי. אני מת גם על "עוד תראי את הדרך", "הייתי אומרת", "אל תתנצל", "הנה הנה", "ספונג'ה", "אוי", "לא ודי", "יום יום". כמו שאפשר לראות ודאי, אני מאוהב באופן חריג וניכר בדברים שיש בהם טביעת מתי כספי רצינית מבחינת קצב בעיקר. בטח יש עוד מליון שאני לא זוכר עכשיו, אבל שלושת הראשונים הם ללא ספק אלו שגומרים אותי כל פעם מחדש ומעוררים אותי בשניה. שי

HaraRa

New member
וואי איזה שיר גדול זה נערתי

וימי בצורתתת!! (את "היא חזרה בתשובה" אני לא אוהב סורי...) אני גם לא אוהב את ברית עולם... שני השירים האלה קצת מוגזמים. גם את "בפסנתר" אני לא אוהב

Shykedmi

New member
לשלושתם מכנה משותף כלשהוא -

למה אתה לא אוהב אותם? "היא חזרה בתשובה" זה שיר ששינה לי את החיים. איך אפשר לא לאהוב את השיר המושלם הזה?
שי

HaraRa

New member
כי הוא קצת מוגזם לפי דעתי

אני לא מתחבר לשירים הרגשניים כל כך.. זה יותר מדי כזה

TOP 10 שלי

1. מתי כספי הראשון 2. מתי כספי השני- הפעמון 3. צד א' צד ב' 4. סוף היום 5. מתי כספי שר סשה ארגוב 6. ילדותי השנייה 7. צד ג' צד ד' 8. ריקי גל 9. מה זאת אהבה 10.מתי

אני אנסה גם

בהחלט קשה מאוד. זה לא לפי סדר ובטוח אני שוכח "כמה שירים" מישהו היא חזרה בתשובה משחקים לילה ברחוב מנדלסון ימי בצורת אוי שער הרחמים מוכה ירח עוד תראי את הדרך הייתי אומרת מקום לדאגה ילדותי השנייה

פוזנא

New member
מתוך" בפעם הראשונה..."

שיר מצחיק.. אני אוהב איך שמתי והלהקה לא נכנסים ביחד לשיר..

liavt

New member
חשבתי ככה

אבל ההשמטה הבוטה של "אחד לאחד" אפילו מרשימה פיקטיבית של אלבומים מוצלחים בולטת :)

פוזנא

New member
איזה שאלה כיפית...

1. הנה הנה 2. עיר עצובה 3. שיר מלילה 4. יום יום אני הולך למעונך 5. נערתי 6. כשאלוהים אמר בפעם הראשונה 7. אליעזר בן יהודה 8. ביום מסה 9. נח 10. אין שלווה באלבומים : 1. הפעמון 2. סוף היום 3. הראשון 4. צד א'ב'ג'ד' וצד נוסף

סאביבית

New member
אף אחד לא כתב

ברית עולם ?
אני לא טובה בדירוגים אבל ברשימה שלי יש את ברית עולם קודם כל ואחר כך את השאר...

Shykedmi

New member
מיותר לציין שרובנו ככולנו -

מאושרים מכל שיר שקיים של מתי. אבל אם מדברים על הסקאלה של האלפיון העליון (ורק על הסקאלה הזו אנחנו מדברים), אז ברית עולם לא מצליח להגיע לפסגות האושר שגורמים לי השירים שאני הזכרתי בכל אופן. מה גם שהוא מוכר מדי.
שי

מה הקשר?

למה שיר מוכר מדי לא יכול להיות ב TOP ? אם הוא טוב ויפה זה לא משנה כמה הוא מוכר?

למעלה